Şimdi Ara

İPHONE 4 DE PİL KATİLİ PİNG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
5.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BU OLAY HAKKINDA FORUMDA KONU GÖREMEDİM BELKİ BAZI ARKADAŞLARIMIZIN FAYDASINA OLUR DİYE PAYLAŞMAK İSTEDİM EGER DAHA ÖNCE AÇILDAYSA ÖZÜR DİLERİM. BENİM GİBİ CAHİLİ AFFOLA.

iPhone 4′te pil katili uygulama haberi Yeni iOS 4.3′ten sonra yerlerde sürünmeye başlayan iPhone 4 pil ömrünün suçlusu bakın ne çıktı…

iPhone 4′ünüzü veya iPhone 3GS’inizi iOS 4.3′e yükselttiyseniz ve piliniz eskisinden daha hızlı tükeniyorsa bu haberimiz sizi ilgilendiriyor. Bu güncelleme, Apple’ın pil ömrünü etkileyen ilk güncellemesi değil ancak durumu çözmenin bir yolu mevcut.

Sorunun sorumlusunun iOS 4.3 yüklü iPad, iPod touch ve iPhone’lardaki Ping uygulaması olduğu Pocket-Lint tarafından ortaya çıkarılmış. Uygulama, iTunes tabanlı sosyal ağ hizmetini çalıştırıyor ve bu sayede arkadaşlarınıza bağlanıp müzik tavsiyeleri alabiliyorsunuz. Bu hizmeti kullananlar, pil ömrü onarımını kullanamayacaklar. Ancak Ping’i kullanmıyorsanız onu kapatabilirsiniz. Bunun için Ayarlar > Genel > Kısıtlamalar’a gidin. Kısıtlamalar etkin ise dört haneli giriş kodunuzu girin. Kısıtlamalar etkin değlise ekranın üst kısmındaki Kısıtlamaları aç’a dokunun ve dört haneli kodunuzu iki kez girin. İzin ver’in altındaki listede Ping’e kayın ve Ping’i kapatın.

Ping’i kapattıktan sonra pil ömrünüzde bir miktar artış hissedeceksiniz. Ne kadar pil kaldığını daha iyi görebilmek için pil yüzdesini etkinleştirebilirsiniz.

NOT: ALINTIDIR..

• çok teşekkür ederim.
    dediğini yaptım bakalım faydası olacak mı tskler
  • quote:

Orijinalden alıntı: atokgozlu

çok teşekkür ederim.
    dediğini yaptım bakalım faydası olacak mı tskler
    az önce ben de forumda başka konudan gördüm cidden etkili pil daha hızlı düşüyordu ping açıkken,ayrıca konum servisleri de pilden yiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emir

az önce ben de forumda başka konudan gördüm cidden etkili pil daha hızlı düşüyordu ping açıkken,ayrıca konum servisleri de pilden yiyor

Alıntıları Göster
    Çok eski bir haber...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cem300

Çok eski bir haber...

Alıntıları Göster
    cok eskı haber ama belkı forumdakı arkadaslarım ulasamamıs olabılır sımdılık ben dahıl uc arkadasımınz ısıne yaradıgına gore daha bı cok kısı bılmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: noyannoyan

cok eskı haber ama belkı forumdakı arkadaslarım ulasamamıs olabılır sımdılık ben dahıl uc arkadasımınz ısıne yaradıgına gore daha bı cok kısı bılmıyor

Peki Ping'i kapattıktan sonra Sınırlamaları tekrar etkinsizleştiriyor muyuz ? Yoksa etkin halde kalıyor mu ?
  • arkadaslar ben bunu yaptim ama bir sorum olacak. bende daha onceden sinirlamalar etkinlestirilmemisti zaten. yani bu dolayli olarak ping'in de kapali oldugu anlamina gelmiyor mu? simdi bunu etkinlestirip ping i kapattim ama bunun yaninda 4-5 tane uygulama etkin hale geldi. bunlar sarjda dusus yaratmaz mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Her konunun bir görmeyi mutlaka çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cem300

quote:

Her konunun bir görmeyi mutlaka çıkar.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler, ben de bilmiyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Teşekkürler, ben de bilmiyordum.

Alıntıları Göster
    liveprofile kullanın rahat edin..
  • Tesekurler. Bilmiyordum.
  • Bende ayarladim simdi bakalm ise yarayacakmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: xuadrox

quote:

Peki Ping'i kapattıktan sonra Sınırlamaları tekrar etkinsizleştiriyor muyuz ? Yoksa etkin halde kalıyor mu ?

Etkin olarak kalmak zorunda. Kapatırsan bir anlamı kalmaz.
  • Günaydın:)
  • sinirlamalarda diger secenekleri de kapatsak ne olur? daha dogrusu bu sinirlamalar ne ise yariyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: switel
    sinirlamalarda diger secenekleri de kapatsak ne olur? daha dogrusu bu sinirlamalar ne ise yariyor?

Digerleri derken dostum?
  • safari, youtube vs
  • quote:

sinirlamalarda diger secenekleri de kapatsak ne olur? daha dogrusu bu sinirlamalar ne ise yariyor?

O ikonlar siliniyor menuden yok oluyorlar
  • quote:

safari, youtube vs

Safariyi ve youtubeyi kapatiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar

quote:

safari, youtube vs

Safariyi ve youtubeyi kapatiyor

Alıntıları Göster
    Yaptım hiç bir fark göremedim, gördüm diyenide göremiyorum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.