Şimdi Ara

iPhone 4 borsa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
8.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar konuyu aradim ama bulamadim varsada ozur dilerim,

arkadaslar bu iPhone 4 te ana ekrandaki borsayi tiklayica sadece yabanci borsalar cikiyor imkb nasil ekleriz boyle birsey mumkunmu???

yardimci olacak arkadaslara simdiden tesekkur ederim...

• matrix programını yükle..

ister ücretli ister 3 dakika gecikmeli..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Warfeet

matrix programını yükle..

ister ücretli ister 3 dakika gecikmeli..

tsekkur ederim peki ana ekrandaki borsa icin birsey yapilamazmi???
  • yokmu arkadaslar daha baska cozumu olan???
  • borsa olayını bilmiyorum ama

usd, euro, gbp kurlarını ekleyebilirsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcff

borsa olayını bilmiyorum ama

usd, euro, gbp kurlarını ekleyebilirsin...

tesekkur ederim...
  • Resmi Borsa uygulamasına da Türk hisse senetlerini ekleyebiliyoruz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Garanti e-Trader uygulaması bu konuda tartışmasız süper. Garanti müşterisi olmanıza gerek yok. Uygulamayı açtıktan sonra e-Trader bölümüne girin ve istediğiniz hisse senetlerinizi Sayfam bölümüne ekleyin.

Not: Garanti e-Trader uygulaması Matriks altyapısını kullanmaktadır. Fakat hisse senedi verileri 3dk gecikmeli değil anlıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx20001 -- 27 Eylül 2010; 11:49:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iphone-bursa

iPhone ana menüsünde Stocks - Borsa ikonunu belkide hiç kullanmazsınız , hatta nasıl kaldırabileceğinizi bile düşünmüş olabilirsiniz. Bu menüyü biraz işimize yarayacak hale getirelim . Stocks - Borsa uygulaması NASDAQ da işlem gören hisse senetlerini kapsadığı için İMKB Borsası'nda işlem gören şirketlerin tümünü görüntüleyemezsiniz .
    Ancak Stocks- Borsa uygulaması üzerinden döviz kurlarını takip edebilirsiniz.

Kablosuz Internet'in veya Edge'in aktif durumda olduğuna emin olun .
    Ana menüde Stocks - Borsa uygulamasını çalıştırın.
    Sağ altta bulunan (i) ikonuna tıklayın.
    Sonra sol üstte (+) ikonuna tıklayın.
    Arama penceresine görüntülemek istediğiniz kurun kodunu aşağıdaki gibi girin.
    örn : usdtry=x ( Birleşik yazılmalıdır , büyük harf -küçük harf ayrımı yoktur )
    Döviz kodları :
    USDTRY=X (1 ABD DOLARI)
    EURTRY=X (1 EURO)
    GBPTRY=X (1 İNGİLİZ STERLİNİ)
    AUDTRY=X (1 AVUSTRALYA DOLARI)
    DKKTRY=X (1 DANİMARKA KRONU )
    CHFTRY=X (1 İSVİÇRE FRANGI)
    SEKTRY=X (1 İSVEÇ KRONU)
    CADTRY=X (1 KANADA DOLARI)
    KWDTRY=X (1 KUVEYT DİNARI)
    NOKTRY=X (1 NORVEÇ KRONU)
    SARTRY=X (1 SUUDİ ARABİSTAN RİYALİ)
    JPYTRY=X (100 JAPON YENİ)
    SYPTRY=X (1 SURİYE LİRASI)
    JODTRY=X (1 ÜRDÜN DİNARI)
    RONTRY=X (1 YENİ RUMEN LEYİ)

KOLAY GELEEE.....)

ben şimdi yaptım güzel oldu. borsa izlemek istemeyenler için güzel bir düzenleme oldu bence =)

• quote:

Orijinalden alıntı: koraygokhan

quote:

Orijinalden alıntı: iphone-bursa

Kablosuz Internet'in veya Edge'in aktif durumda olduğuna emin olun .
    Ana menüde Stocks - Borsa uygulamasını çalıştırın.
    Sağ altta bulunan (i) ikonuna tıklayın.
    Sonra sol üstte (+) ikonuna tıklayın.
    Arama penceresine görüntülemek istediğiniz kurun kodunu aşağıdaki gibi girin.
    örn : usdtry=x ( Birleşik yazılmalıdır , büyük harf -küçük harf ayrımı yoktur )
    Döviz kodları :
    USDTRY=X (1 ABD DOLARI)
    EURTRY=X (1 EURO)
    GBPTRY=X (1 İNGİLİZ STERLİNİ)
    AUDTRY=X (1 AVUSTRALYA DOLARI)
    DKKTRY=X (1 DANİMARKA KRONU )

KOLAY GELEEE.....)

ben şimdi yaptım güzel oldu. borsa izlemek istemeyenler için güzel bir düzenleme oldu bence =)

iphone-bursa çok işe yaradı teşekkürler

• arkadaslar yardim mesajlarinizi ancak okuyabildim dolayisiyla gec cevap veriyorum kusura bakmayin hepinize ayri ayri tesekkur ederim cozumlerinizin hepsi degerli hepsi isi gorur (uygulamayi indir, kur, borsayi takib et ok) ancak sanirim ben problemimi tam olarak anlatamadim benim asil istedigim hicbir uygulama indirmeden ana ekrandaki borsa' yi tiklayip imkb' yi gorebilmek (takip edebilmek) uygulama indirerek degil
  • böyle birşey yok....

şimdilik..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Warfeet

böyle birşey yok....

şimdilik..

tesekkur ederim umarim ileride olur...
  • Peki silebiliyor muyuz bunu?Hiçbir işime yaramıyor.
  • Telefon jbli ise sbsettings veya iblacklist ile iconu kaldirabiliyorsunuz. (gizleyebiliyorsunuz)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Victory
    arkadaslar yardim mesajlarinizi ancak okuyabildim dolayisiyla gec cevap veriyorum kusura bakmayin hepinize ayri ayri tesekkur ederim cozumlerinizin hepsi degerli hepsi isi gorur (uygulamayi indir, kur, borsayi takib et ok) ancak sanirim ben problemimi tam olarak anlatamadim benim asil istedigim hicbir uygulama indirmeden ana ekrandaki borsa' yi tiklayip imkb' yi gorebilmek (takip edebilmek) uygulama indirerek degil

Arkadaşım ben bu konuyu araştırmıştım. Nerden okuduğumu tam hatırlamıyorum ama aklımda şu bilgi kalmış; o programda veriler yahoo dan alınıyor. Ve imkb yahoo uzerinden yayın yapmıyor.
    Bu durumda izleyemiyoruz. İlerde imkb yahoo açılımı yaparsa neden olmasın :)

• borsa için Garanti e-Trader en iyisi.. Garanti de yatırım hesabın varsa al/sat da yapabilrisin. anlık bilgileri alabiliyorsun. ve ücretsiz. Sadece derinlik bilgileri almak istersen her bankada olduğu gibi belli bir ücret ödersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mirzend

borsa için Garanti e-Trader en iyisi.. Garanti de yatırım hesabın varsa al/sat da yapabilrisin. anlık bilgileri alabiliyorsun. ve ücretsiz. Sadece derinlik bilgileri almak istersen her bankada olduğu gibi belli bir ücret ödersin.

garati e-trader de hisse senedi alım-satım komisyonu ne kadar alıyor peki garanti?
  • Vaaay güzel konu gözden kaçmış

Bende ekledim simdi guncel doviz kurlarini
  • Nisan da yürülüğe giren uygulama ile Garanti e-trader ile hesabınız yoksa 15dk. gecikmeli alıyorsunuz. İş Bankası Trade master da olduğu gibi...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.