borsa için Garanti e-Trader en iyisi.. Garanti de yatırım hesabın varsa al/sat da yapabilrisin. anlık bilgileri alabiliyorsun. ve ücretsiz. Sadece derinlik bilgileri almak istersen her bankada olduğu gibi belli bir ücret ödersin.
garati e-trader de hisse senedi alım-satım komisyonu ne kadar alıyor peki garanti?
e-Trader'da komisyon oranı %0.09. Yani 10.000 liralık işlemde 9 lira komisyon ödüyorsunuz. Normal internet şubesinde bu oran %0.18.
Appstore'da borsayı takip etmek için birçok uygulama var. Çoğu bankanın kendi özel uygulaması var ama hepsi veriyi Matriks'ten alıyor zaten. Nisan ayında yürürlüğe giren karar sebebiyle derinlik bilgisi satın almadıysanız ancak 15 dakika gecikmeli izleyebiliyorsunuz.
Ben borsa izlemek için Matriks Mobile, işlem yapmak için Garanti e-Trader, portföy takibi için de Bloomberg uygulamasını kullanıyorum. Portföyünüzde birçok hisse varsa Bloomberg uygulaması çok kolaylık sağlıyor.
E-trader da hisse fiyatları anlık
quote:
Orijinalden alıntı: nicolasanelka39
Hangi e-trader'da ?
quote:
Orijinalden alıntı: nicolasanelka39
Evet ama sadece Garanti'den hesabı olanlara.
"İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nın 1 Nisan 2011'de geçerli olmaya başlayan uygulamasıyla, IMKB bilgi dağıtım yapısı ve veri içerikleri değişmiştir.
Yeni uygulama çerçevesinde, IMKB bilgileri dört farklı düzey ile kullanıcılarına ulaştırılacaktır. Yeni sistem ile kullanıcılara aşağıdaki servis seçenekleri sunulmaktadır.
Bu uygulama üzerinde tüm kullanıcılara 15 dk gecikmeli Düzey 1+ datası verilmektedir. e-Trader'a güvenli giriş yapılması durumunda eş anlı Düzey 1 datası gösterilecektir. Hisse Düzey 1+ ve Hisse Düzey 2 paketleri ise Garanti İnternet Bankacılığı e-Trader adımından satın alınarak görüntülenebilir."
Arkadaslar iphone ıcın e-trader uygulaması ındırdım ve derınlık Düzey 1+ satın aldım anacak ben anlamadım bunu nasıl kullanıyoruz yanı ekran göruntusu koymaya calısacagım derınlık menusunun orada mıktar hanesının alıs satıs ve tekrar miktar var onların altında verıler var ornegın mıktar672470 alıs 5,98 satıs 6,00 miktar 1173158 bu nedemek yarıca gerceklesen işlemler hanesınde mıktar alınan yada satılan hanesı var buradakı verılerı nasıl takıp edecegım yanı ne oldugunda hısse dusmeye yada yukselmeye baslıyor bana yardımcı olursanız cok sevınırım ekran goruntusunu koymaya calısacagım.
bugun konusucardu usdtry=x gibi bişeydi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme