Bildirim
İPHONE 4 BLUETOOTH TANITMA
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ben normal bağlanmıştım. Eşleştirmek yetiyor. _____________________________ Türklük, Atatürk ve Cumhuriyet vazgeçilmezim. Küfür edene küfür etmekten çekinmem. Dini bütün gruplar tehlikelidir ve düşmanımdır. Din eğitimini sadece Devlet verir, gerisi çıkarcıdır. Fesli köpek, Armağan gibi Türk düşmanlarını örnek verenlerle çarpışırım. -
walla hocam açıyorum iphone bluetooth unu aracınki bulmuyor başka bi telefonla aratıyorum basit bir nokia ile araba hemen buluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdd1907 -- 10 Mart 2012; 19:30:39 >_____________________________ 2017 S60 T3 Advance+Elit
"Modin 18" Jant
Ön kamera -
Araçtaki bluetooth u da bir şekilde eşleşme moduna getirmeniz gerekir yoksa bulmaz.
Aracınızdaki kullandığınız bluetooth un sistemi nedir ? Dahili bir sistemmidir sonradan mı aldınız ? Dahiliyse aracınızla ilgili servise gidin eşleşme moduna almanız gerekir en basitinden bluetooth kulaklığında bile bu böyle aç bluetooth u kulaklığı bulsun değil kulaklığında bluetooth eşleşme modunu açmanız gerekiyor ki iki tarafta birbirini görsün._____________________________ -
hocam dediğin gibi yaptım buldu walla saolasın _____________________________ 2017 S60 T3 Advance+Elit
"Modin 18" Jant
Ön kamera -
Rica ederim :) _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X