Şimdi Ara

İphone 4 BEYAZ AMERİKA'da apple store'larda satışta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Apple.com'dan gelen maille öğrendim beyaz (ortadaki HOME tuşu beyaz) iphone 4 , resmi satışa başladı.... Cover olanlar home tuşunun siyah olmasıyla kendini belli ediyordu ama bu gerçek beyaz kasa çok şık duruyor, beyaz almaya karar verdim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris347 -- 28 Nisan 2011; 22:47:33 >

• İyi simdiden Hayirli olsun.
  • Fiyatlar aynı mı?
  • Konusu açılmış daha önceden , fazla bilgi göz çıkarmaz ama kirlilik oluşturmasın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı
    Fiyatlar aynı mı?

Evet ayni. 25 ülkede satisa sunuldu bugun
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı
    Fiyatlar aynı mı?

Amerikadaki fiyatları aynı ama türkiyeye getirip satacak çakallar 100-200 TL bindirirler :)
  • Yaw bende arada kaldım ne yapıcam şimdi ipad 2 de hayırlısı ile beyaz alıcam bari iphone da beyaz olsun diyom neyse alıcı varsa iphone 4 TR garantili satılıktır toz bile yok üzerinde...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bugun gordum beyaz olanlari guzel duruyorlar .. alayim mi almayim mi kararsiz kaldim :) .. verizon ve at&t var apple store da kazaren almasin arkadaslar aman ha ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HackAv
    Yaw bende arada kaldım ne yapıcam şimdi ipad 2 de hayırlısı ile beyaz alıcam bari iphone da beyaz olsun diyom neyse alıcı varsa iphone 4 TR garantili satılıktır toz bile yok üzerinde...

Ne kadar istersin iphone 4 'üne 16 mı 32GB mi?
  • Hayırlı olsun, mevcut konudan devam edelim.

http://www.donanimhaber.com/tm.asp?m=48619957
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.