Şimdi Ara

iphone 4 avea internet sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3haftadır sorunsuz kullanıyordum interneti ama dün akşamdan belli sayfaları açmıyor ne yapmam gerek.Bulunduğum yerde avea 4 bar çekiyor.ne denediysem olmuyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaurenLee -- 8 Haziran 2011; 19:07:51 >

• yukarı
  • format at.
  • yokmudur başka çözümü :D
  • kullanıcı adı yokmu anlamadım ben :S kullanıcı adıda internet olur yada olmadı 500'ü ara size yardımcı olsunlar.
  • tüm ayarlar böyleydi ve takır takır çalışıyordu 444 1 500 ü aradım yarım saat temsilci bekledim kaapttım sonrada
  • telefonda sorun yok avea nın her zamankı halı. heralde yogunluktan dolayı sıstem gıdıyor bendede aynısı oluyor kendı kendıne duzelıyor .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ayni sorun bendede oluyor arkadaslar benim cihazim geveyli . Sizde hala olmaya devam ediyor mu ?

444 1 500 aradim güncellestirme yaptılar bakalım bidaha olacak mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spidynelly -- 24 Kasım 2011; 23:03:52 >
  • Bendeki sorun daha farklı.

3g paketi aktif ve 3g ayarları tamam olmasına rağmen internete hiç girmiyor. Üst bardaki 3g yazısı dahi çıkmıyor.

Telefonda sorun falan mı var diye düşünmeyin çünkü turkcell hattım ile sorunsuz 3g bağlantısı sağlıyorum.

Sebep ne olabilir?
  • Safari'nin çerezlerini bir temizle bakalım. Ayarlar-Safari-Çerezleri sil, Geçmişi sil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendigelen

Safari'nin çerezlerini bir temizle bakalım. Ayarlar-Safari-Çerezleri sil, Geçmişi sil.

Bu dahil olabilecek herseyi denedim olmuyor.

Online işlemlere girip bakıyorum 3g aktif ve paketim tanımlı. Ama ısrarla girmiyor

Restore şart sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: desiya

quote:

Safari'nin çerezlerini bir temizle bakalım. Ayarlar-Safari-Çerezleri sil, Geçmişi sil.

Online işlemlere girip bakıyorum 3g aktif ve paketim tanımlı. Ama ısrarla girmiyor

Restore şart sanırım

Hücresel veri ayarlarını tekrar yapılandırıp home+power deneyin. Belki işe yarıyabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grk3mm

quote:

quote:

Restore şart sanırım

Hücresel veri ayarlarını tekrar yapılandırıp home+power deneyin. Belki işe yarıyabilir.

Bu da olmadı.

İsin ikinci Turkcell ile sorunsuz çalışan cihaz Avea'da saçmaladı

Restore başlıyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: grk3mm

quote:

quote:

Restore şart sanırım

Bu da olmadı.

İsin ikinci Turkcell ile sorunsuz çalışan cihaz Avea'da saçmaladı

Restore başlıyor :)

Hücresel veri açık mıydı? (saçma oldu biliyorum ama insanlık hali, unutulabilir :))

• Hucresel veri, 3g falan açıktı hocam. O kadarda aptal değilim

Sıkıntı Avea'nın dandikliği
  • konuyu niye zıplatıyonuz ya ?

avea net paketim var. 3g hız testi yaptım 5.5 mbit çıktı.hiçbir problemim yok jet hızında internet

yer ankara
  • Dostum yer Bursa altınşehir. Cekim ile alakası yok.

Çünkü başka babam Avea ile evde gayet iyi sekilde bağlanıyor.

Benim telefobdaki Jailbreak yada hat ile alakalı diye düşünüyorum.

Avea hattimda Hucresel veri ağı bölümü kaybolmuştu.
    (Turkcell hattı taktığında bu bölüm görünüyordu)

Cydiadan tahterme apn editing gibi birşey indirince avea'da da geri geldi.

Apn:internet olarak yazmana rağmen hiç bir sekilde 3g bağlantısı görünmüyor.

Restore edip 3-4 saat uğraşmak istemiyorum. Ama elden başka birşey gelmiyor sanırım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.