Şimdi Ara

İphone 4 aldım yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler iphone 4 aldım vodafonedan az önce şimdi benim bunu başka hatlarla kullanmam için vodafone müşteri hizmetlerini arayıp simkilitini kaldırmam gerekmiş sanırım arıyorum ama müşteri hizmetlerine bir türlü bağlanamadım bir sürü ıvır zıvır sayıyor telesekreter ama hiç uygun tuşlanıcak yer bulamadım bide bunu şimdi direk itunes yükleyip pcyemi bağlıyım nasıl olucak sim giriş yeri nerde bide bulamadım ilk defa iphone kullanıcam

• Sim yeri yanda kardesim kucuk bi delik gorursun sim acma ignesini oraya sok aciliyor
  • Tamam saol kardeşim hallettimde şu vodi müşteri hizmetlerine nasıl ulaşıcam yav bide şimdi açtım telefonu pcye bağlayın itunes işareti falan var bağladım hiçbişey olduğu yok ekranda no sim card installed falan yazıyor sim kartmı takmam gerek.
  • menüleri sayarken 3-4 kez 0 a bas üst üste direk müşteri hizmetlerine bağlar.
  • Hayırlı olsun,i ben de aldım bugün fakat bir sorunla karşılaştım AppStore'dan dosyta indirirken wireless bir ağa bağlı olduğum halde indirme işlemi,ni edge ve 3g üzerinden yapıyor. Nedendir bu ve nasıl çözülür?
  • Sanada hayırlı olsun hocam sen yine ilerlemişsin ben sim kartımı kestim sim kart yuvasına nasıl sokuluyor çözemedim
  • İtunes accountmu yaratmam gerekiyor arkadaşlar bağladım bilgisayara telefonu itunes açık ama hala aynı işaret var telefonda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ratatuie -- 24 Eylül 2010; 12:57:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ipad 2 yardım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • telefonu aktifleştirdinmi?
  • Başka usb girişine taktım oldu şuan sorunsuz açıldı telefon güncelleme yapıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ratatuie
    Beyler iphone 4 aldım vodafonedan az önce şimdi benim bunu başka hatlarla kullanmam için vodafone müşteri hizmetlerini arayıp simkilitini kaldırmam gerekmiş sanırım arıyorum ama müşteri hizmetlerine bir türlü bağlanamadım bir sürü ıvır zıvır sayıyor telesekreter ama hiç uygun tuşlanıcak yer bulamadım bide bunu şimdi direk itunes yükleyip pcyemi bağlıyım nasıl olucak sim giriş yeri nerde bide bulamadım ilk defa iphone kullanıcam

Hayirli olsun kaça aldın kardesim.

Kontratsız fiyatı ne kadardır bilgi verir mısın?
  • 1.450 ye iphone 4 alıcam 32gb kayızsız kilitli iyimi sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: __BeRkAy__
    1.450 ye iphone 4 alıcam 32gb kayızsız kilitli iyimi sizce

Almasana !
  • o kadar bekledin, muradına erdin sonunda, hadi hayırlı olsun
    quote:

Orijinalden alıntı: thereisno_spoon

Hayırlı olsun,i ben de aldım bugün fakat bir sorunla karşılaştım AppStore'dan dosyta indirirken wireless bir ağa bağlı olduğum halde indirme işlemi,ni edge ve 3g üzerinden yapıyor. Nedendir bu ve nasıl çözülür?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

quote:

Orijinalden alıntı: Ratatuie
    Beyler iphone 4 aldım vodafonedan az önce şimdi benim bunu başka hatlarla kullanmam için vodafone müşteri hizmetlerini arayıp simkilitini kaldırmam gerekmiş sanırım arıyorum ama müşteri hizmetlerine bir türlü bağlanamadım bir sürü ıvır zıvır sayıyor telesekreter ama hiç uygun tuşlanıcak yer bulamadım bide bunu şimdi direk itunes yükleyip pcyemi bağlıyım nasıl olucak sim giriş yeri nerde bide bulamadım ilk defa iphone kullanıcam

Hayirli olsun kaça aldın kardesim.

Kontratsız fiyatı ne kadardır bilgi verir mısın?

1700e geldi bana 10 taksit vade farkıyla 1600dü sanırım cihaz ya da 1650

• quote:

Orijinalden alıntı: thereisno_spoon

Hayırlı olsun,i ben de aldım bugün fakat bir sorunla karşılaştım AppStore'dan dosyta indirirken wireless bir ağa bağlı olduğum halde indirme işlemi,ni edge ve 3g üzerinden yapıyor. Nedendir bu ve nasıl çözülür?

İphone 4 aldım yardım

• Başka hattın mikro simi varmı sende?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.