Şimdi Ara

İphone 4 aldım almasına'da sanki sorunlar var gibi. Bilen arkadaşlar bir içeri :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 4 saat önce filan mediamarkt tan telefonu aldım. Şuan şarj oluyor ama baya bi ısınmış durumda korktum çıkardım sizce bu normal mi ? 6.1.3 ile geldi sizce iyi midir ?. Birde ekranı aşağı indirirken o sessiz-titreşim-toplantı filan çıkmıyorda hava durumu borsa çıkıyor bu neden kaynaklanıyor sizce ? en önemlisi de şu ısınma problemini nasıl çozücem

• şarjda iken ısınması normal. 6.1.3 gelmesi normal. aşağı indirirken zaten sessiz titreşim toplantı falan çıkmıyor hiçde çıkmadı.
    özetle herşey normal hayırlı olsun.
  • Arka planda uygulamalarmı açık ? Veya kılıfın içinde sıcak bir yerdemi şarj ediyorsunuz ?

Nokia değil bu telefon ses açma kapama titreşim görevini sol yan tarafta tuşlar görür,aşşaya indirdiğiniz bildirim ekranı.

Çok aşırı ısınma varsa geçmiyorsa bir restore edin.

Gene geçmezse aldığınız yere götürün,değiştirsinler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

şarjda iken ısınması normal. 6.1.3 gelmesi normal. aşağı indirirken zaten sessiz titreşim toplantı falan çıkmıyor hiçde çıkmadı.
    özetle herşey normal hayırlı olsun.

Sağolun hocam telefon baya ısınmıştı ama ellenmicekti nerdeyse ilk şarj oluyor ondan mı bilemedim neyse takayım şimdi tekrar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

Arka planda uygulamalarmı açık ? Veya kılıfın içinde sıcak bir yerdemi şarj ediyorsunuz ?

Nokia değil bu telefon ses açma kapama titreşim görevini sol yan tarafta tuşlar görür,aşşaya indirdiğiniz bildirim ekranı.

Arka planda açık bişey yok,kılıfta yok hocam

Isınma şarj da oldu bi oynarken de 30 dk sonra ısınma olmuştu ama yok dencek kadar az bugün öyle geçsin madem yarın bir restore edeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ımmortals35

quote:

Arka planda uygulamalarmı açık ? Veya kılıfın içinde sıcak bir yerdemi şarj ediyorsunuz ?

Isınma şarj da oldu bi oynarken de 30 dk sonra ısınma olmuştu ama yok dencek kadar az bugün öyle geçsin madem yarın bir restore edeyim

Geçer hocam,kafanıza takmayın.Telefonu kullanmanın zevkini tadın.

Hayırlı,uğurlu olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Geçer hocam,kafanıza takmayın.Telefonu kullanmanın zevkini tadın.

Hayırlı,uğurlu olsun.

Sağolun hocam. Birşey olursa pm atarak rahatsız ederim artık şimdiden kusuruma bakmayın ikide bir konu açıp durmayım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu arada telefonu kılıflı ve şarjdayken kullanırsan çok ısınınır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gereksiz işler bunlar

Bu arada telefonu kılıflı ve şarjdayken kullanırsan çok ısınınır.

Tamam aklımda bulunsun hocam. Telefonu kapatıp açtım şimdi biraz daha iyi.

Birde, ayarlardan 3g ile hücresel veriyi kapattım zaten net paketim bitti boşuna açık kalmasın. Bunları kapattık diye mesaj veya arama almama gibi sorunlar çıkmıyor değil mi ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gereksiz işler bunlar

Bu arada telefonu kılıflı ve şarjdayken kullanırsan çok ısınınır.

Tamam aklımda bulunsun hocam. Telefonu kapatıp açtım şimdi biraz daha iyi.

Birde, ayarlardan 3g ile hücresel veriyi kapattım zaten net paketim bitti boşuna açık kalmasın. Bunları kapattık diye mesaj veya arama almama gibi sorunlar çıkmıyor değil mi ?

Sorun olmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk 10 15 şarjını uyurken yapmayın bir sorun varsada belirir zaten ayrıca iphoneda sıcaklık ölçer mevcut iç ısı sınırı aşarsa size uyarı veriyor geri kalanlarıda gduman yazmış ztn.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 15 Temmuz 2013; 12:25:01 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.