Şimdi Ara

iPhone 4 alarm problemi lütfen bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar alarmı kuruyorum. Bazen çalıyor bazen çalmıyor. Çalmadığı günler hep geç kalma tehlikesi yaşıyorum. Şu ana kadar kimseden yeterli bi cevap alamadım. Alarmı hergün çalacak şekilde ayarla dediler. Yaptım yine olmadı. Dediğim gibi bazen nasıl oluyorsa çalıyor bazen çalmıyor.Saatlerin alınması veya yılbaşıyla da alakası yok hep böyle bu sorun. Yardımcı olabilecek var mı lütfen

• Versionunuz nedir?
  • 5.0.1
  • duymuyor olmayasınız
    ilk defa duydum bu sorunu saka bir yana da kurarken gün seçimi yapıyorsunuzdur yanlışlıkla.
    Haftanın bazı günlerini seçiyorsunuzdur.
    Düzenlemeden yineleme de her günü seçin..ertelemeyi aktif yapın..ses seçimini tekrar yapın az sonra bir saate kurup deneyin sonra alarmı tekrar kurun...Bir den çok alarm kurun 5.dk ara ile...
  • Alarm ayarlarinin ekran goruntusunu atarsan daha kolay yardımcı olabiliriz
  • Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim :) Bu sorunu yaşayan tek ben değilim google'a iphone 4 alarm sorunu yazarsanız pek çok kişi benzer sorunlar yaşıyor. 5 dakika ara ile farklı alarmlar kurmak fena fikir değil. Hergünü işaretliyorum zaten. Duymama ihtimalim de yok zaten çaldiginda yerimden hopluyorum çünkü :D İşin ilginci telefon modem olarak bile kullanılıyor az daha zorlasalar ütü falan da yapacak ama hala alarmla uğraşıyoruz :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende LG kp500 var telefonu sessize alınca alarmda sessiz çalıyor sanmam ama belki ondandır senin telefonda kasmada oluyormuş bir sorun var sanırsam garantisi varsa göster derim ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Klasik olucak belki ama yeni ve temiz bir restore öneriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Overlord15

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim :) Bu sorunu yaşayan tek ben değilim google'a iphone 4 alarm sorunu yazarsanız pek çok kişi benzer sorunlar yaşıyor. 5 dakika ara ile farklı alarmlar kurmak fena fikir değil. Hergünü işaretliyorum zaten. Duymama ihtimalim de yok zaten çaldiginda yerimden hopluyorum çünkü :D İşin ilginci telefon modem olarak bile kullanılıyor az daha zorlasalar ütü falan da yapacak ama hala alarmla uğraşıyoruz :D

Alarm sorunu mevcuttu dogru ama ios 5.0.1 de boyle bir sorun yok 4 kusurlu bi versionda kaldi o sorun

Saat diliminiz guncel mi?
  • Evet güncel ama sorun aynı hala
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.