Şimdi Ara

İphone 4 aktifleştirme problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • “Bu iPhone şu anda bir Apple kimliğine (o*****@icloud.com) bağlı. Bu iPhone’u ayarlamak için kullanılmış olan Apple kimliği ile giriş yapın”
    Arkadaşlar apple kimliğimi unutmuştum buldum mailime parola sıfırlama mailide geldi. Benim açtığım apple kimliği o*****@hotmail.com adresiyken yukarda yazdığım şekilde bir yazı ile karşılaşıyorum. Ve bir türlü aktifleştiremedim cihazı. Apple id alma sayfası zaten icloud uzantılı mail adresini kabul etmiyor. Cihaz garantili sıfır aldığım bir cihaz. icloud iphonumu bul uygulamasını yüklemiştim onunla alakalı olabilir mi. Ne yapmalıyım bilenler yardımcı olursa çok sevinirim teşekkürler.

Orijinalden alıntı: myd33

“Bu iPhone şu anda bir Apple kimliğine (o*****@icloud.com) bağlı. Bu iPhone’u ayarlamak için kullanılmış olan Apple kimliği ile giriş yapın”
    Arkadaşlar apple kimliğimi unutmuştum buldum mailime parola sıfırlama mailide geldi. Benim açtığım apple kimliği o*****@hotmail.com adresiyken yukarda yazdığım şekilde bir yazı ile karşılaşıyorum. Ve bir türlü aktifleştiremedim cihazı. Apple id alma sayfası zaten icloud uzantılı mail adresini kabul etmiyor. Cihaz garantili sıfır aldığım bir cihaz. icloud iphonumu bul uygulamasını yüklemiştim onunla alakalı olabilir mi. Ne yapmalıyım bilenler yardımcı olursa çok sevinirim teşekkürler.

Benim d******@hotmail.com üyeliğim de d******@icloud.com olarak gözüküyor hocam. Ama giriş yapabiliyodum ben şifremle. Denediniz de şifreyi mi kabul etmedi yoksa hiç denemeden direk konuyu mu açtınız?

• :) denedim hocam denemekten gına geldi artık dedim buraya açayım konuyu belki bilen vardır :) mail parola sıfırlama yaptım ne yaptıysam olmadı.

https://appleid.apple.com/cgi-bin/WebObjects/MyAppleId.woa/wa/directToSignIn?localang=tr_TR

http://www.iphoneyardim.net/topic/94493-icloud-iphoneumu-bul-hakk%C4%B1nda-%C3%B6nemli-uyari/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ffsev

Bu konuyu okuyun.

http://www.iphoneyardim.net/topic/94493-icloud-iphoneumu-bul-hakk%C4%B1nda-%C3%B6nemli-uyari/

Sağol dostum konuyu inceledim fakat ben pc üzerinden de icloud giremiyorum. Girmek için apple kimliğini giriyorum fakat "icloud.com'u kullanabilmeniz için ios veya os x işletim sistemli bir aygıtta apple kimliğinizi kullanarak icloud'u kurmalısınız." gibi bir uyarı veriyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.