Şimdi Ara

Iphone 4 8gb Ahize sesi sorunu??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

gold bilgisayardan geçen gün iphone4 8gb model telefon aldık ahize sesinde bir sıkıntı var. Arama yaptığımda karşıdakinin sesi çok boğuk ve kalın geliyor. Diğer iphone 4 32gb telefonumla arasında bariz bir ses tonu farkı var. acaba donanımda bir sıkıntı mıdır? yoksa 8gb lık modellerde böyle mi? bilgiğim kadarıyla bir ses ayarı yok iphone da. Kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum.

saygılar

• Sıvı Teması Olmuş Olabilir.İyi Bir Baktınızmı Bir Kaç Kez Hızlıca Üfleyin Ahize Yerine Bir Göz Gezdirin Keskin Işıkta Darbe Düşme v.s Oldumu ?
  • Ahize sesi bir iki tık kısıksa acayip boğuk geliyor. Konuşma esnasında ses tuşlarıyla ahize sesini açın. Muhtemelen düzelir. Aynı sıkıntıyı bende yaşıyordum, sesi açtım boğukluk azaldı ancak geçmedi. iOS 6 ile boğuk gelmeye başladı iPhone 4 16 GB'nin.
  • Herhangi bir sıvı teması yok kutusundan yeni çıkardık zaten.. Şu ses acip kapatma işini deneyip bakayım. Aklıma apple ucuza satmak için hafızayı falan azalttı ya arada malzeme kalitesinide bozmuş olabileceği geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemunver -- 11 Şubat 2013; 19:01:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malesef düzelmedi açtım kapattım falan olmadı. Cihazda ios 6 var acaba 6.1 e güncellesem düzelir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 4 Ses Tuşları
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.