Şimdi Ara

◄★ IPHONE 4 - 4S | Ana Başlık, Oyun, Program, SSS, Destek, Sürekli Güncel ★► (736. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.744
Cevap
82
Favori
858.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 734735736737738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilmem belki iOS 10 un hafifleştirilmiş bir sürümünü çıkarıp verebilirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asıl telefonum bozulduğu için idareten 4S kullanıyorum bu ara.

Çekmeceden çıkardım açtım iOS 5.1.1 vardı cihazda. Güzel bir nostalji yaşadıktan sonra uygulama olarak nerdeyse hiçbir şeyi desteklemediğini fark ettim. Özellikle de WhatsApp çalışmıyor diye iOS 9.3.3e yükselttim. 5.1.1’le ferrari gibi çalışırken telefon kağnı gibi oldu. Durduğu yerde de kendine şarjı içiyordu. Önce 6’ya düşürdüm oradan da 8.4.1’e yükseltip JB yaptım. Uygulama desteği her türlü tırt ama en azından WhatsApp ve Spotify çalışıyor. Performansı 9’a göre çok daha iyi ve tahammül edilebilir.

• Ranez R kullanıcısına yanıt
    Hocam 6.1.3 e whatsapp yükleyebilirsiniz jb yaparak.Youtbe yazım iOS 6.1.3 whatsapp yazın bir sürü video çıkar.

• ios 6 dayım fakat ikide bir ios 8 güncelleme uyarısı çıkıyor. Cihaza inen ios 8i nasıl silebilirim ve otomatik güncellemeyi nasıl kapatabilirim?

• iphone 4 e youtube face instagram gibi uygulamaları kurmanın bir yolu varmıdır? Daha öncejb yapmıştık ama cydia da hiçbir uygulama bulamadım.
  • Ranez R kullanıcısına yanıt
    ağustos ayında tatildeyken 4s e bir güncelleme geldi şaşırdım o ara bakamadım tatilde eğlence mekanındaydım yükle dedim yükledi halbuki son güncellemeyi ios 9.2 1 mi neydi almıştı 2 yıl önce bu 9.3.6 yeni gelen neydi çözemedim

bu arada whatsapp yükleniyor ve kullanılıyor sorunsuz fece de öyle

EKLEME: güvenlik güncellemesiymiş.
    www.hurriyet.com.tr
    Eski iPhone modellerini kullananlara güncelleme müjdesi
    http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/eski-iphone-modellerini-kullananlara-guncelleme-mujdesi-41281661

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 13 Ekim 2019; 3:3:53 >
  • Arkadaşlar merhaba iphone 4s almak istiyorum ios 7 yüklü sirket hatti icin kullnmak istiyorum whatsapp yukleniyor mu sadece aramak ve whatsapp icin kullanmak istiyorum yardimlarinizi bekliyorum acil

• black_side B kullanıcısına yanıt
    ios 7 uyumlu değil diye biliyorum
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Peki iphone 4s 16gb ios 9 a guncelleme var mi alsam ioa 9 u kurabilir miyim whatsapp ios 8 üstü istiyor

Peki iphone 4s 16gb ios 9 a guncelleme var mi alsam ioa 9 u kurabilir miyim whatsapp ios 8 üstü istiyor

• black_side B kullanıcısına yanıt
    evet var 9.3.6 var ve onda face ve whatsapp kullanılıyor ama biraz ağırlaşıyor bilgine. fakat iş görüyor konuşma ve whatsapp yazışma için idare eder bence
  • iyi akşamlar forum sakinleri.Sizlere bir sorum olacaktı.ELimde 500 lira gibi bir bütçe var.Yedek bir hattım var ve onun için yeni bir telefon alacağım.Açıkçası daha önce hiç apple kullanmadım.Bir yerde ikinci el IP4S buldum. Sadece arama , müzik,fotoğraf için kullanmayı düşünüyorum.Sizce almalı mıyım?
  • lumiasha23 kullanıcısına yanıt
    yeterde temiz bulmak lazım birde fazla para verilmez
    500 e 5s bulabilirsiniz. 4s en fazla 300 eder bence.

4s maximum 100 lira eder 500 lira nedir ya

• teşekkür ederim yorumlarınız için arkadaşlar.Peki sizce 200 - 300 arası temiz denilebilecek bir 4s bulursam almalı mıyım? Sadece arama ve mesajlaşma için. Whatsapp yüklenir mi?
    evet dediğin fiyata al Whatsapp yükleniyor demiştim daha önce zaten
    tamam müdür çok sağol. 15 güne alıyorum telefonu
  • merhaba,

elimizdeki eski iphone 4s'i yeğenime verdik ancak 2 aydır kullanmadığı bimcell hattı takılıyken servis yok yazısı çıkıyor. benzer bir sorun yaşayan ve çözen oldu mu?

Not: ios 9.3.6 yüklü
    Not2: uçak modu, yeniden başlatma, manuel şebeke arama, simkartı çıkartıp takma çözümleri denendi.
  • wrisked W kullanıcısına yanıt
    başka sim kart denemek lazım onda da yaparsa sorun vardır telefonda. yada sıfırlayın telefonu öyle deneyin
  • 
Sayfa: önceki 734735736737738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.