Şimdi Ara

iPhone 4 02.10 ve 03.10 Unlock** 20. sayfa gevey turbosim gelişmesi** (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.585
Cevap
3
Favori
206.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya bu haftasonu çıkacak, aman yarın çıkacak, hoooppppp çıktı çıkacak. Alınan her bilginin doğruluğuna inanmayalım arkadaşlar. Belliki herkesin haberi ancak sim unlock çıktıktan ve hatta denendikten sonra olacak. Mekanik olarak problemin çözülmeside bence çok zor. Hadi çözdün diyelim ileride problem yaşatabilir. Sayfalar dolusu geyiği yapıldı, bir sürü milestone tarih açıklandı. Biz unlock yazılımsal olarak çıkana kadar daha çok bekleriz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: huxi

Gevey Turbo sim

Below 20 units – US$50
    21- 50 units – US$45
    51 units or above – US$40
    (Price not include shipping fees)

No shipment before money received.

Payment method : TT in advance

Bank details :

Bank Name : HSBC Hong Kong
    Bank Address : 1 Queen’s Road Central, HK
    Account Name : Topmost International Limited
    Account Number : 491-805586-838
    Swift Code : HSBCHKHHHKH

Best regards,
    clareskli@gmail.com
    Topmost International Ltd.

mail geldi fiyatlar

40$a 100 ve üzeri ha..Tek tek getirmek 50$ a mal olur desek bi de havale ve shipping olayi var.. işimiz var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravefart

Unlock ile ilgili gelişmeleri okumak için foruma girdim ve sayfalarca "geyik" okumak zorunda kaldım. Nicki sayfa düzenini bozan fakat isim vermek istemediğim bir arkadaş yazdıkça yazmış. Her biri de birbirinden gereksiz ve okuması zulüm olan şeyler. Nokta yok, virgül yok. Sürekli geyik. Beş dakika içinde 3 tane saçma sapan post. On dakika ara, sonra yine aynı.

Dediklerine sonuna kadar katılıyorum ancak şöyle de bir durum var ki; senin bu entry'de konu ile alakasız. Rahatsız eden entry'ler olmuştur,ben konu dışında yazmadım hiç ama mutlaka birileri yazmıştır.Sen de benim yaptığımı yap ve şikayet et ya da pm at.Bu sayede eleştirdiğin insanlardan biri olmamış olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Majestixxc

quote:

Orijinalden alıntı: bravefart

Unlock ile ilgili gelişmeleri okumak için foruma girdim ve sayfalarca "geyik" okumak zorunda kaldım. Nicki sayfa düzenini bozan fakat isim vermek istemediğim bir arkadaş yazdıkça yazmış. Her biri de birbirinden gereksiz ve okuması zulüm olan şeyler. Nokta yok, virgül yok. Sürekli geyik. Beş dakika içinde 3 tane saçma sapan post. On dakika ara, sonra yine aynı.

Dediklerine sonuna kadar katılıyorum ancak şöyle de bir durum var ki; senin bu entry'de konu ile alakasız. Rahatsız eden entry'ler olmuştur,ben konu dışında yazmadım hiç ama mutlaka birileri yazmıştır.Sen de benim yaptığımı yap ve şikayet et ya da pm at.Bu sayede eleştirdiğin insanlardan biri olmamış olursun.

Benim bu iletimde geyiğe benzer bir şey görüyor musun? Veya 30 kere mi gönderdim? Neyse uzatmayayım, işte o zaman dediğini yapmış olurum.

• Amacım gereksiz polemik yaratmak değil.Sadece tavsiye.Senin yazdığın geyik değil ama sonuçta konuya bir getirisi yok. Ama dediğin gibi uzatırsak o sınıfta yer almış oluruz :) Duyarlılığın için teşekkür ederim.Konuyu daha fazla meşgul etmek anlamsız.
    Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majestixxc -- 17 Mart 2011; 15:37:38 >
  • @bravefart +1
    adam 10 günde 180 post attı ya
  • Daha ne kadar bekliycez yaa offf off
  • Çok beklediniz.Bir hafta daha sabır.Geçici olarakta olsa GEVEY herkese iyi bir moral olacaktır diye düşünüyorum.
  • LÜTFEN ! AŞAĞIDAKİ SİTEDE, SATIŞINA BAŞLANDIĞI DUYURULANA KADAR,BİLMEDİĞİNİZ KAYNAKLARDAN GEVEY SATIN ALMAYINIZ.

http://gevey-3g.com/
  • at&t kilitli ip4 lere nck brute force etki eder demi
  • Musclenerd bu gunku tweetlerinde gevey deki problemlere deginmis (airplane moduna alim, dusuk sinyal seviyesi ve 112 zamazingosu). Ama onunda net bilgi sahibi olmadigi kesin. Bekleyelim gorelim demis sonunda da. Yanliz ben bu 112 olayindan cidden killandim; gevey dispiritoru net bir sekilde yazmis; 112 ulkenizde gecerli bir numara degilse kullanabilirsiniz diye. Satan adam bunu soyluyorsa eger ulkemizde sıkıntı yaratacak gibi gorunuyor gercekten. Cok uzucu ama TAHMIMCE tekrar Sherif ve kasli inegin kucagina dusecegiz gbi gorunuyor. Saygilar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert_DarkBlade

at&t kilitli ip4 lere nck brute force etki eder demi

Software unlock bu zaten. Başka yol kalmadığından üzerinde çalışılan tek bu kaldı bu da olmazsa geveye muhtaç kalacağız..
  • Bana biriniz bu turbo sim ile neler yapabiliriz onu anlatın* Otomobillerin ECU'ları değiştiriliyor kablo ile bağlanarak bu GEVEY bu işi mi yapıcak

40$ verdiğimiz aykıt içinde sürekli takılı mı kalıcak (kendi sim kartı ona mı tanımlayacağız yoksa 1 kere takıp köprüyü geçeceğiz ?

at&t kilidi beklemek bedelli askerlik çıktı mı çıkacak mı aynı sorunsal...
  • KARDES GEVEYİN SİTESİNDE DITRUBUTORE BAK ISTERSEN FIYAT ALDIGIM YER NERESI

quote:

LÜTFEN ! AŞAĞIDAKİ SİTEDE, SATIŞINA BAŞLANDIĞI DUYURULANA KADAR,BİLMEDİĞİNİZ KAYNAKLARDAN GEVEY SATIN ALMAYINIZ.

• en azından son 15 sayfadır kimse satıyorum telefonumu demedi :-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: huxi

KARDES GEVEYİN SİTESİNDE DITRUBUTORE BAK ISTERSEN FIYAT ALDIGIM YER NERESI

quote:

LÜTFEN ! AŞAĞIDAKİ SİTEDE, SATIŞINA BAŞLANDIĞI DUYURULANA KADAR,BİLMEDİĞİNİZ KAYNAKLARDAN GEVEY SATIN ALMAYINIZ.

Kaç dakikadır bu şirket hakkında bilgi toplamaya çalışıyorum ama nedne bir web sitesi olmaz? Neden sadece 1 kişiye ait gmail mail adresi olur? HK gibi yerde böyle bir işe girmiş büyük bir şirket neden bu kadar basit kanallar kullanır? Alibabadan yazıştığım ve sözleştiğim 12 şirketin adreslerinde hep başka şirket çıkınca web sitesi olmayan her HK şirketinden uyuz oluyorum. Ben açıkçası buraya getiren veya burda kopyalayıp satan arkadaşlardan alacağım. Hatta mümkün olursa 5-10 fazla verip işyerine gidip kartı takıp çalıştıktan sonra alacağım başka yolu yok benim için:(

• @bsirkeci

Ben dedim... :)
    Ama benimki ihtiyaç kalmadığından. Alan varsa PM atsın.
  • 4.2 çıktıktan sonra da çıkıyordu bu UL, çıkmazsa nolcak acaba, 3 ay oldu haala yok, haala yok!
  • Çok çok güç inanması biliyorum ama imkansız değil ...İnşallah harbicidir bu arkadaşta koltuklarımızı kabartır ...
  • Yani ne bileyim, haberlere falan çıkar, tüm dünyada manşet olur bu adam, tabi kırdıysa.
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.