aslında bir meşguliyet söz konusu değil galiba 112'yi. sadece baz ile iletişime geçip aramaya başlıyor, arama başlamadan da sonlandırıyor hack için. görüşme başlamıyor bile. o yüzden kuruma bir zarar vereceğini sanmıyorum.
Amaç kışkırtmaksa daha önce bir kaç üyenin yapmaya çalıştığı gibi bunu isteyen başka yerde yapabilir KARDEŞİM. Direk abi modeline girmek burada klasik haline gelmiş bir olaydır, sen ve senin mentaliteni paylaşan arkadaşlardan ricam, bizler gibi aylardır buraya emek vermiş insanlara, paylaşmış insanlara biraz saygı gösterip paylaşacak bir şeyi yoksa sessiz kalması, LÜTFEN CAN SIKINTINIZ BAŞKA YERDE GİDERİN!
Bak istersen geçmiş mesajlarıma ne katmışım bu konuya, önceki kapatılan konuda neler paylaşmışım aylardır unlock bekleyen arkadaşlarla. 30 yaşında evli, çoluklu çocuklu bir adamım. Köpek, senin psikolojin yok, zırlama gibi hitap tarzları takdir edersin ki canımı sıkıyor KARDEŞİM. Şimdi tekrarlıyorum lütfen unlockla ilgili paylaşacak bir şeyiniz yoksa yazmayın lütfen.
Herkese hayırlı günler. Haldun Bey, siz de kusura bakmayın lütfen bu diyaloglar için.
BU ARADA PARAZİTTEN AZ DAHA UNUTUYORDUM, p0sxninja'nın geçende son twitter'ında verdiği kodun NCK kodu olduğu ve kırdığına dair çok sağlam diyaloglar dönüyor twitterda, kendi ağzından duyana kadar idare edicez artık. Biraz daha zamanım olunca CAPS'le paylaşıcam.
quote:
Orijinalden alıntı: brkartal
http://twitter.com/applenberry buradaki yazı kafamı karıştırdı, "eğer 112 ülkenizde acil aramalar için kullanılmıyorsa, çalışır diye yazmış" ben mi yanlış anladım acaba. Twitter hesabı olan bir arkadaş, bu kişiye sorabilir mi? 112 acil aramalar için kullanılıyorsa da çalışır mı ya da herhangi bir alternatif var mı diye?
Yanlış anlamamışsınız. Bence de sizin anladığınız gibi yazıyor.Ben Gevey in destek bölümüne sorayım en iyisi.
Twitter'dan sordum ben, biz sağlamdayız, sorun yok. ApplenBerry yanlış yazmış sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: karmateque
Amaç kışkırtmaksa daha önce bir kaç üyenin yapmaya çalıştığı gibi bunu isteyen başka yerde yapabilir KARDEŞİM. Direk abi modeline girmek burada klasik haline gelmiş bir olaydır, sen ve senin mentaliteni paylaşan arkadaşlardan ricam, bizler gibi aylardır buraya emek vermiş insanlara, paylaşmış insanlara biraz saygı gösterip paylaşacak bir şeyi yoksa sessiz kalması, LÜTFEN CAN SIKINTINIZ BAŞKA YERDE GİDERİN!
Bak istersen geçmiş mesajlarıma ne katmışım bu konuya, önceki kapatılan konuda neler paylaşmışım aylardır unlock bekleyen arkadaşlarla. 30 yaşında evli, çoluklu çocuklu bir adamım. Köpek, senin psikolojin yok, zırlama gibi hitap tarzları takdir edersin ki canımı sıkıyor KARDEŞİM. Şimdi tekrarlıyorum lütfen unlockla ilgili paylaşacak bir şeyiniz yoksa yazmayın lütfen.
Herkese hayırlı günler. Haldun Bey, siz de kusura bakmayın lütfen bu diyaloglar için.
BU ARADA PARAZİTTEN AZ DAHA UNUTUYORDUM, p0sxninja'nın geçende son twitter'ında verdiği kodun NCK kodu olduğu ve kırdığına dair çok sağlam diyaloglar dönüyor twitterda, kendi ağzından duyana kadar idare edicez artık. Biraz daha zamanım olunca CAPS'le paylaşıcam.
ben o kodu daha ilk gördüğümde demiştim NCK kodu diye off öyleyse var şahane,fakat adam kendine müslüman
quote:
Orijinalden alıntı: karmateque
Rica ederim sevgili Kardeşim. Ne kusuru ? Kusur bizdense siz affedin.
Sonuçta bunu senin benim gibi insanların becerebilmesi için de belli bir düzeni oturtmaları lazım, programı şuyu buyu. Yani biz indiricez program dosyasını, çalıştırıcaz, takıcaz telefonu olan olacak. Bu hale getirebilmeleri için biraz zaman lazım sanırım. @veence geçen de sorulduğunda, 'büyük bir şey buldu ve bugün bulduğuna dair kanıt olarak o kodu yazı twitter'ına' demişti, şu anda daha büyük bir şey düşünemiyorum. Olursa tadından yenmez
bu 112 için iki farklı teori dünden beri birisi 112 acil çağrı numarasıyla çalışmayacak diğeri acil çağrı numarası değilse çalışmayacak neye inanacağımızı şaşırdık en iyisi birisi türkiyede deneyene kadar bekleyeceğiz başka çaresi yok gibi bu işin
quote:
Orijinalden alıntı: kojiro06
bu 112 için iki farklı teori dünden beri birisi 112 acil çağrı numarasıyla çalışmayacak diğeri acil çağrı numarası değilse çalışmayacak neye inanacağımızı şaşırdık en iyisi birisi türkiyede deneyene kadar bekleyeceğiz başka çaresi yok gibi bu işin
çalışcakmış 112 ile sorun yok
Şu @feryıl ortadan kayboldu gören duyan var mı acep?
Bu arada, 5 aydır bekleyenlerdenim. Şimdi Türkiye'den İphone4 geldi iyi mi. Elimdeki 32 GB İ4 wi-fi ne yapsam acaba? Pasaport kaydı da var. Kullanılmamış. Satsam kaç lira eder arkadaşlar?
feryil sesimizi duyuyosan bi video çek
Tıraş bence donanım haberde Er lerden korkacaksın çoğu çakma.
sende er'din bir zmanlar :P
anlaşılan son virajlardayız.. NCK kod u yada GEVEY.. şu telefonlarla bir alooooo desek.. rahatlasak..
arkadaşlar yeni konu nasıl açarız.biri bana kısaca anlatabilirmi?
Adamin biri "hindistanda 112 numarasi acil arama olarak kullanilmiyor. Gevey calisir mi bu durumda" demis. Applenberry de: "evet, 112 ulkenizde acil arama olarak kullanilmasa da calisir" demis.
112 acil olarak kullanilmasi degil kullanilmamasi problem olur mu ona cevap vermis kisacasi. Yani rahat olun :)
quote:
Orijinalden alıntı: amantessunt
arkadaşlar yeni konu nasıl açarız.biri bana kısaca anlatabilirmi?
ana sayfadayken ipad-iphone bölümünün mesaj yazınca konu oluyor
Ankara'da Gevey getip satacak olan varsa bana PM atsa, iletişime gecsek fena olmaz ...
quote:
Orijinalden alıntı: fireblade73
Devteam yada geo'ya burdan sacmasapan dil uzatanlarin duzeysiz hakaretlerde bulunanlarin kac yasinda olduklarini yada ne seviyede kültüre sahip olduklarını anlamakta zorlanıyorum.Burda biseyleri yazmadan once onlarin binde biri sizde kafanızı bi calistirin diyorum.Bu adamlar hangi yaptıkları unlocklu parayla sattılar yada 10bin dolar teklif eden unlock sitelerine sattılar bi dusunun.Ben 3g ve 3gs kullanan biri olarak burda ilkkez iphone 4 alıp unlock bekliyen cogunluktan farklı olarak çeşitli zamanlar bu adamların cozumleriyle telefonumu jailbreak yada unlock yaptım.Kaldıkı hala unlock bekleyip bu adamlara hakaret edenler utanmadan unlock beklerken onların jailbreakleriyle telefonlarını kullanıyorlar.Gevey firması bunu bedavamı dagıtıyor once onu dusunun.Hanginiz bu adamların web sitesinden paypal'le destek kısmını tıkladıda 1 dolar olsun destek olmak ıcın bagısladı sorarım.Adamlar sizin maaslı usaklarınızmıs gibi hakaret etmeler twitterdan tacizde bulunmalar , bu nedir yaa kendınızı bi onların yerıne koyun bu bukadar sevizyeiz ve düzeysiz mesaja siz maruz kalsanız elinizde unlock olsa bile verirmiydiniz.Gevey pazarlamak icin onu bunu kotuleyen arkadaslara kolay gelsin , ben devteam'in unlockunu beklerim adamlar nezamanki biz bu isi bıraktık derler ozaman alternatif dusunurum.Burda eski olan arkadaslar Geo'nun blackrain'ni satmayıp , kimse unlocka para vermemeli sozlerini hatırlasın.Gerci onları burda kotulayen cogu telefoncu arkadas yuzlerce kez onların ucretsiz internette dolasan yazılımlarıyla ,yeni acemi iphone'cuların telefonlarını jailbreak ve unlock yapmıs ve iyi paralar kazanmıs bile olsa.....
hocam sonuna kadar sıze katılıyorum unlock cıktıktan sonra kufur eden arkadaslar erkeklık yapıp bu unlock,u kullanmasınlar o zaman
Ya bence bu 112 i olayına fazla takılıyor herkes.Acil numara ya da değil.Sonuçta Iphone4 "112" yi acil numara olarak görüyor ve simlock lu iken arayabiliyor.Yani 112 ne olursa olsun 112 'den sinyal alabiliyor.Bence bu GEVEY sisteminde takılınması gereken son detay..