Şimdi Ara

iPhone 4 02.10 ve 03.10 Unlock** 20. sayfa gevey turbosim gelişmesi** (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.585
Cevap
3
Favori
206.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: savrotin

Bende getirtiyorum gevey ama kargo süresi 1 haftayı bulur herhalde.

Senin satışın kaça yeğen? Neredesin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karmateque

quote:

Orijinalden alıntı: fireblade73

devteamden degılde nankörlükten hoslanmıyanlardanım kardesim..
    telefonumda adamlarin jailbreakini kullanırken ,çaresizlikten ona buna
    saldırmıyanlardanım.

Yukarıdaki mesajımı sen de oku avukat arkadaş

+1
    Aynen. Devtim olmasaydı ben iphone almayacaktım...
  • Kardeşlerim
    İçinizde benden yaşça büyük olan herhalde yoktur (Yaş 50). Ağız bozukluğunu kim olursa olsun kaldıramıyorum. Lütfen dıııııt lı kelimeler kullanmayın.
    Ben şimdi Gevey i bekliyorum ve alıp kullanmaya çalışacağım. Önceki 3G telefonumda da bu bahsettiğiniz Hacker arkadaşların yazılımdan faydalandıkça 3-5 USD olarak bütçemin yettiğince DONATE de de bulundum. Bence bu hacker lerinde bu işte veballeri var. Var ama küfür hakedecek kadar değil.
    Büyüklerin ellerinden, Küçüklerin gözlerinden öpüyorum sevgili kardeşlerim.
  • 2007 yılında iphone ilk çıktığında sahip olanlardanım. O zaman 1.0.1 gibi versiyonlar vardı. bende 1.1.2 kullanıyordum ancak telefonu aldığımda yazılımsal unlock yoktu. Bunun üzerine donanimhaber iphone bölümünden 20 arkadaş toplanıp Kanada dan stealth sim (turbo sim) getirtmiştik. Saolsun buradan şimdi adını hatırlamadığım bir arkadaşımız önayak olmuştu. sanıyorum 120$ gibi bir para da ödemiştik o kartların herbirine. Ve işin acı kısmı biz kartları kullanmaya başladıktan 10-15 gün sonra yazılımsal unlock çıkmış ve kartlar elimizde patlamıştı :) Şimdi burada geçen tonla seviyesiz atışmaları gördükçe o günlerdeki güzel paylaşımları özlüyorum. karşılıklı güvenle yüzlerce dolar ı arkadaş ödemiş ve biz kartlar geldiğinde ona havale yapmıştık. cesareti ve dürüstlüğünden dolayı kendisini tekrar anıyor ve teşekkür ediyorum.

Ne zaman iphone 3g türkiyede piyasaya çıktı; işte o zamandan sonra forumun seviyesi de düştü malesef. O dönemde burada piyasaya çıkınca iphone un bir cazibesi kalmayacak, bütün kıroların elinde olacak diye yazıldığında birçok kişi tepki göstermişti bizlere, ama zaman gösterdi ki söylenen aynen çıktı.

• Komutanım ,Teğmenin
    Güzel ifade etmişsiniz keyfiyeti.
    Teşeşkürlerimi arz ederim.
  • nck brute force da gelişmeler sanırım iyi gidiyor.
    çünkü dev teamın agzında daha fazla konusulmaya basladı ve gevey ıcın doğru bir yöntem olmadığına dair yazılar tweetlediler.

bakalım
  • kardeş ben satmıyorum calısıp calısmadıgına bakacağım video falan koyarım bana daha önce gelirse.Fujan dan gelecek.Fizan gibi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepdarque

2007 yılında iphone ilk çıktığında sahip olanlardanım. O zaman 1.0.1 gibi versiyonlar vardı. bende 1.1.2 kullanıyordum ancak telefonu aldığımda yazılımsal unlock yoktu. Bunun üzerine donanimhaber iphone bölümünden 20 arkadaş toplanıp Kanada dan stealth sim (turbo sim) getirtmiştik. Saolsun buradan şimdi adını hatırlamadığım bir arkadaşımız önayak olmuştu. sanıyorum 120$ gibi bir para da ödemiştik o kartların herbirine. Ve işin acı kısmı biz kartları kullanmaya başladıktan 10-15 gün sonra yazılımsal unlock çıkmış ve kartlar elimizde patlamıştı :) Şimdi burada geçen tonla seviyesiz atışmaları gördükçe o günlerdeki güzel paylaşımları özlüyorum. karşılıklı güvenle yüzlerce dolar ı arkadaş ödemiş ve biz kartlar geldiğinde ona havale yapmıştık. cesareti ve dürüstlüğünden dolayı kendisini tekrar anıyor ve teşekkür ediyorum.

Ne zaman iphone 3g türkiyede piyasaya çıktı; işte o zamandan sonra forumun seviyesi de düştü malesef. O dönemde burada piyasaya çıkınca iphone un bir cazibesi kalmayacak, bütün kıroların elinde olacak diye yazıldığında birçok kişi tepki göstermişti bizlere, ama zaman gösterdi ki söylenen aynen çıktı.

katılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: kaankrby

nck brute force da gelişmeler sanırım iyi gidiyor.
    çünkü dev teamın agzında daha fazla konusulmaya basladı ve gevey ıcın doğru bir yöntem olmadığına dair yazılar tweetlediler.

bakalım

tabıkı ıyı gıdıcek onlerınde bı rakıp war artık daha yogun calsmaları gerekıcek
  • ya şu dev team i savunan 2 arkadaş sizi anlamakta zorluk çekiyorum neye dayanarak savunuyosunuz ? bide gelmiş yaş kaç muhabbeti yapıyosun?1.si ben o adamların ne jailbreak ini kullandım ne de unlock unu, dolayısı ile tarafsız bi insanım ve yorumlarımı dile getiriyorum yaşım da seni ilgilendirmez sonucta önemli olan beden değil beyin yaşın, çok yaşımı merak ediyosan profilime bak,ama şu var beyin olarak önde oldugum kesin, ben teşekkür edeceğim adamı da bilirim laf saycağım adamı da ve devteam 4.0.2 den beri insanları oyalıyo dolayısı ile yerin dibine sokulmayı hakediyor nesini savunduğunu bir söyler misin?bu arada beyini geçtim fizik yaşın ettiğin hakaretler ve konuşma tarzından belliki yeterince düşük
  • bence sen once kendi mesajlarına bak derim insanları once kışkırtıp sonrada uslu cocuk modelıne yatman hos degil kardesim..kardesim diyorum cunku uslubundan emınımkı benden yasaca ufaksın..bu arada ben dahıl burda kımse kımsenın avukatı degıl ve sendende mesaj yaıp yazmama konusunda tavsıye alıcak degil..
  • GEVEY kart konusunda ciddi kaygılarım var... alıp kullanan arkadaşlardan bilgi almak lazım... Ben yaygınlaştıktan sonra almayı düşünüyorum.
  • Trabzondan kaç kisi var. Bizde toplu istetelim.. :)
  • TÜRKIYEDEN ALAN BI ARAKDAS VARDI VIDEO KOYCAKMI ?
  • http://twitter.com/applenberry buradaki yazı kafamı karıştırdı, "eğer 112 ülkenizde acil aramalar için kullanılmıyorsa, çalışır diye yazmış" ben mi yanlış anladım acaba.
    Twitter hesabı olan bir arkadaş, bu kişiye sorabilir mi? 112 acil aramalar için kullanılıyorsa da çalışır mı ya da herhangi bir alternatif var mı diye?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkartal -- 17 Mart 2011; 13:41:06 >
  • ayrıca forumda zırvalıyolar falan denmiş, ben bu forumda kaç kişiye yardım ettim bir dünya pm geldi şunu nasıl yaparım bunu nasıl yaparım diye insanlara yardımcı oldum, sen naptın daha ilk mesajında insanlara çattın bence git asıl nerde yazıyosan yaz ama daha yeni katıldığın bir forumda böyle konuşamazsın bunu da bil
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkartal

http://twitter.com/applenberry buradaki yazı kafamı karıştırdı, "eğer 112 ülkenizde acil aramalar için kullanılmıyorsa, çalışır diye yazmış" ben mi yanlış anladım acaba.
    Twitter hesabı olan bir arkadaş, bu kişiye sorabilir mi? 112 acil aramalar için kullanılıyorsa da çalışır mı ya da herhangi bir alternatif var mı diye?

evet gerçekten öyle demiş bu adam ne iş? acaba o adam google translate den mi çeviri yapıo

• Burada insanlar gibi anlaşalım aylardan sonra artık telefonumuzun açılacağını biliyoruz eminiz bundan güzeli yok şuan

Kaç aydır bu forumdayım kışkırtanlar telefonlarını ucuza getirmeyip kıskananlar ona buna laf atanlar oldu hala oluyor bunları göz yumalım ki bizi germelerine izin vermeyelim derim zaten forum kurallarıda var edersin şikayetini mesajınıda silerler forumdada banlarlar olur biter....
  • beyler tweeti olan birisi sorarsa iyi olur şu adama if 112 is an emergency number in my country, will it work? birisi yazsın sunu adama lütfen
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.