Şimdi Ara

iPhone 4 02.10 ve 03.10 Unlock** 20. sayfa gevey turbosim gelişmesi** (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.585
Cevap
3
Favori
206.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Charles Carmichael

Gevey'i Türkiye'ye toplu olarak getirecek arkadaşlar, alacaklar için bir liste oluşturduk. Kim en erken getirecek ve fiyatı ne olacak ?

İstanbul Avrupa yakasında oturan arkadaşlar ile toplanıp elden satın alabiliriz

ben alcamda 1 adet alcam :) SU VIDEOYU KOYSA TURK ARKADAS RICA ETSEK
  • açalım diyosunda NCK code u bi kırdım mı telefonun sonsuza kadar unlock..@pirenneshu "söyle bir haber aldım gevey satışları artmadan cikaracaklarmis yazılımsal un-locku :))) " demişinde bu bana kuzeni kaslıöküzün tanıdıgı olan çocugu hatırlattı o yüzden boşver böyle şeylerle gelme
  • quote:

Orijinalden alıntı: erjan1

quote:

Orijinalden alıntı: pirenneshu

DEV mi bunlar TİM bile değil ismiyle hiç bagdasmiyorlar ki kuzenim sherifin amcasının torunuyla ayni semtte oturuyor;)) söyle bir haber aldım gevey satışları artmadan cikaracaklarmis yazılımsal un-locku :)))

Yerim ben onların yazılımsal unlock'larını Onlar bıttıler artık cıksada kalıtelerı baya bı dustu

kalitemi vardı ki düşsün bu asalaklarda bu saatten sonra o yazılımı alsınlar............
  • neyse konuyu saptırmayalım vıdeoyu bekleyelm tabı arkadas koyucaksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyss -- 17 Mart 2011; 12:19:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charles Carmichael

Gevey'i Türkiye'ye toplu olarak getirecek arkadaşlar, alacaklar için bir liste oluşturduk. Kim en erken getirecek ve fiyatı ne olacak ?

İstanbul Avrupa yakasında oturan arkadaşlar ile toplanıp elden satın alabiliriz

evet istanbul avrupa yakasından katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdargules

quote:

Orijinalden alıntı: DeanimeKufredenKirkOlsa

beyler unlock partisi yapıyorduk noldu ? istanbul mu ankara mı ?aslinda bi getiren arkadaş partide satış yapabilir toplanırız bir gün hem satış hem parti

Bursa olsun :):):)

Balıkesir bursa yalova kocaeli istanbul hiç farketmez...unlock kardeşliğini pekiştirelim

Arkadaşlardan biri hem kendi kartını hemde bu geveyi tek karta kopyalayacağından bahsetmiş kimse üzerinde durmamış ama yapılabiliyorsa bu çok çok daha mantıklı.mert kardeşimiz geveyi kopyalatacığını söylemiş ama aparatıda bulmak gerekecek ki onu nasıl ürettirebiliriz en ucuza biraz zaman alır,onun yerine gevey artı yerli sim tek kartta süper olurdu.bilgisi olan bi arkadaş bununuygulanabilirliği hakkında konuşabilirmi??

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowyy

quote:

Orijinalden alıntı: serdargules

quote:

beyler unlock partisi yapıyorduk noldu ? istanbul mu ankara mı ?aslinda bi getiren arkadaş partide satış yapabilir toplanırız bir gün hem satış hem parti

Bursa olsun :):):)

Balıkesir bursa yalova kocaeli istanbul hiç farketmez...unlock kardeşliğini pekiştirelim

Arkadaşlardan biri hem kendi kartını hemde bu geveyi tek karta kopyalayacağından bahsetmiş kimse üzerinde durmamış ama yapılabiliyorsa bu çok çok daha mantıklı.mert kardeşimiz geveyi kopyalatacığını söylemiş ama aparatıda bulmak gerekecek ki onu nasıl ürettirebiliriz en ucuza biraz zaman alır,onun yerine gevey artı yerli sim tek kartta süper olurdu.bilgisi olan bi arkadaş bununuygulanabilirliği hakkında konuşabilirmi??

kartın yanında gelıor aparatı

• arkadaslar cabuk gaza geliyoruz.. cindeki arkadasin koydugu video sahsi bi video degil.turkiye hatti takicam demisti calisirsa video koyacam demisti,mumkunse onu gorelim.ayrica bence devteam a yada uyelerine saydirmamak lazum bakarsiniz cozerler mevzuyu,yuzumuz olsun:)saygilar..
  • simdi gevey cikti diye ''sokayim dev tim e, onlardan bir cacik olmaz, kumdan kale yapsinlar'' diye atifta bulunan arkadaslar... gevey kendisi aciklama yapmis bunun kalici bir cozum olmadigina dair.. yarin obur gun bu turbo simler elinizde patladiginda kuyruklarinizi bacaklarinizin arasina alip gene sheriff sheriff diye mee liceksiniz..
    ben NCK nin cozumlenmesini bekleyecegim.. halihazirda kullandigim bir telefonum var zaten.. kendizi daha komik durumlara dusurmeyin artik.. hapisten cikmayi bekleyen sakiz hirsizi cocuklara dondunuz iyice..
  • Devteam yada geo'ya burdan sacmasapan dil uzatanlarin duzeysiz hakaretlerde bulunanlarin kac yasinda olduklarini yada ne seviyede kültüre sahip olduklarını anlamakta zorlanıyorum.Burda biseyleri yazmadan once onlarin binde biri sizde kafanızı bi calistirin diyorum.Bu adamlar hangi yaptıkları unlocklu parayla sattılar yada 10bin dolar teklif eden unlock sitelerine sattılar bi dusunun.Ben 3g ve 3gs kullanan biri olarak burda ilkkez iphone 4 alıp unlock bekliyen cogunluktan farklı olarak çeşitli zamanlar bu adamların cozumleriyle telefonumu jailbreak yada unlock yaptım.Kaldıkı hala unlock bekleyip bu adamlara hakaret edenler utanmadan unlock beklerken onların jailbreakleriyle telefonlarını kullanıyorlar.Gevey firması bunu bedavamı dagıtıyor once onu dusunun.Hanginiz bu adamların web sitesinden paypal'le destek kısmını tıkladıda 1 dolar olsun destek olmak ıcın bagısladı sorarım.Adamlar sizin maaslı usaklarınızmıs gibi hakaret etmeler twitterdan tacizde bulunmalar , bu nedir yaa kendınızı bi onların yerıne koyun bu bukadar sevizyeiz ve düzeysiz mesaja siz maruz kalsanız elinizde unlock olsa bile verirmiydiniz.Gevey pazarlamak icin onu bunu kotuleyen arkadaslara kolay gelsin , ben devteam'in unlockunu beklerim adamlar nezamanki biz bu isi bıraktık derler ozaman alternatif dusunurum.Burda eski olan arkadaslar Geo'nun blackrain'ni satmayıp , kimse unlocka para vermemeli sozlerini hatırlasın.Gerci onları burda kotulayen cogu telefoncu arkadas yuzlerce kez onların ucretsiz internette dolasan yazılımlarıyla ,yeni acemi iphone'cuların telefonlarını jailbreak ve unlock yapmıs ve iyi paralar kazanmıs bile olsa.....

• quote:

Orijinalden alıntı: fireblade73

Devteam yada geo'ya burdan sacmasapan dil uzatanlarin duzeysiz hakaretlerde bulunanlarin kac yasinda olduklarini yada ne seviyede kültüre sahip olduklarını anlamakta zorlanıyorum.Burda biseyleri yazmadan once onlarin binde biri sizde kafanızı bi calistirin diyorum.Bu adamlar hangi yaptıkları unlocklu parayla sattılar yada 10bin dolar teklif eden unlock sitelerine sattılar bi dusunun.Ben 3g ve 3gs kullanan biri olarak burda ilkkez iphone 4 alıp unlock bekliyen cogunluktan farklı olarak çeşitli zamanlar bu adamların cozumleriyle telefonumu jailbreak yada unlock yaptım.Kaldıkı hala unlock bekleyip bu adamlara hakaret edenler utanmadan unlock beklerken onların jailbreakleriyle telefonlarını kullanıyorlar.Gevey firması bunu bedavamı dagıtıyor once onu dusunun.Hanginiz bu adamların web sitesinden paypal'le destek kısmını tıkladıda 1 dolar olsun destek olmak ıcın bagısladı sorarım.Adamlar sizin maaslı usaklarınızmıs gibi hakaret etmeler twitterdan tacizde bulunmalar , bu nedir yaa kendınızı bi onların yerıne koyun bu bukadar sevizyeiz ve düzeysiz mesaja siz maruz kalsanız elinizde unlock olsa bile verirmiydiniz.Gevey pazarlamak icin onu bunu kotuleyen arkadaslara kolay gelsin , ben devteam'in unlockunu beklerim adamlar nezamanki biz bu isi bıraktık derler ozaman alternatif dusunurum.Burda eski olan arkadaslar Geo'nun blackrain'ni satmayıp , kimse unlocka para vermemeli sozlerini hatırlasın.Gerci onları burda kotulayen cogu telefoncu arkadas yuzlerce kez onların ucretsiz internette dolasan yazılımlarıyla ,yeni acemi iphone'cuların telefonlarını jailbreak ve unlock yapmıs ve iyi paralar kazanmıs bile olsa.....

sen dev tım den falanmısın bırader :D

• devteamden degılde nankörlükten hoslanmıyanlardanım kardesim..
    telefonumda adamlarin jailbreakini kullanırken ,çaresizlikten ona buna
    saldırmıyanlardanım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erjan1

quote:

Devteam yada geo'ya burdan sacmasapan dil uzatanlarin duzeysiz hakaretlerde bulunanlarin kac yasinda olduklarini yada ne seviyede kültüre sahip olduklarını anlamakta zorlanıyorum.Burda biseyleri yazmadan once onlarin binde biri sizde kafanızı bi calistirin diyorum.Bu adamlar hangi yaptıkları unlocklu parayla sattılar yada 10bin dolar teklif eden unlock sitelerine sattılar bi dusunun.Ben 3g ve 3gs kullanan biri olarak burda ilkkez iphone 4 alıp unlock bekliyen cogunluktan farklı olarak çeşitli zamanlar bu adamların cozumleriyle telefonumu jailbreak yada unlock yaptım.Kaldıkı hala unlock bekleyip bu adamlara hakaret edenler utanmadan unlock beklerken onların jailbreakleriyle telefonlarını kullanıyorlar.Gevey firması bunu bedavamı dagıtıyor once onu dusunun.Hanginiz bu adamların web sitesinden paypal'le destek kısmını tıkladıda 1 dolar olsun destek olmak ıcın bagısladı sorarım.Adamlar sizin maaslı usaklarınızmıs gibi hakaret etmeler twitterdan tacizde bulunmalar , bu nedir yaa kendınızı bi onların yerıne koyun bu bukadar sevizyeiz ve düzeysiz mesaja siz maruz kalsanız elinizde unlock olsa bile verirmiydiniz.Gevey pazarlamak icin onu bunu kotuleyen arkadaslara kolay gelsin , ben devteam'in unlockunu beklerim adamlar nezamanki biz bu isi bıraktık derler ozaman alternatif dusunurum.Burda eski olan arkadaslar Geo'nun blackrain'ni satmayıp , kimse unlocka para vermemeli sozlerini hatırlasın.Gerci onları burda kotulayen cogu telefoncu arkadas yuzlerce kez onların ucretsiz internette dolasan yazılımlarıyla ,yeni acemi iphone'cuların telefonlarını jailbreak ve unlock yapmıs ve iyi paralar kazanmıs bile olsa.....

sen dev tım den falanmısın bırader :D

evet parayla satmadılar ama ınsanları oyaladılar kandırdırdılar alay gectıler.Şimdi kapak oldu onlara.Apple'ın kuklası olcagına çin lee gibi olup kafa tutmasını bilmeleri lazımdı.

• quote:

devteamden degılde nankörlükten hoslanmıyanlardanım kardesim..
    saldırmıyanlardanım.

kımseye saldırıdgımız yok hırbırsey yapmadıklarını dıle getırıoruz ....Umıt werıpde sozlerınde durmamalarına ne demelı ?
  • Bende getirtiyorum gevey ama kargo süresi 1 haftayı bulur herhalde.
  • quote:

madem çalıştığı onaylandı şu anda artık satış ve dağıtım işlemini düşünelim,getiricek arkadaşlar bunu bi açıklığa kavuşturursa çok iyi olur? bu arada fikrim hala geçerli unlock partisi istanbul ankara bursa kocaeli marmaranın heryeri hem parti olur hem tanışma hemde satış işlemini orda gerçekleştirebilir..

istanbul taksimde bi mekan ayarlayıp yapalım şu işi...güzel fikir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Godet

simdi gevey cikti diye ''sokayim dev tim e, onlardan bir cacik olmaz, kumdan kale yapsinlar'' diye atifta bulunan arkadaslar... gevey kendisi aciklama yapmis bunun kalici bir cozum olmadigina dair.. yarin obur gun bu turbo simler elinizde patladiginda kuyruklarinizi bacaklarinizin arasina alip gene sheriff sheriff diye mee liceksiniz..
    ben NCK nin cozumlenmesini bekleyecegim.. halihazirda kullandigim bir telefonum var zaten.. kendizi daha komik durumlara dusurmeyin artik.. hapisten cikmayi bekleyen sakiz hirsizi cocuklara dondunuz iyice..

Arkadaşım bak hitap tarzın çok yanlış Bir çok insan dev-team'in yaptık ettik demesine, şu saat şu zaman çıkarıyorsunuz demesine güvenerek ya gitti i4 aldı ya da iyi bir fiyata satabilme ihtimalleri varken telefonlarını satmadı. Onlara gösterilen tepki, hep ukala hep kesin konuşmalarından ve bu kadar insanı mağdur etmelerinden dolayıdır. Yahu yapabilir miyiz bilmiyoruz ama denicez, siz bize güvenmeyin kafanıza göre takılın deselerdi eywallah. Ama şerifin kendisi bile satmayın telefonlarınızı dedi. Şimdi sen bu adamların neresini savunuyorsun?

Al bak ben de diyorum DEV-TEAM dediğin adamlar patladı, kapak oldu **kayım onların yapacağa işe. Şimdi ben de mi ya da benim gibi düşünen yüzlerce insan da SAKIZ HIRSIZI mı oluyoruz?

• quote:

devteamden degılde nankörlükten hoslanmıyanlardanım kardesim..
    saldırmıyanlardanım.

Yukarıdaki mesajımı sen de oku avukat arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: savrotin

Bende getirtiyorum gevey ama kargo süresi 1 haftayı bulur herhalde.

Hocam nereden aldın sen ???
  • arkadaşlar bu gevey denen icat diğer forumlarda bahsettikleriine göre (bencede mantıklı) at&t ler için yapılmış sadece bunların simlock unu çözüyormuş.
    dediklerine göre geveyin aparatı bizim taktığımız hattı telefona at&t gibi göstererek kilidin kalkmasını sağlıyormuş.
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.