Orijinalden alıntı: sultanherko aslında fena olmadı dunyada o kdr hacker var bunlar beceremedi belki biri cıkar kırar bunlar urasıyo işin erbabı diye kmse yeltenmiyodu bnce
zaten bu küstahligi bunun icin yapiyor olabilirler bakalim bizden baska birileri cikarmi diye
Bu kadar yaygara koptuguna gore hackerlar kesin bunada el atarlar cok buyuk prestij nede olsa hackerlar genelde bu isi prestij amacli yaparlar bu firsatida kacirmazlar heralde dunyada neler kirilmadi bumu kirilmicak kirilaman ne bi sistem nede bi sifre vardir sadece zaman alir ugrsan kisi sayisina gorede bu sure kisalir veya uzar bu olaylar illaki birilerinin dikkatini ceker sayi artar sure kisalir..... Artik arapca tweet bile attim belki cevap verir die ama sanmiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: ondercok
quote:
Orijinalden alıntı: Onurhar
Off olay çirkefleşti sherif salağı millete laf yetiştiriyo Enjoy your locked phones and locked minds demiş bide pişkin pişkin gülmüş.
şu mesaj gerçekten çıkmayacağını gösterdi....
resmen biz sizi 6 ay beklettik şimdide sizinle dalga geçiyoruz diyor..
öncelikle umut vermek için yazmıyorum bunu.. acayip sinirim bozuk..
bide gittiler sigarayı bıraktığım haftada böyle bir haber yayınladılar.. arada titremeler geliyo..
ancak.. sherif hashim denen eleman, twitter/facebook hesabı hacklenmediyse.. ağır küfür edilmediyse.. kilitli telefonlarınızla oynayın siz gibi bir laf kolay kolay söylemez.. hele sonuna gülücük hiç koymaz.. diye düşünüyorum.. adam hep belirli bir seviyede tuttu kendisini..
bana sanki bu işte bir iş var gibi geliyor.. sanki pazar günü falan buyrun size unlock diyecekler de milleti son bir kes sinir edelim havalarında gibiler..
hepsi gülücükler saçıyorlar.. anlamadım ki bu nasıl iş..
bu sheriff denen adam mısırda yaşamıyordur herhalde.ordaki olaylar yüzünden başına bişey gelmemiştir umarım yoksa gider oo mübarek midir nedir başkanlıktan değil ülkeden atarım walla :) konu neden kapandı halen anlamış değilim.bu kdar takip eden varken.....
quote:
Orijinalden alıntı: bayj_1903
bu sheriff denen adam mısırda yaşamıyordur herhalde.ordaki olaylar yüzünden başına bişey gelmemiştir umarım yoksa gider oo mübarek midir nedir başkanlıktan değil ülkeden atarım walla :) konu neden kapandı halen anlamış değilim.bu kdar takip eden varken.....
Amerikada yaşadığını açıklamıştı...
bunlar şimdi milleti dalgayamı alyolar ?
bu nedir ya şakamı ??? gerçekten çıkmıyormu şimdi ya kafalarında kıracam telefonu
bence mesaj kirlili yapmayalim artik yazilanlar uc asagı bes yukarı hep aynı..ciddi bir duyumu olan olursa burdan paylassın derim.. ayrica telefonunu satmak isteyen olursa ozelden mesaj atsin alabilirim...
ya arkadaşlar bende eylülden beri bekliyorum herkese sabırlı ve sakin bekleyişler. bi arkadaş vardı kuzeni hashimin arkadaşı olan bi açıklama yapsa? bi konuşsa kuzeniyle son durum ne acaba?
Durum ne serif kafa mi buluyor simdi
İcimde bi umit vardi ama bu isin iyice civki cikti,ben artik bu elemanlardan unlock gelcegini dusunmuyorun.seviye iyice dusmus.
Unlock ile ilgili soru veya paylaşım dışında birşey yapmayın lütfen. Başka bir sorunuz var ise forumun uygun konularını kullanın.
quote:
Orijinalden alıntı: Sam0
quote:
Orijinalden alıntı: bayj_1903
Amerikada yaşadığını açıklamıştı...
sevindm walla :)
Icime cok fena kurt dustu.
bu kadar insanla dalga gecen iki balonun havasını şu işe el atıp geohotun söndürmesi lazım
katiliorm umarim geohot bu ise bi el atar ama icimden bir ses bunlarin bizle dalga gectigini soyluyor pazari beklemekte fayda var umarim bu dogrudur yada arkadaslar icimizde bi cenabet var ondan kaynaklaniyor
quote:
Orijinalden alıntı: serhat762000 katiliorm umarim geohot bu ise bi el atar ama icimden bir ses bunlarin bizle dalga gectigini soyluyor pazari beklemekte fayda var umarim bu dogrudur yada arkadaslar icimizde bi cenabet var ondan kaynaklaniyor
şerefsizin bu yorumu milyon tane insanı delirtmiştir herhalde, yine de sakin olmakta fayda var şimdilik,hackerlara twitterda daha fazla küfür etmeyip beklemek gerek.
Umarim haklisinizdir, dalga geciyorlardir.
Yok yok cikmayacak diye bisi yok, yok dimi evet yok :) cok kötümser bi hava olusmus burada. İnanın arkadaşlar güzel günler görecegiz lock suz günler
Yarın çıkıp, "iOS 5'i bekleyin" derlerse hiç şaşmam..