Şimdi Ara

iPhone 4 02.10 ve 03.10 Unlock** 20. sayfa gevey turbosim gelişmesi** (160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.585
Cevap
3
Favori
206.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: osman13

burdaki en önemli cümle, oem bilindiği gibi orjinal olmayan ve de birebir orjinalle aynı olan ürünlerden kullanılır, şunu söylüyorlar, müşterilerimizin çalışmalarını ve logo sunu yazdırabiliriz(kopyalayabiliriz).
    anladığım kadarıyla bunlar gevey i klonlamışlar, fiyatının düşük olmasının sebebi bu.

Yanlış bilgi vermeyelim OEM in açılımı Original Equipment Manufacturer yani Orijinal Ürün Üreticisi dir..OEM demek kutusuz fakat orijinal ürün demektir.Kutusuz ürünlerdeki mantık hacmi küçültüp toplu alımlarda sevkiyat masrafından kaçınmaktır.
  • Sanirim Gevey icin Mart sonuna kadar bekleyecegiz...
    Bu fiyatlar cok ucuk seviyede...
  • @gokhanthn. agzina saglik
  • arkadaşlar konu ile ilgisi yokta amerikadan dhl ile türkiyeye gelis süresi ne kadar sürer biliyormusunuz
  • kargonun tipine gore degişir süresi.

1ayda sürebilir 1 haftada sürebilir.
  • Ya ilk sipariş veren arkadaşların kargosu ne zaman gelir ki ? İnatla video bekliyorum..Çalıştığını gördüğüm an çat diye alcam. Bir de telefonun sesi kesilir,çekmez,şu olur bu olur diyen arkadaşlar ; GEVEY telefonunuzu açarken işleve giriyor.. Telefonunuzdan yaptığınız görüşmeleri (SMS,MMS,3G,DATA ) GEVEY chip üzerinden yapmıyorsunuz.*

*= Bu tez araştırma sonucu yazılmıştır. NO TESTED !
  • china post'la 2-3 haftada anca
  • Arkadaşlar daha önceleri de gördük ki, Dev Team Chronicle bilgi paylaşımı yapmıyor. Hatta bunun yuzunden kaç sefer Chronic team Dev team-ı eleştirdi.
    Şimdi benim anladığım Chronic team unlock çalışmalarına degil de unlock çıkarmaya hazırlanıyor. Hatırlarsanız 1 hafta falan önce p0sixninja NCK key-i paylaştı herkesle.
    Galiba yaptılar bu işi. Eger yaparlarsa Dev Team çok kötü duruma düşer :)
    Valla eger Chronic team yaparsa 100 dolar bagista bulunucam.
  • chronic team e dev teamden daha çok güveniorum dev team unthreatred JB i bile çıkartamadılar chronic yaptı unlock uda yaparlarsa ortada ne dev kalır nede team silerler piyasadan çok da güzel olur bence hadi hayırlısı diorum ama bi türlü hayırlı bi haber gelmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcink

sipariş veren yada verecek arkadaşlardan kim var aramızda bana iki tane lazım ama nasıl ederim nasıl alırım hiç fikrim yok yarın @mert satışa baslicam dedi ama ses seda cikmadi...

saygılar

sanrım henüz haberiniz yok mert forumda milyonların gözü önünde bu çarşamba satışa başlıyorum dedi şimdide gevey listesi konusunda 2 nisan da diyor ben öyle birşey demedim diyip kıvırıyor.Kısacası hala mert' e umut bağlıyorsanız işiniz çok ama çok zor.
  • Fiyatın yüksek olmasından dolayı birde araya değişik fikirler çok gündeme geldi gercekten kesin samimi alıcılar olduğunu bilseydim yardımcı olurdum nasipse cuma gunü ip4 deneyecem kartı..bir kaç arkadasa pm den msj atacaktım oda cep tel dogrulanmadigi için işlem yapmıyor gerçi onun nasıl yapıldığını da bilmiyorum.:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: YAVUZ001

Yokmu t mobille çalışıp çalışmadığını bilen unlock kardeşliğiii

çalışmaz t mobille, zira o aparat taktığınız simkartı at&t kartıymış gibi yutturmaya yarıyor telefona, yani sizin tmobilli cihaza ha türkcell kart takmışsınız ha at&t......
    Eğer tmobile için üretilmiş bir turbo sim varsa (ki bildiğim kadarıyla henüz öyle bişey yok) boşuna para vermeye gerek yok
  • arkadasla bu geveyle aynı dıyorlar fıyatı 38 usd dedıler hersey dahıl geveyın ısını goruyor diyorlar
    alta videosu var
    http://v.youku.com/v_show/id_XMjUyNTQ5NzE2.html

• Forumdan 2 gün uzak kaldım merak ettiğim bir şey var gevey'i türkiyeye getirip kullanan oldu mu?
  • @Yilmaz101 TEŞEKKÜRLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: bystenly

Forumdan 2 gün uzak kaldım merak ettiğim bir şey var gevey'i türkiyeye getirip kullanan oldu mu?

YOK KARDESIM ISTEYENLER VAR AMA DAHA ELLERINE ULASMADI BI KULLANAN OLSA VIDEO CEKIP KOYUCAK ZATEN UMARIM YANİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Majestixxc

Ya ilk sipariş veren arkadaşların kargosu ne zaman gelir ki ? İnatla video bekliyorum..Çalıştığını gördüğüm an çat diye alcam. Bir de telefonun sesi kesilir,çekmez,şu olur bu olur diyen arkadaşlar ; GEVEY telefonunuzu açarken işleve giriyor.. Telefonunuzdan yaptığınız görüşmeleri (SMS,MMS,3G,DATA ) GEVEY chip üzerinden yapmıyorsunuz.*

*= Bu tez araştırma sonucu yazılmıştır. NO TESTED !

1 Dakika anlamadım ben sim kilitli telefonu ömür billah gevey ile mi kullanacaksınız yani 1 kere açıp geri çıkarmıyormusunuz?

• hayır dostum naptın sen ya? gevey artık hayatının bi parçası olucak version ve baseband uyumun en son 4.2.1-03.10 olabilir ,ve bu şekilde gevey ile simkartın sürekli telefonda takılı olarak kalıcak öle bi kere tak çıkar değil bu
    edit: düşün rüyamda bi arkadaşım bana inat alio i4 umu gidio itunes a takıyo version 4.3 yapıo baseband 04.10 oluyo ve geveyi kullanamıyorum ama neyseki az önce oh çekip uyandm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANVVS-2 -- 23 Mart 2011; 10:41:55 >
  • Gevey kalp pili gibi bir şey, yoksa gidersin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bird-hunter

quote:

Orijinalden alıntı: haldor

quote:

Orijinalden alıntı: bird-hunter

quote:

Orijinalden alıntı: pirenneshu

Arkadaslar tweetlerden bir ses yok mu? Birde Bi sitede cronic dev team tayfasinin unlock ile ilgili çalıştığını yazmışlar bilgisi olan var mıdır?

Kaynak :http://www.freakgeeks.com/2011/4300/is-the-iphone4-baseband-unlock-coming-from-the-chronic-dev-team-possibilities-shown/

p0sixninja dediki "Huge changes for Chronic-Dev Team soon. We're all really excited!"

Türkçesi:Yakında Chronic Dev Tam için büyük değişiklik olacak.Hepimiz çok heyeceanlıyız diyor.
    Bu lafından dolayı herkes unlock'la ilgili birşey bekliyor..

yok ya onlardan bir şey çıkmaz. ayrıca verdiğin linkteki adamlar ya dalga geçiyor bizle ya da twitter kullanmayı bilmiyor. cunku orada "we're working on it. shouldn't last long"(uzerinde çalışıyoruz, uzun surmez)'e cevap olarak unlock ile ugrasıyor musunuz diyor. Verdiğiniz linkte ise sanki once soru sorulup sonra cevap olarak uzerinde çalışıyoruz... denmiş gibi davranılmış

http://twitter.com/#!/p0sixninja/status/50050882125037568

Dün bende bunu unlock üzerine yormuştum ancak sonrasında bunu @veeence sordular olayın jailbreak ile ilgili olduğunu belirtti...

agpanjabi Anup Punjabi
    @veeence wat changes to the cdev team ?!?
    22 Mar Favorite Retweet Reply in reply to ↑

@veeence
    veeence
    @agpanjabi jailbreak, they probably fixed SHAtter on the A5.

• 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.