Şimdi Ara

iPhone 4 02.10 ve 03.10 Unlock** 20. sayfa gevey turbosim gelişmesi** (161. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.585
Cevap
3
Favori
206.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet gerçekten çalışıyor garip.. anlamadığım o adamın carrier kısmında neden at&t 10.0 değilde carrier 10.0 yazıyor?
  • Onu bende Anlamadım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ciprix_x

Onu bende Anlamadım :)

acaba bu eleman daha önce o geveyi o cihaza taktı e çalıştırdı kullandı ondan mı değişti acaba?
  • artık 3.5 aydan sonra kafa allak bullak oldu.
    ne niçin nasıl nerde neyle hepsi birbirine girdi :)
    muhtemelen ondandır fu olsa yada fake olsa cvp verirdm de geveye yabancıyız hacı.
  • gevey calışması için bb 02.10 yada 03.10 olması fark ediyomu arkadaşlar.şimdiden teşekküler
  • şu gevey i bi Türk hatlarında çalışırken görseydik de ona göre herkes siparişini fln verseydi yav
  • fake olcak hiçbişey yakalıyamadım, fu cihazlarda sim kart takılı değilken ve taktıntan sonra carrier kısmında ne yazdıgını bi türlü bulamadım..
    @ives evet farkediyor geveyin kendi sitesindeki duyuruya göre 4.3 e kadar olan yani baseband i 04.10 un altında olan hepsini kapsıycaktı ama video 4.3 te de çalıştığını gösterdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir
    test edilmis. gevey 4.3 tede calisiyormus.
    http://www.redmondpie.com/unlock-4.3.1-iphone-4-04.10.01-baseband-with-gevey-sim/

Dogru ise versiyon fark etmeksizin kullanılıyor mü yani..?
  • şu anda benim ürün processing
    gelince video mideo neyse koyarım
    ama bu gevey nasıl kullanıcam onu bilmiyorum
  • arkadaslar bu ne sacmaliktir gunlerdir gevey zimbirtisinin lafi geciyor ayni unlock hikayesi gibi somut bisey yok. ben sahsen bir anlam veremedim hicbir allahin kulu bunu denemedi mi henuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: italy-network

şu anda benim ürün processing

gevey kutusunda gelicek , onu bi açcan önce her neyse, sonra geveyin sim aparatı var bide trayi var, tray dediğimiz şey hani iphoneun yan tarafına soktugumuz metal parçası simi üstüne koydugun şey, şimdi senin kullancagın sim kart avea turkcell voda herneyse onun çip kısmı geveyin simindeki çiple birleşcek şekilde her türlü ne istiosan yaparsın keser misin zımparalar mısın sana kalmış, ama çip kısmına dikkat et yeterki çünkü geveyin çipi ile siminin çipi üst üste gelcek ve o şekilde i4 un içine sokucaksın geveyin trayi ile beraber..bu arada uçak modunda olsun telefonun bunları yaparken hamlen 1 azalmış olur, herşey tamam taktın gevey+sim inden olusan şeyi geveyin trayi ile beraber, şimdi uçak modunu kapat sol üstte cihazın tek çubuk sinyal işareti çıkcak onu gördüğün zaman 112yi arıcaksın ama çok uzun süre değil 112 yaz araya bas max 5-6 sn bekle kapat,sonra ucak moduna al tekrar sonra modu kapat ve bekle sim failure vercek no sim installed dicek falan 1-2 dk bekliceksin sonra ucak moduna tekrar alcan ve sonra tekrar kapatcan ucak modunu 10sn geçmeden hat gelcek olay bu heralde en detaylı anlatım budur

• quote:

Orijinalden alıntı: hakbay

arkadaslar bu ne sacmaliktir gunlerdir gevey zimbirtisinin lafi geciyor ayni unlock hikayesi gibi somut bisey yok. ben sahsen bir anlam veremedim hicbir allahin kulu bunu denemedi mi henuz.

piyasada bulabilsek denicez ama 3-5 çocuk çıkıyor yok bugün yok yarın vıdıvıdı konuşup milleti heveslendiriyorlar sonra işi kaypaklığa vuruyorlar
  • bi de zahmet olmazsa bunlardan sonra bize bi video fotograf koyup mutlu etcen bizi açıkcası ben çalışcağını zaten biliyorum eminimde ama arkadaşlar görmek istiyo açıkcası bende bi görsem fena olmaz hani %99 eminim de %100 olsun istiyorum
    edit: bide senin olay daha processingdeymiş,onun işlemleri biticekte kargoya verilckte 3 günde gelcek inş bugun process kısmı biterde kargoya geçerler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANVVS-2 -- 23 Mart 2011; 11:37:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: P!iZ

hayır dostum naptın sen ya? gevey artık hayatının bi parçası olucak version ve baseband uyumun en son 4.2.1-03.10 olabilir ,ve bu şekilde gevey ile simkartın sürekli telefonda takılı olarak kalıcak öle bi kere tak çıkar değil bu
    edit: düşün rüyamda bi arkadaşım bana inat alio i4 umu gidio itunes a takıyo version 4.3 yapıo baseband 04.10 oluyo ve geveyi kullanamıyorum ama neyseki az önce oh çekip uyandm

bak daha max 10mesaj tepemde abi bakmadan sormayın rica ediyorum sonra laf bize oluyo cevaplıyoruz diye
  • sevgili P!iZ; verdiğin bilgiler için teşekkürler. Bu işlemi sürekli tekrarlamak zorunda kalacak mıyım ? Yada sadece tel kapandığı zaman mı yapmam gerekiyor?
    benim turkcell microçip olduğu için sorun yaşamayacağım.Aparat elime geldiği dakika videosunuda direkt olarak eklicem arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: P!iZ

quote:

şu anda benim ürün processing

gevey kutusunda gelicek , onu bi açcan önce her neyse, sonra geveyin sim aparatı var bide trayi var, tray dediğimiz şey hani iphoneun yan tarafına soktugumuz metal parçası simi üstüne koydugun şey, şimdi senin kullancagın sim kart avea turkcell voda herneyse onun çip kısmı geveyin simindeki çiple birleşcek şekilde her türlü ne istiosan yaparsın keser misin zımparalar mısın sana kalmış, ama çip kısmına dikkat et yeterki çünkü geveyin çipi ile siminin çipi üst üste gelcek ve o şekilde i4 un içine sokucaksın geveyin trayi ile beraber..bu arada uçak modunda olsun telefonun bunları yaparken hamlen 1 azalmış olur, herşey tamam taktın gevey+sim inden olusan şeyi geveyin trayi ile beraber, şimdi uçak modunu kapat sol üstte cihazın tek çubuk sinyal işareti çıkcak onu gördüğün zaman 112yi arıcaksın ama çok uzun süre değil 112 yaz araya bas max 5-6 sn bekle kapat,sonra ucak moduna al tekrar sonra modu kapat ve bekle sim failure vercek no sim installed dicek falan 1-2 dk bekliceksin sonra ucak moduna tekrar alcan ve sonra tekrar kapatcan ucak modunu 10sn geçmeden hat gelcek olay bu heralde en detaylı anlatım budur

Süpersin

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhanthn

quote:

Orijinalden alıntı: osman13

burdaki en önemli cümle, oem bilindiği gibi orjinal olmayan ve de birebir orjinalle aynı olan ürünlerden kullanılır, şunu söylüyorlar, müşterilerimizin çalışmalarını ve logo sunu yazdırabiliriz(kopyalayabiliriz).
    anladığım kadarıyla bunlar gevey i klonlamışlar, fiyatının düşük olmasının sebebi bu.

Yanlış bilgi vermeyelim OEM in açılımı Original Equipment Manufacturer yani Orijinal Ürün Üreticisi dir..OEM demek kutusuz fakat orijinal ürün demektir.Kutusuz ürünlerdeki mantık hacmi küçültüp toplu alımlarda sevkiyat masrafından kaçınmaktır.

bilgilendirme için saol ebay den alış veriş yaparken arkadaş öyle demişti demek ki o da yanlış biliyormuş.

• quote:

sevgili P!iZ; verdiğin bilgiler için teşekkürler. Bu işlemi sürekli tekrarlamak zorunda kalacak mıyım ? Yada sadece tel kapandığı zaman mı yapmam gerekiyor?
    benim turkcell microçip olduğu için sorun yaşamayacağım.Aparat elime geldiği dakika videosunuda direkt olarak eklicem arkadaşlar

Sevgili dostum.. Telefonunu kapattığında aynı işlemleri tekrarlayacaksın ( gevey chip'i takıp,112 yi ara-kapat,daha sonra uçak moduna alıp bir 10 sn. kadar bekleyip tekrar normal moda al,eğer sinyal gelmezse bir kere daha tekrar et ) Ama olduki sinyali aldıktan sonra,uzun süre şebeke kaybı oldu ( asansör,uzun yol,dağ,tepe,köy,kasaba,tünel vs.. ) o zaman sadece uçak moduna alıp kapatman yeterli oluyor.. Ancak şarjın biter yada kasten telefonu kapatırsan yukarıda ki işlemleri tekrar yapacaksın.. Sorduklarının cevabı forumun 4 köşesinde de var.Lütfen sormadan önce bir göz gezdirin.

Saygılarımla.

• http://www.sunsky-online.com/product/default!view.do?subject.id=207717

Burdan alan varmı neden fiyatı düşük çakmamı ?
  • 
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.