Orijinalden alıntı: ciprix_x alan arkadaşlara hayırlı olsun mukadderat mukaddes eylesin :) tercihim deildir. 5.5 aydır ipod olarak takıldım 1 ay daha dewam edebilirim
sunu 2 hafta yaparsak evet bende beklicem
vallaha 50 ye 60 a satan olursa alır kullanırım. 150 lira vermeyeceğim asla
karma bu mesajindan sonra ulan cikmasin su unlock harbi napcaz cikarsa dedim zuhaha sonra tobe tobe ne diyorum ya ben oldum
@Haldun1 bey, çıkışı sanırım 45 $ gibi bir şey, 50-60 TL'ye satılması için burada çakması yapılması lazım, ona da ne kadar güvenip milyarlık telefona rahat rahat takar konuşuruz bilemem. Zaten adamlar gevey'i sim kart yuvasıyla beraber yolluyor, o da girdi mi işin içine maaliyet yükselir.
quote:
Orijinalden alıntı: karmateque
@Haldun1 bey, çıkışı sanırım 45 $ gibi bir şey, 50-60 TL'ye satılması için burada çakması yapılması lazım, ona da ne kadar güvenip milyarlık telefona rahat rahat takar konuşuruz bilemem. Zaten adamlar gevey'i sim kart yuvasıyla beraber yolluyor, o da girdi mi işin içine maaliyet yükselir.
ama bence cinli firma indirime gidicek direk koktem indirim olcak tabi ne zaman bilemem bi piyasayi su an somursunlerde
@P!iZ Dostum daha önce dediğim gibi ,diğer unlock kardeşlerim kabul etse de etmese de bence hepimizin psikolojisi fena etkilendi, sanki sürekli yarım kalmış bir şeyler var gibi. Bunun da ötesinde yaptığımız harcamanın kötü bir yatırım olma ihtimalini kabullenmeye çalışmakla geçti koca zaman, etraftakilerin makarasına maruz kaldık. Ben şahsen benimle maytap yapan arkadaşlara şöyle bir şey diyorum; ekonomi tarihine bakarsan en tepedeki adamlar hep belli bir riski göze alabilmiş adamlardır. 1000 TL şahsen benim için çok güzel bir para, ben kalkıp bu 1000 TL ile bir seçim yaptım ve bu cihazı aldım, telefon olarak kullanabileceğim garanti olmadığı halde. O bizimle maytap yapan arkadaşlar da öyle bir **t olduğunu sanmıyorum, lakin kendileri symbian'dan öteye adım atmaya tırsarlar. Telefon ya da değil bu cihaz devrim niteliğinde cihaz. Bende bunları alaycıların yüzüne vuruyorum
Telefonum kilitli kaldığı süre boyunca da (belki ondan sonra bile) ben burada olacağım sanırım.
orasi zaten oyle i4 demek sadece unlock demek degil burda bir dunya kisi soru soruyor yardimci oluyoruz,hos gerci dun ilk defa yardim istedim hiiic tinlanmadi ayri bi konu actim bide..
quote:
Orijinalden alıntı: karmateque
@P!iZ Dostum daha önce dediğim gibi ,diğer unlock kardeşlerim kabul etse de etmese de bence hepimizin psikolojisi fena etkilendi, sanki sürekli yarım kalmış bir şeyler var gibi. Bunun da ötesinde yaptığımız harcamanın kötü bir yatırım olma ihtimalini kabullenmeye çalışmakla geçti koca zaman, etraftakilerin makarasına maruz kaldık. Ben şahsen benimle maytap yapan arkadaşlara şöyle bir şey diyorum; ekonomi tarihine bakarsan en tepedeki adamlar hep belli bir riski göze alabilmiş adamlardır. 1000 TL şahsen benim için çok güzel bir para, ben kalkıp bu 1000 TL ile bir seçim yaptım ve bu cihazı aldım, telefon olarak kullanabileceğim garanti olmadığı halde. O bizimle maytap yapan arkadaşlar da öyle bir **t olduğunu sanmıyorum, lakin kendileri symbian'dan öteye adım atmaya tırsarlar. Telefon ya da değil bu cihaz devrim niteliğinde cihaz. Bende bunları alaycıların yüzüne vuruyorum
Telefonum kilitli kaldığı süre boyunca da (belki ondan sonra bile) ben burada olacağım sanırım.
+1
Merhaba Arkadaşlar... Mert'ten bir haber yok mu hâla satışa yarın mı başlayacaktı...
saygılar
quote:
Orijinalden alıntı: burcink Merhaba Arkadaşlar... Mert'ten bir haber yok mu hâla satışa yarın mı başlayacaktı...
saygılar
beklemedeyiz mert konusunda bi gelisme yok video resimde yok bitek gecmiste dedigi carsambayi bekleyin sozu var bakalim
umarım çıkarır arkadaşıma aldırcam eğerki cumaya yetişmezse 1 ay daha beklemem gerekiyor (kıbrıs'tayım)
saygılar
Bu 7 aylik unlock nobeti hepimize ders olsun: Oyle her "Eninde sonunda unlock cikacaaaak" diyene saf saf inanmayin.
ya mertten bi haber çıkacagını beklemiyorum doğrusu, elbette inş çıkarda yabancılara para vermeyiz lakin yanlışmı hatırlıyorum bu perşembe gevey lerde bi düşüş olacakmış fiyatlarda ben şahsen perşembe günü almayı düşünüyorum 6a ay bekledim ama daha fazla bekleyecek sabır kalmadı doğrusu.
@burcink dunku muhabbetlere ragmen bende halen o arkadastan bi umut haber bekliyorum insallah dogru cikar @feryil daha onceki yazinizda metro ve asansor de sinyalin azalmasina ragmen kopmadigini yazmistiniz kullandiginiz gunden itibaren tekrar aktive etme ihtiyaci oldumu acaba
@feryil iletişime geçebilir miyiz
sizinki gene iyi arkadaşlar ben ip4 ü pahalı bulduğum için askerdende yeni geldim araştırmadım doğubanktan 1.150 tl ye samsung omnia 7 aldım eve geldim, windows 7 işletim sistemi kullanıyormuş kullanamadım ertesi sabah iade etmek istedim kart taktığım için 800 tl ye iade alabileceklerini söylediler sadece 1 günde 350 tl zarar sonra ellerinde ip4 simlock olduğunu çok yakında kırılacağını söylediler 1000 tlye samsungu sayarız çok yakında kırılacağı için 1600 tl den de ip4 ü sayarız dediler samsunguda kullanamadığım için ip 4 de yakında kırılır diye 1600 tlye ip4 aldım :) yani telefon bana 1.750 tl ye geldi şunu söyleyeyim dibini görmediğin kuyuya taş atma birdaha simkilitli telefon asla ayrıca doğubanktaki satıcılar hepsinin söylemiyorum ama bana rast gelenler tam anlamıyla kan emiciydi konuyla alakası yok ama içimi döküp rahatlayayım dedim
quote:
Orijinalden alıntı: YAVUZ001
sizinki gene iyi arkadaşlar ben ip4 ü pahalı bulduğum için askerdende yeni geldim araştırmadım doğubanktan 1.150 tl ye samsung omnia 7 aldım eve geldim, windows 7 işletim sistemi kullanıyormuş kullanamadım ertesi sabah iade etmek istedim kart taktığım için 800 tl ye iade alabileceklerini söylediler sadece 1 günde 350 tl zarar sonra ellerinde ip4 simlock olduğunu çok yakında kırılacağını söylediler 1000 tlye samsungu sayarız çok yakında kırılacağı için 1600 tl den de ip4 ü sayarız dediler samsunguda kullanamadığım için ip 4 de yakında kırılır diye 1600 tlye ip4 aldım :) yani telefon bana 1.750 tl ye geldi şunu söyleyeyim dibini görmediğin kuyuya taş atma birdaha simkilitli telefon asla ayrıca doğubanktaki satıcılar hepsinin söylemiyorum ama bana rast gelenler tam anlamıyla kan emiciydi konuyla alakası yok ama içimi döküp rahatlayayım dedim
arkadaşım geçmiş olsun,aramıza hoş geldin bende 6 aydır bekliyorum,sıkma canını... buda gelir buda geçer
@YAVUZ001 hocam bunu itiraf edebilmen bile büyük başarı... şahsen benim başıma gelseydi böyle bir durum oturup ağlar, kimselere anlatamazdım:)
quote:
Orijinalden alıntı: YAVUZ001
keşke iphone 4 almasaydın,unlock olayı tam bir şaibe haziran ayında yeni iphone'u beklesen daha iyi bir karar olurdu senin için..şuan için tavsiyem güncel android sistemli bir htc kullanmandır
valla şubatın başlarında aldım işte artık dönüşü yok 2 aydır bekliyorum bende bide almanya tmobile imiş :) napalım artık olan oldu bu saatten sonra canımızı sıksak kendimize zarar diyorum ama içim içimi yiyor
Gevey olayı tamam... Bişekilde pahalı yada ucuz 50$ yada 150$ geliyor. Buda herkes hemfikir...
Peki sherif, musclenerd, geo dan yazılımsal unlocktan haber alan yokmu? Gevey e takıldı insanlar... Yazılımsal UL unutuldu... Bilgili olan arkadaşlar cevap verebilirler mi?