Şimdi Ara

iPhone 4 02.10 ve 03.10 Unlock** 20. sayfa gevey turbosim gelişmesi** (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (5 Mobil) - 3 Masaüstü5 Mobil
5 sn
3.585
Cevap
3
Favori
207.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar satılan sadece T-mobile USA.

http://newsroom.t-mobile.com/articles/more-information-att-acquires-tmobile

Durum şöyle. Unlockun en çok beklendiği ülke ABD'de unlocka ihtiyaç kalmaması bu işin reytingini düşürecek. Daha da uzayacak bu unlock işi. Belki de umursanmayacak. Hoş 6 aydır umursandığı da yok da.
  • Daha önce iphone 2g dede sanırım aynısı olmuş önce turbo sim çıkmış sonra unlock gevey simden biraz para kazansınlar sonra unlocku salarlar stres yapmayın :) ama önce geveye biraz para kazandırmamız lazım :)
  • ABD’nin rekabet kurulu ve diğer kural koyucu kuruluşları onaylarsa ( ki bana göre asla onaylamaz) AT&T Amerika Birleşik Devletleri’nin en büyük kablosuz servis sağlayıcısı olacak.bence buna izin vermezler..çünki rekabet kalmaz ve at&t ortada cirit atar..buda amerikan vatandasının işine gelmez..
  • usa'da sadece t-mobile ve at&t yok. vodafone, spirit ve birkaç tane daha operatör var. o yüzden unlock'a hala gerek var.
  • virgin mobile falanda var ama tercih edilmiyorlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARTAKA

geçmiş olsun ,müjdemi isterim .....

http://www.redmondpie.com/unlock-4.3-iphone-4-2.10.04-3.10.01-baseband-with-gevey-sim/

videosu da var

syg

sana 1
    müjdenede 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: typhoon41

quote:

Orijinalden alıntı: ARTAKA

geçmiş olsun ,müjdemi isterim .....

http://www.redmondpie.com/unlock-4.3-iphone-4-2.10.04-3.10.01-baseband-with-gevey-sim/

videosu da var

syg

sana 1
    müjdenede 2

Valla bu sınır harbinde bile beni guldurdun ya ALLAH da seni guldursun

• Unlock; GSM versiyon iPhone'lar için.
    Diğer operatörler zaten CDMA(sim kartsız) teknolojisini kullanıyor (verizon, sprint, metroPCS ve bunların yan fitmaları virgin gibi)
    Tabi ki yine at&t altyapısını kullanan birkaç yerel GSM operatör var. Kayda değer unlock kullanıcısı kalmadı ABD'de.
    Bu da unlock geliştiricileri soğutmaz bu işten umarım.
  • arkadaş telefonu sattım daha 2 gün önce hala unlock etkisinden kurtulamadım elime başka tel alınca unlock aklıma geliyo çıksada artık bu kadar insanız bi rahatlasak yaa zulüm resmen yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunbah

ABD’nin rekabet kurulu ve diğer kural koyucu kuruluşları onaylarsa ( ki bana göre asla onaylamaz) AT&T Amerika Birleşik Devletleri’nin en büyük kablosuz servis sağlayıcısı olacak.bence buna izin vermezler..çünki rekabet kalmaz ve at&t ortada cirit atar..buda amerikan vatandasının işine gelmez..

amerıkada tekel oluşturmak serbest.
    kapitalizm buna izin veriyor.
    yani onaylayadabilir
  • Bu bence 2 etki yaratabilir. Biri olumlu biri olumsuz ( bizim açımızdan )

Ya tamamen sözleşmeyi bozarlar ( tekel olduğu için) = bu iyi olanı .
    Ya da arkadaşların dediği gibi bu işin reytingi düşer ve bu işe kafa yoranlar artık "amaan salla" moduna geçer ki bu gerçekten büyük felaket.

+ olarakta GEVEY'in unlock işine yol açtığını,yani; GEVEY bir çözüm olduğu için apple'ın FU cihazlarına rabetin azalacağına ve Dev-Team in unlocku patlatcağına inananlardadım
  • kişisel yorumum açıkcası tekele girdi at&t salmaz daha da yüklenir onlar öyle çünkü,kişisel isteğim keşke madem piyasa bizde al sana unlock demeleri ama olcak şey kişisel yorumum, tek çare gevey..
  • sherif en son 6 ; mn de en son 3 gün önce girmiş twite iyice ses sedaları kesildi bu nun sonu nasıl biter bilmiyorum Ya derdimize derman ya katlimize ferman
  • Sözleşmeyi fes etmeleri çoook zor nerdeyse imkansız nede olsa diğer operatörler var şimdi t-mobile i olupta unlock lu ip4 ü olanlar yırttı kısacası artık unlock beklemicekler bu arada MN "yapmış olduğumuz unlock sadece elimdeki t-mobile kartta işe yaradı" demişti.... buda ona kapak olsun USA da artık tek ip4 le t-mobile kullanan o olmicak herkes kullanıcak
  • Arkadaslar versiyon 4.2.6 bb 1.0.05 unlocked mumkun mu
    Acil cvp arkads suan app storeda da
  • Anything positive coming about your NCK attempts? sorusuna cevap olarak.
    @MuscleNerd finally got the seczone dumper working (turns out it's very different than in 2G/3G/3GS, where SZ was simply memory mapped)

seczone dumper ne bilen varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meegi -- 20 Mart 2011; 23:54:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1player

Arkadaslar versiyon 4.2.6 bb 1.0.05 unlocked mumkun mu

4.2.6 hangisi? verizon olmasın o? En azından öyle bir basebande unlock yok.
  • seczone dumper unlock demek aslında seczone un baseband le ileşimini bypass etmek yani sim kartın at&t olup olmadığını sormasını engellemek mesajda sonunda çalıştı 3gs lerden çok farklı falan demiş yanlış anlamadıysam yinede millet bi baksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

Orijinalden alıntı: 1player

Arkadaslar versiyon 4.2.6 bb 1.0.05 unlocked mumkun mu

4.2.6 hangisi? verizon olmasın o? En azından öyle bir basebande unlock yok.

Verizon veya att ye gore degisir mi bu versiyon
  • 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.