Şimdi Ara

iPhone 4 (02.10.04 - 3.10.01 Baseband) 4.1 ve 4.2.1 Unlock bekleyenler (328. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.354
Cevap
8
Favori
753.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 326327328329330
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hotmalestud

evet inanıyorum cunku kaynak iphone için unlock ile ugrasan kişinin kendi Twitterdan yazdıgı yazıya dayalı :)) Yani cıkartacak olan adam 4.3 cıkmadan 4.2.1 için unlock yayınlanmayacaktır diyorsa bunu yapacaktır kaldı ki DEV TEAM in kendisi de 4.3 cıktıktan sonra 4.2.1 için unlock yayınlayacaklarını dogruladı

quote:

Orijinalden alıntı: Tolga_06tr

quote:

Orijinalden alıntı: hotmalestud

ARkadaslar Sheriff Hasim in twitter indan gelen habere gore ultrasnow 1.3 ile iphone 4 4.2.1 unlock olayı cozuluyormus. Yalnız tek sorun DEV TEAM in de soylediği üzere ios 4.3 cıkmadan herhangi bir unlock yayınlanmayacagı yonunde fikir birliği yapıyorlar.. iphone 4 un ios 4.3 ise 2 Marttaki ipad 2 lansmanından hemen sonra yayınlanacağı söylendi. Yani anlayacagınız 2 martta 4.3 e geçiyoruz bir kac gun içinde de unlock yapıyoruz :D

bu söylediklerine önce kendin inanıyor musun ???

Alıntıları Göster
    bunlar applenin adımı hani cıkan unlock 4,3 ü de kapsıyacaktı. bence 4,3 le beraber beyaz iphone gelir. 4,2 ve 4,1 e unlock verirler. 4,3 kırılmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: mstfagvn

bunlar applenin adımı hani cıkan unlock 4,3 ü de kapsıyacaktı. bence 4,3 le beraber beyaz iphone gelir. 4,2 ve 4,1 e unlock verirler. 4,3 kırılmaz

Alıntıları Göster
    @poisonoftarantula merak etme satmıyor o cihazını. sadece saka yapıyor :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xtype34

@poisonoftarantula merak etme satmıyor o cihazını. sadece saka yapıyor :))

Alıntıları Göster
    Ya bu kadar ümitleniyoruz ama ya yine bi yamukluk olursa diye tırsıyorum inşallah bu 1 HAFTA içinde çıkar yetti gayri , ben şimdi doğubanka gidiyorum çıkmama ihtimalinin değerlendirerek bi piyasayı araştırıym sim kilitli iphone'a kaç para veriyolar hadi hayırlısı.
  • Bizede hbr ver fiyatlarla ilgili :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bystenly

Ya bu kadar ümitleniyoruz ama ya yine bi yamukluk olursa diye tırsıyorum inşallah bu 1 HAFTA içinde çıkar yetti gayri , ben şimdi doğubanka gidiyorum çıkmama ihtimalinin değerlendirerek bi piyasayı araştırıym sim kilitli iphone'a kaç para veriyolar hadi hayırlısı.

aynen bizede haber ver :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: HimuraKen

quote:

Orijinalden alıntı: bystenly

aynen bizede haber ver :D

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bu site ne diyorhttp://resim.donanimhaber.com/post.asp?do=reply&messageID=47120219&toStyle=tm

• Satıyorum unlock çıkacak kesin şimdi 1250 unlock çıkınca 1400 şimdi bu paraya ihtiyacım var 4.3 yayınlandığı an unlockta yayınlanacak bundan kimsenin şüphesi olmasın size aylar önce söylemiştim Mart ayında çıkacak diye alan arkadaşa garanti veriyorum Mart'ta unlock çıkmazsa parasını iade ederim bukadar eminim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oki1980

Satıyorum unlock çıkacak kesin şimdi 1250 unlock çıkınca 1400 şimdi bu paraya ihtiyacım var 4.3 yayınlandığı an unlockta yayınlanacak bundan kimsenin şüphesi olmasın size aylar önce söylemiştim Mart ayında çıkacak diye alan arkadaşa garanti veriyorum Mart'ta unlock çıkmazsa parasını iade ederim bukadar eminim
    Twitterda bi hareketlenme var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdargules

Twitterda bi hareketlenme var...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar itunes yeni yazılım cıkmış 4.3 cıkıyor herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzmete

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar,

MuscleNerd

Current i4 unlock goal includes til 04.10.01 (4.3b3). Very weird situation...vuln cmds are there, trying to invoke them!
    half a minute ago via web demiş tweeterda biraz önce.

Türkçe açıklamasını bilen varsa yazsın lütfen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerinho

Arkadaşlar,

MuscleNerd

Current i4 unlock goal includes til 04.10.01 (4.3b3). Very weird situation...vuln cmds are there, trying to invoke them!

4.3 ün 3. betasını unlock etmeyi başarmışlar anlaşılan
  • quote:

Arkadaşlar,

MuscleNerd

vuln cmds nedir bilemem ama derki;

mevcut iphone4 unlock 04.10.01 de dahil olmak üzere hepsini içermektedir. Çok garip bir durum..... vuln cmds'ler var., onları çalıştırmaya çalışıyoruz......
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzmete

Alıntıları Göster
    http://www.iphonedownloadblog.com/wp-content/uploads/2011/02/iPhone-4-sherif_hashim-baseband-unlock.png

Yukarıdaki link bir önceki ve bu sayfada konuştuğumuz unluck umudunun çıkış noktası.Görüşme notları ise şöyle :

VaMpYrE7 Omar Khasawneh
    @sherif_hashim Hi Sherif, I dont wanna ask about an ETA but I just wanna know if uve found an exploit for bb 03.10.01 or not, w8ng patiently

sherif_hashim sherif hashim
    @
    @VaMpYrE7 the one I found is working for both

İŞİN ÖZÜ BU İŞ BENCE TAMAMDIR.ZATEN FAZLA BEKLEMİŞTİK.UMARIM 4.3 TEN SONRA UL İÇİN ÇOK BEKLEMEYİZ.

• quote:

Arkadaşlar,

MuscleNerd

şimdiki iphone 4 unlock amacımız 4.3'de kapsıyor. çok garip bi durum. ilgili açıklar elimizde, exploiti çalıştırmaya deniyoruz.

yorumum: evet beyler 5 ay beklettik ama 4.3'ü de unlock yapıp ortalığın... ona kasıyoruz şuan elimizdeki açıklarla.

yani 4.1, 4.2.1 unlock edilebilir durumda şuan, 4.3'ü de gümletip vericekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr Bishop

quote:

Arkadaşlar,

MuscleNerd

şimdiki iphone 4 unlock amacımız 4.3'de kapsıyor. çok garip bi durum. ilgili açıklar elimizde, exploiti çalıştırmaya deniyoruz.

yorumum: evet beyler 5 ay beklettik ama 4.3'ü de unlock yapıp ortalığın... ona kasıyoruz şuan elimizdeki açıklarla.

yani 4.1, 4.2.1 unlock edilebilir durumda şuan, 4.3'ü de gümletip vericekler.

Alıntıları Göster
    @Dr Bishop ve @emremurat çevirileriniz için teşekkür ederiz.

Ewet arkadaşlar bence mutlu sona çok az kaldı.Eğer 4.3 2 martta çıkarsa muhtemelen bu haftasonu aylardır beklediğmiz unlocka kavuşmuş olacağız. Forumdaki tüm unlock bekleyen arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun.

• quote:

Ewet arkadaşlar bence mutlu sona çok az kaldı.Eğer 4.3 2 martta çıkarsa muhtemelen bu haftasonu aylardır beklediğmiz unlocka kavuşmuş olacağız. Forumdaki tüm unlock bekleyen arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun.

İnşallah o zamanı bekliyoruz heycanla

• Hatırlayan arkadaşlar bilir aylar önce size belirtmiştim Mart'ın ilk haftası kesin çıkacak çok kişi dalga geçmişti şimdi o dalga geçenlere diyorumki açın gö... Dalga geçin esas bomba 4.3 de kapsıyacak olması Apple inatla 4.3 geçiktiriyor ama nereye kadar si.. Si.. Çıkaracak bizde unlocklarımıza kavuşacağız bu forumda çok yazanlar oldu çıkmayacak tlf satın diye artık sabrımızın karşılığını alacağız ölü alıcılarda kıçlarını yalayacak son hafta kutlamaya hazırlanın kaynak sağlam yerden Amerika'dan kuzenden
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdargules

quote:

İnşallah o zamanı bekliyoruz heycanla

Alıntıları Göster
    MN'den gelen cevap 4.3 de kapsayacakmiş çıkacak UL.... Yada ben öyle anladım

saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: burcink

saygılar

Alıntıları Göster
    4.3 u kapsayacagina dir bisey demiyor eleman, sadece amaclari unlock un 4.3 u de kapsamasiymis, bu surecte ne olur ne biter bilinmez, biz de bekleyecegiz. Apple in findik kadar beyni varsa 4.3 u cikarmaz bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: burcink

saygılar

Alıntıları Göster
    Hadi artik is Apple 'a kaldi. 3 ay kullanip sonra satacagim telefonumu...

Temmuz 1 'de i4s ya da i5 alacagim. Tussuz olandan.

• 
Sayfa: önceki 326327328329330
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.