4.2 nin unlcok'u cok basit kendin yapabilirsin. tarif ediyorum şimdi, iki eline avcunun tamamına yetecek kadar pirinç al, diz çök 3 kulfu 1 elham oku akabinde duanı geohot, sherif,devteam olmak uzere herkese bağışla. 1-2 güne açılır telefonun
süpeeeeeeer... bende hemen yapim o zaman
quote:
Orijinalden alıntı: hedo5
quote:
Orijinalden alıntı: cihantr
4.2 yi nerede unlcok ettirebilirim ?
4.2 nin unlcok'u cok basit kendin yapabilirsin. tarif ediyorum şimdi, iki eline avcunun tamamına yetecek kadar pirinç al, diz çök 3 kulfu 1 elham oku akabinde duanı geohot, sherif,devteam olmak uzere herkese bağışla. 1-2 güne açılır telefonun
koptuuumyaaa
quote:
Orijinalden alıntı: furtega
quote:
quote:
süpeeeeeeer... bende hemen yapim o zaman
Alıntıları Göster
ARKADAŞLAR yarım saat önce geohot bunu paylaştı ben linke giremiyorum ama unlock güncellemesi diye paylaştı
@GeoHotJailbreak GeoHot Unlock 2.10.04 / 3.10.01 New Update !http://t.co/CMGSFtR via @GeoHotJailbreak #Unlock #210 #310 #Baseband
quote:
Orijinalden alıntı: serdargules
ARKADAŞLAR yarım saat önce geohot bunu paylaştı ben linke giremiyorum ama unlock güncellemesi diye paylaştı
@GeoHotJailbreak GeoHot Unlock 2.10.04 / 3.10.01 New Update !http://t.co/CMGSFtR via @GeoHotJailbreak #Unlock #210 #310 #Baseband
@GeoHotJailbreak GeoHot Unlock 2.10.04 / 3.10.01 New Update ! ******** via @GeoHotJailbreak #Unlock #210 #310 #Baseband
Geohot un twitter hesabı yok. Link casus yazılım veya reklam barındıran bir link olabilir...
quote:
quote:
bayıldım buna
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: meegi
quote:
Orijinalden alıntı: HimuraKen
quote:
Orijinalden alıntı: bystenly
Ya bu kadar ümitleniyoruz ama ya yine bi yamukluk olursa diye tırsıyorum inşallah bu 1 HAFTA içinde çıkar yetti gayri , ben şimdi doğubanka gidiyorum çıkmama ihtimalinin değerlendirerek bi piyasayı araştırıym sim kilitli iphone'a kaç para veriyolar hadi hayırlısı.
aynen bizede haber ver :D
Bende az önce dogubankdaydım bikactane sıfır kayıtlı ip4üm var dedim önce 950dolar verdiler. kilitli diyince 500 gibi biseyler söylüyorlardıki ben hızla uzaklaştım ordan, arkama bile bakmadan
koptum valla hocam. benim unlocked versiyon 4.0 iphone 4 32gb ne eder acaba merak ettim
Alıntıları Göster
@hedo5 Ben 1400tl den aşağı vermezdim şahsen, tabi bu fiyat esnafa uymaz.
quote:
Orijinalden alıntı: serdargules
Alıntıları Göster
geohot kolpa ya inanmayın buna
quote:
Orijinalden alıntı: justify34
geohot kolpa ya inanmayın buna
Alıntıları Göster
Arkadaşlar sinful iphone sitesine göre Its been a while since we last heard or read anything on the upcoming iPhone 4 unlock for 3.10.01 and 2.10.04 basebands. MuscleNerd of iPhone Dev-Team has already confirmed that unlock for iPhone 4 on newer basebands wont be released until Apple drops iOS 4.3 to public. 4.3 çıkıncaya kadar bekliyeceğiz
quote:
Orijinalden alıntı: rlb
Arkadaşlar sinful iphone sitesine göre Its been a while since we last heard or read anything on the upcoming iPhone 4 unlock for 3.10.01 and 2.10.04 basebands. MuscleNerd of iPhone Dev-Team has already confirmed that unlock for iPhone 4 on newer basebands wont be released until Apple drops iOS 4.3 to public. 4.3 çıkıncaya kadar bekliyeceğiz
Allahını seversen Kardeşim benim yaa
quote:
Orijinalden alıntı: cihantr 4.2 yi nerede unlcok ettirebilirim ?
hocam ben yapiyorum unlock evde,düdüklude şimdi..et suyunuda ilave ettim aksama hazir olur.
quote:
Orijinalden alıntı: ny46
quote:
hocam ben yapiyorum unlock evde,düdüklude şimdi..et suyunuda ilave ettim aksama hazir olur.
bende fırındaa yaptıııım... bi de güzel olduki sorma gitsiiin... yaaaa ne güldüm beee ne iyi etmişimde üye olmusumm.....
quote:
quote:
quote:
Alıntıları Göster
şimdi kendine bir att kart alıyorsun amerika sınırına yakın bir yerlerde durup kartını telefona takıyorsun ve bir bakıyorsunki telefon kendikendini unlock etmişşş açılmış telefonun
quote:
quote:
Alıntıları Göster
@amantessunt : arkadaş iyi niyetle yazmış neden dalga geciyorsun ki belki klavyesi ugurlu gelir. ben sim kartı kestirdim bile :)
quote:
Orijinalden alıntı: wolfman_1
@amantessunt : arkadaş iyi niyetle yazmış neden dalga geciyorsun ki belki klavyesi ugurlu gelir. ben sim kartı kestirdim bile :)
eeee bişey demedik canım.. o kdr bekleme ve sıkıntının içinde biraz eğlenelim nolcak (((((= bu arada bende sim kartı kestirdim heycanla bekliooos ((((=
quote:
acaba bende bir gün hattımı kestirmek için girecekmiyim bir turkcell bayiinin içine... o günler kısmet olacak mı
quote:
hadi inşallah kardeş... bu arada herkeze saygımız sonsuz, hepimiz şu süreçte sadece gülüp eğlenerek zaman geçiriyoruz.kimseyi kırmak gibi bi niyetimiz yok.5 ay nasıl geçti bi ben bi Allah biliyor.Ne sinir kaldı ne sabır...O yüzden sürekli gülüyoruzz
quote:
Orijinalden alıntı: whiteredmoon
quote:
acaba bende bir gün hattımı kestirmek için girecekmiyim bir turkcell bayiinin içine... o günler kısmet olacak mı
Alıntıları Göster
az kaldı inşallah. Allah sabır versin hepimize aylardır bekliyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: wolfman_1 @amantessunt : arkadaş iyi niyetle yazmış neden dalga geciyorsun ki belki klavyesi ugurlu gelir. ben sim kartı kestirdim bile :)
sorma ya bende kartı kestirdim taktım telefona bi titreme geldi bana