Şimdi Ara

iPhone 4 (02.10.04 - 3.10.01 Baseband) 4.1 ve 4.2.1 Unlock bekleyenler (324. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.354
Cevap
8
Favori
753.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 322323324325326
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Joshua41

İşin İlginç Kısmı Hani Herşey Hazırdı Sadece 4.3 Bekleniyordu, Ama Bence Daha Yeni Yeni Birşeyler Yapmaya Başladılar..

Alıntıları Göster
    4.3 için golden master sürüm çıkmayacak mı ? Her ios sürümünden önce çıkardı bence 28 ini bekleyen arkadaşlar fazla umutlanmasın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bird-hunter

4.3 için golden master sürüm çıkmayacak mı ? Her ios sürümünden önce çıkardı bence 28 ini bekleyen arkadaşlar fazla umutlanmasın...

Alıntıları Göster
    bence haşime 4.1 baseband açığı 4.2.1 deki baseband da çalışıyormu diye sormuşlardır oda ikisindede çalışıyor diye cevap vermiştir. çıksada şu 4.3 kurtulsak artık bu bekleyişten
  • acep ceviridemi hata yapiyoruz?eger dediginiz gibiyse ben soyle algiliyorum..daha yeni yeni uzerinde calismaya basladilar.e ozaman kac aydir agalar niye hazir 4.3 u bekleyin deyip durdu??
  • quote:

Orijinalden alıntı: justify34
    bence haşime 4.1 baseband açığı 4.2.1 deki baseband da çalışıyormu diye sormuşlardır oda ikisindede çalışıyor diye cevap vermiştir. çıksada şu 4.3 kurtulsak artık bu bekleyişten

Evet mantikli olan bu!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ny46

acep ceviridemi hata yapiyoruz?eger dediginiz gibiyse ben soyle algiliyorum..daha yeni yeni uzerinde calismaya basladilar.e ozaman kac aydir agalar niye hazir 4.3 u bekleyin deyip durdu??

adam sormuş 2 basebandde de çalışıyor mu exploitler diye, şerif de bnm bulduğum ikisinde de çalışıyor demiş. amma uzattınız bu kadar basit bir şeyi yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.E.A.

quote:

Orijinalden alıntı: justify34

Evet mantikli olan bu!

Alıntıları Göster
    merhabalar arkadşlar... foruma yenı kayıt oldum.. daha dogrusu siz bir sorum olacak.. sanırım bende iphone madurları arasına gırddım.. gecen hafta yurtdısından gelen bı arkımdan iphone 4,1 getırmıs ondan 1000 tl ye satın aldım ve pasaport kaydı fln yaptırdım daha sonra ogrendım kı bu sımkılıt olayları fln varmıs... bi kaç kısıye sordum bekle fln dedıler birde size danısmak ıstedım... beklemelımıyım yoksa ıade edıyım mı? acıkcası telefonuda cok begenmiştimm )):

• quote:

Orijinalden alıntı: furtega
    merhabalar arkadşlar... foruma yenı kayıt oldum.. daha dogrusu siz bir sorum olacak.. sanırım bende iphone madurları arasına gırddım.. gecen hafta yurtdısından gelen bı arkımdan iphone 4,1 getırmıs ondan 1000 tl ye satın aldım ve pasaport kaydı fln yaptırdım daha sonra ogrendım kı bu sımkılıt olayları fln varmıs... bi kaç kısıye sordum bekle fln dedıler birde size danısmak ıstedım... beklemelımıyım yoksa ıade edıyım mı? acıkcası telefonuda cok begenmiştimm )):

ah bir bilsek burdaki herkesin merak ettigi seyde bu zate
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih.kz

quote:

ah bir bilsek burdaki herkesin merak ettigi seyde bu zate

Alıntıları Göster
    o zaman ben en iyisi iade ediyim mi kardeş... ne dıosun...

• quote:

Orijinalden alıntı: bird-hunter

Alıntıları Göster
    Arkadaslar bi arkadasım aracılıgı ile iphone alıcam yurtdısında satıcı şahıs simfree oldugunu söylüyor, kapalı kutuda , kart takıp denemeden simfree oldugunu anlamak mümkünmü???
  • quote:

bekle az kaldı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hougras

quote:

bekle az kaldı...

hmm... walla 1 ay ıcınde ıade hakkım var cocuga onun ıcın soruorum bekle dıosanız beklım... tamda anlamıorum bu olaylardan.. bı de 16gb 1000 tl ye aldım nasıl fıyatı ?
  • quote:

hmm... walla 1 ay ıcınde ıade hakkım var cocuga onun ıcın soruorum bekle dıosanız beklım... tamda anlamıorum bu olaylardan.. bı de 16gb 1000 tl ye aldım nasıl fıyatı ?

Sim kilitli ve kayıtsız cihaz için ideal fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: samtual

quote:

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bişey sorabilirmiyim,cihazın sim free mi yoksa kırılmış mı olduğunu nasıl anlarız?

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Zamanında 4.1 içinde bulmuştu açıkları 4.2'nin çıkmasını bekliyordu. Aylar oldu şimdide 4.3 sürümümü bekliyor. :))) 4.3 çıkıncada 4.4 bekler diyicem ama o zamana kadar ios 5 çıkar galiba.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    İyi akşamlar arkadaşlar. Foruma yeni üye aldım ama ben de 1 aydır unlock bekliyorum. Belki konu ile alakasız olucak kusura bakmayın ama bi defaya mahsus bunu sormak istiyorum. Henüz jailbreak de yapmadım. Telefonum iphone 4 4.2.1 BB 3.10.01 greenpoison rc6 ile jailbreak yapmalı mıyım yoksa unlock u bekleyip ikisin beraber mi yapmalıyım birşey farkeder mi çünkü greenposion jb unlock için uyumsuz diye bir bilgi duydum. bu Doğru mudur?
    Saygılar..

• quote:

Orijinalden alıntı: theohyes

İyi akşamlar arkadaşlar. Foruma yeni üye aldım ama ben de 1 aydır unlock bekliyorum. Belki konu ile alakasız olucak kusura bakmayın ama bi defaya mahsus bunu sormak istiyorum. Henüz jailbreak de yapmadım. Telefonum iphone 4 4.2.1 BB 3.10.01 greenpoison rc6 ile jailbreak yapmalı mıyım yoksa unlock u bekleyip ikisin beraber mi yapmalıyım birşey farkeder mi çünkü greenposion jb unlock için uyumsuz diye bir bilgi duydum. bu Doğru mudur?
    Saygılar..

Öyle birşey yok, telefonunu JB yapabilirsin.
    Unlock çıktığı zaman zaten JB yaptığında yüklediğin program ile (cydia) telefonunu unlock edeceksin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: theohyes

Saygılar..

Öyle birşey yok, telefonunu JB yapabilirsin.
    Unlock çıktığı zaman zaten JB yaptığında yüklediğin program ile (cydia) telefonunu unlock edeceksin

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim cevapladığınız için..

• quote:

Orijinalden alıntı: meegi

Arkadaslar bi arkadasım aracılıgı ile iphone alıcam yurtdısında satıcı şahıs simfree oldugunu söylüyor, kapalı kutuda , kart takıp denemeden simfree oldugunu anlamak mümkünmü???

YOKMU BİLEN Bİ ARKADAS???
  • quote:

Orijinalden alıntı: brsayhan

quote:

Orijinalden alıntı: ny46

acep ceviridemi hata yapiyoruz?eger dediginiz gibiyse ben soyle algiliyorum..daha yeni yeni uzerinde calismaya basladilar.e ozaman kac aydir agalar niye hazir 4.3 u bekleyin deyip durdu??

adam sormuş 2 basebandde de çalışıyor mu exploitler diye, şerif de bnm bulduğum ikisinde de çalışıyor demiş. amma uzattınız bu kadar basit bir şeyi yahu

yok babacim abartmiyorum:)))paranoya oldu bende artik,kurup duruyorum:))
  • quote:

quote:

YOKMU BİLEN Bİ ARKADAS???

Arkadaşım cihazın kutusunun üzerindeki etikette "simfree" yazması gerekiyor.bu birinci yol.
    model numarasını kontrol et ve hangi ülke ve öperatör çıkışlı olduğunu öğren(google ı kullanarak erişebilirsin bu listeye) bu ikinci yol.
    ayarlar--->genel--->hakkında kısmından operatör kısmına nakıp görebilirsin buda üçüncü yol.
    umarım yardımcı olabilmişimdir.

• 
Sayfa: önceki 322323324325326
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.