73. sayfada ben paylaşmıştım ama araştırmayı sevmediğimiz için sormak daha kolay
saygılar
quote:
Orijinalden alıntı: burcink 73. sayfada ben paylaşmıştım ama araştırmayı sevmediğimiz için sormak daha kolay
saygılar
Cemgil bunu begendi...:))
quote:
Orijinalden alıntı: burcink
73. sayfada ben paylaşmıştım ama araştırmayı sevmediğimiz için sormak daha kolay
saygılar
Adam araştırmayı bilmiyor olabilir .Basit bir soru için 130 sayfa forum mu okuyacak. Sorması gereken konu burası olmayabilir ama her soruya bir laf sokmaya da gerek yok. Sormuş sonuçta bir daha yaz biliyorsan ne olacak. Olmadı sıfırdan konu açardı, en güzelide bu olurdu ama çokta önemi yok. Bu konuda zaten iphone genel forumuna döndü zaten.
Umarım Sherif Hashim'in tweetleri fake değildir, yine boşuna umutlanmayalım ben zaten martın ilk haftasını bekliyorum ilk haftada çıkmazsa satıyorum, inşallah satmama gerek kalmadan çıkar.
quote:
Orijinalden alıntı: flaxbl
YA Bİ ARKADAŞTA SORMUŞ AMA BENDE SON 1 AYDIR İP4 E TAKTIM ALICAM DİYE SONRA FORUMLARDA GEZE GEZE DÜN VAZGEÇİYODUM BU FORUMDAN Bİ ARKADAŞ http://uz.vc/580005 GRUP.İN DİYE Bİ SETE (SİTENİN URLSİ SİLEBİLİR SAKINCALIYSA) 1490 TL YE İP4 32GB SİMFREE VE KAYITLI DİYO ANLAMADIM HEMEN SALDIRDIM ÖNCE AMA SONRA BİLMİYORUM İŞTE BU SİTEYİ DUYAN BİLEN DAHA ÖNCE KULLANAN ARKADAŞ VARMI VARSA Bİ BİLGİLENDİRSİN ÇÜNKÜ EĞER SAĞLAMSA BUGÜN EFT YAPIP TELEFONU SALI- ÇARŞAMBA GÖNDERİCEKLERMİŞ HEYECANLIYIMDA:)
Merhaba,
Bu site ile iglili bir araştırma yaptım. Kesinlikle kanmayınız. Bu siteden başka ürün talebi edip, ücretlerini gönderenler de ürünlerini alamamışlar. Yani her aradıklarında geçiştiriyorlarmış. Bilgi için aşağıdaki link size referans olabilir. Bilgilendirme yapmak istedim.
offf bende ekim ayindan beridir su lanet unlock'u bekleyenlerdenim. 5 aydir 5 senelik eski telefonuma kaldim. 5 dakika konusuorum cat pili bitiyor. ne bahtsiz adammisim. 3 kere abdye gittim geldim, ilk iki gidisimde dukkandan iphone satmiyorlardi, son gidisim de de 6 aydir unlock'u cikmayan modeli satin almisim. bu ne abazanliktir bu ne cenabetliktir. Hadi serif misirin gurur kaynagi, bi yuzumuzu guldur yaw. binlerce insanin hayir duasini alacaksin.... ha gayret kocum yaa....bu arada unlock ciksa kullanilmis olan , pasaport kaydi yapilmis, arkasinda hafif 1 cizik olan iphonenun degeri kac para olur bilen var mi?
unlock beklemek kadar bu baslikta ki baslikdisi muhabetten sıkıldım desem duyarmisiniz sesimi misralarimda?
@tuner106 @dgoz33 Tesekkürler beyler...
quote:
Orijinalden alıntı: burak_bt
quote:
Orijinalden alıntı: burcink
saygılar
Adam araştırmayı bilmiyor olabilir .Basit bir soru için 130 sayfa forum mu okuyacak. Sorması gereken konu burası olmayabilir ama her soruya bir laf sokmaya da gerek yok. Sormuş sonuçta bir daha yaz biliyorsan ne olacak. Olmadı sıfırdan konu açardı, en güzelide bu olurdu ama çokta önemi yok. Bu konuda zaten iphone genel forumuna döndü zaten.
@burak_bt ve cevaplayan arkadaslara tekrar tesekkürler Ben yeni üyeyim ve evet gecmis sayfalara bakmayı düsünemedim isin aslı. ayrıca bende unlock bekliorum ip4 icin yaklasık 2 aydır. Sordugum soru bu konuyla alakasız degil ve sonucda ben burda bilgi paylasımı, yardımlasma icin burdayım. Saygılar
bana kızan arkadaşlara diyorum ki sadece her yeni gelen aynı soruyu sorsa herkese aynı seyleri tekrar tekrar anlatmak konusunda ne hissedersiniz bilmiyorum... lafım soruyu soran arkadaşa değil yanlış anlamasın ama öyle şeyler yaşadıkki. sadece 4-5 mesaj yukarda cevabı verilen soruları tekrardan soran arkadaslar oldu o nedenle yazdim biraz araştıralim diye....
saygılar
Artık yazmıyorum. Yorumsuz beklemedeyim :) Son 1 hafta 10 gün herseyin biraz daha netlesmesi icin. ya unlock cıkıcak hayatıma iphone 4 ile devam edicem. yada cıkmazsa satıp Galaxy S II pesine düsücem :) her iki durumdada bi telefonum olucak rahatca alo diyebilcem :))
weeebii @sherif_hashim - I hv a Iphone4IOS4.2.1 (SFR) & I want to know if I can unlock the sim card plz tell me if this is possible or not 2 days ago
sherif_hashim @weeebii after the next ios update release via apple 2 days ago in reply to weeebii
Turkcesi: ios 4.2.1 iphone 4 um var. Sim card unlock mumkun mu degil mi bilmek istiyorum. Bi sonraki apple Ios guncellemesi yayinlandiktan sonra.
Cok cok az kaldi ;)
anlasilan unlock harbi harbi hazir..umarim apple 4.3 un yayin tarihinde oynamalar yapmaz ve bizde umut dolu bu yolculugu tamamlariz.herkese sabirli son bekleyisler
arkadaşar sinir harbi yaşamamak için kendinizi yarına baglamayın gm çıkmadı biliyorsunuz sinir harbi yaşamayın ben hergün bakıyorum buraya ama kendime çaktırmıyorum. biliyorum beklenmeyen bi günde 4.3 çıkıcak unlock çıktı denilicek iphoneumu unlcok edicem sonra micro sim kart yaptırmaya gidicem. mutlu mesut. ama bu eminim yarın değil.
Umarız çıkar.
Arkadaşlar 4-5 ay ewwel amerikadan apple storedan iphone 4 aldırdım dayıma, 4.1 versiyon olarak geldi ve unlock verdı halen kullanamıyorum dün dayım tekrar amerikaya gitti ben burdan telefon bilgilerini yollasam ordan unlock gibi bişy alma söz konusu olabilirmi? Yardımlarıızı bekliyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: wolfman_1
weeebii @sherif_hashim - I hv a Iphone4IOS4.2.1 (SFR) & I want to know if I can unlock the sim card plz tell me if this is possible or not 2 days ago
sherif_hashim @weeebii after the next ios update release via apple 2 days ago in reply to weeebii
Turkcesi: ios 4.2.1 iphone 4 um var. Sim card unlock mumkun mu degil mi bilmek istiyorum. Bi sonraki apple Ios guncellemesi yayinlandiktan sonra.
Cok cok az kaldi ;)
bu bi kerede böyle birşeyler demişti sonra lafını yemişti 4.3 çıktıktan sonra apple 4.3.1 duyurur onu bekleyecezde diyebilirler artık inancım kalmadı bunlara çıktığını görmeden inanmam artık
quote:
Orijinalden alıntı: azrail_gfb
Arkadaşlar 4-5 ay ewwel amerikadan apple storedan iphone 4 aldırdım dayıma, 4.1 versiyon olarak geldi ve unlock verdı halen kullanamıyorum dün dayım tekrar amerikaya gitti ben burdan telefon bilgilerini yollasam ordan unlock gibi bişy alma söz konusu olabilirmi? Yardımlarıızı bekliyorum...
dostum 4.1versiyonda 2 baseband var; eğer baseband ı 02.10.04 veya 3.10.01 ise kullanamazsın tr de. nitekim şu an apple storeden aldığın iphone da %99.99 türkiyede kullanılamaz unlock çıkana kadar.
Arkadaşlar yukarıdaki arkadaşımızın attığı linke girdim,Unlocklu olup olmadığını model numarasından anlama linkine.Cihazımın model numarası MC318LL , hat kısmında YOK yazıyor.Siteye girdim apple locked kısmında yazıyor.AT&T kısmında değil.Apple locked tam olarak ne oluyor?