Şimdi Ara

iPhone 4 (02.10.04 - 3.10.01 Baseband) 4.1 ve 4.2.1 Unlock bekleyenler (313. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.354
Cevap
8
Favori
752.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 311312313314315
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güncel ürünler her zaman cook pahalı orda. ve ginede oldukca alısveris oluyo orda anlamak mumkun degil. güncelligini yitirmis ürünlerin fiyat secenegi oldukca degisken tabi.
  • beklemekten sinir harbi gecirenlere tavsiyem acsınlar makinalarını yuklesinler apple storedan uygulamalarını sonra wifi ile internet keyifine bakın.Muhtesem oyunlar ve uygulamalar var yukleyin keyfinize bakın.touch pad gibi kullanın iphone ununzu.sahane makina.az daha sabredin telefon ozelliginide cok yakında kullanacagız insallah.
  • Müjde

Az önce esime Turkcell bayiinden iPhone alırken yakındım. Hala unlockcikmadi derken bana saat 16 civarı unlock çıktı dedi

Şimdi heyecanla arayistayim

Bilgisi olan var mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: byalican
    sherif hashim 25 dakika önce unlock konusunda kısada olsa cevap vermiş görmeyen arkadaşlar için;

el63h El Hafiane Hamza
    @
    @sherif_hashim u have to remove baseband hacker from ur profile because u did nothing for us in i4 bb 02.10.04

TR:etiketinden 'baseband hacker' ı sil çünkü 02.10.04 için hiç birşey yapmadın.

sherif hashim
    @sherif_hashim sherif hashim
    @el63h wait for 4.3, ok? :/

TR:4.3 ü bekle

Uzun zamandir boyle guzel haber duymamistik :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: karmateque

quote:

Orijinalden alıntı: alatolian

ya siz hukuktan da anlamıyorsunuz. jailbreak suç değil ama dağıtılması suç ayrıca jailbreak'in suç olup olmadığına dair amerikada farklı eyaletlerde farklı uygulamalar var. DMCA kapsamına jailbreak suç değil diyen arkadaşlar geohot'ın neden yargılandığını açıklasın. ayrıca ingilizce bilgim buradaki herkesten 100 kat daha iyidir. bilmeyenler için translate edin dedim.

DMCA kapsamında suç değil diyenler "Sony is lame, and is suing me for hacking MY OWN PS3. Help me own them in court" geohot neden ağlıyor açıklasın.

İNGİLİZCE BİLGİN BURADA HERKESTEN DAHA İYİ DEMEK? BEN AMERİKA DOĞUMLU ÇİFT VATANDAŞIM VE 10 YILDIR TÜRKİYE- AMERİKA RESMİ DAİRELERİNDE YEMİNLİ TERCÜMANLIK YAPIYORUM. BENDEN DE DEDİĞİN GİBİ "100 KAT" DAHA İYİ MİDİR İNGİLİZCEN ? ŞU ÇOCUK TAVIRLARI BIRAKIP KONUYA YAPACAK KATKIN YOKSA DAHA FAZLA KİRLİLİK YARATMAZSAN SEVİNİRİZ, YETERİNCE İNSANLARIN SİNİRİNİ AYAĞA KALDIRDIN.

siz amerikada ingilizcemi konuştuğunuzu mu zannediyorsunuz ? ashdgakdghasda

• quote:

Orijinalden alıntı: kanber

Müjde

Az önce esime Turkcell bayiinden iPhone alırken yakındım. Hala unlockcikmadi derken bana saat 16 civarı unlock çıktı dedi

Bilgisi olan var mi

Saçmalamış. Hiçbirşey çıkmadı henüz.
  • quote:

Müjde

Bilgisi olan var mi

adam seninle dalga geçmiş bence
  • quote:

Müjde

Bilgisi olan var mi

beklemeye okadar alıştıkki unlock çıktıda bizmi farketmedik
  • quote:

Müjde

Bilgisi olan var mi

yanlış anons
  • quote:

quote:

quote:

ya siz hukuktan da anlamıyorsunuz. jailbreak suç değil ama dağıtılması suç ayrıca jailbreak'in suç olup olmadığına dair amerikada farklı eyaletlerde farklı uygulamalar var. DMCA kapsamına jailbreak suç değil diyen arkadaşlar geohot'ın neden yargılandığını açıklasın. ayrıca ingilizce bilgim buradaki herkesten 100 kat daha iyidir. bilmeyenler için translate edin dedim.

DMCA kapsamında suç değil diyenler "Sony is lame, and is suing me for hacking MY OWN PS3. Help me own them in court" geohot neden ağlıyor açıklasın.

İNGİLİZCE BİLGİN BURADA HERKESTEN DAHA İYİ DEMEK? BEN AMERİKA DOĞUMLU ÇİFT VATANDAŞIM VE 10 YILDIR TÜRKİYE- AMERİKA RESMİ DAİRELERİNDE YEMİNLİ TERCÜMANLIK YAPIYORUM. BENDEN DE DEDİĞİN GİBİ "100 KAT" DAHA İYİ MİDİR İNGİLİZCEN ? ŞU ÇOCUK TAVIRLARI BIRAKIP KONUYA YAPACAK KATKIN YOKSA DAHA FAZLA KİRLİLİK YARATMAZSAN SEVİNİRİZ, YETERİNCE İNSANLARIN SİNİRİNİ AYAĞA KALDIRDIN.

Neden konuşmuyorlar mı ? İngiliz ingilizcesinden farklı 5 kelime var diye adama söylediğin şeye bak Bence sen bu konulara daha fazla girmeden uzaklaş !

• Turkcell Tim deki elemanlar Samsung Galaxy S Kapatma tuşunu bulamadı adam. satmaktan baska biseylere kafası calısmaz cogunun. unlock u baska bisey sanmıstır o eminim. yoksa kafa yapıcak kadar bile bilgileri yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xtype34
    Turkcell Tim deki elemanlar Samsung Galaxy S Kapatma tuşunu bulamadı adam. satmaktan baska biseylere kafası calısmaz cogunun. unlock u baska bisey sanmıstır o eminim. yoksa kafa yapıcak kadar bile bilgileri yok :)

Kesinlikle...
  • quote:

quote:

quote:

Daha fazla saçmalayarak konuyu kirletme lütfen, insanlar bu foruma girerek bilgi edinmeye çalışıyor,senin şahsi sataşmalarını kimse okumak zorunda değil. Paylaşacak bir şeyin yok sanırım unlock ile ilgili zırt pırt girip unlock çıkmayacak demekten başka bir şey yapmıyorsun. Yönetici arkadaşlardan bu şahsın banlanmasını rica ediyoruz lütfen.

• Alatolian fazla tantana yaptın, bi sus.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakan81

quote:

Orijinalden alıntı: Xtype34

bu gittigidiyordan neden ürün alırlar anlamam. herseyin en pahalısı orda. adamlar kilitli cihazı 1400 liraya satıyorlar.

valla bazen %10 indirim veriyor. Geçen gün 620 TL İPHONE 3G 16gb altı ay kvk garantisi kalan ikinci el tel aldım. İndirim düşünce 548 TL ye geldi bana forumdan imkansız alamazdım. Telefon tertemiz jelibrek bile yapılmamış garantisi ölmesin diye.

Fiyat gerçekten çok iyiymiş...
  • sahibinden de bi ilan vardı 3 gün önce denk geldi ama ilan şimdi yaayından kalkmış linkini paylaşamadım
    iphone için herşey demiş unlock tan falan bahstmiş bende ;

hocam amerikadan alınma sim locklu at-t hatlı bi iphone 4 4.2.1 im var unlock yapmanız mümkünmü?
    diye msj attım oda;

Az kaldi henuz degil biraz daha beklemenz gerekiyor bir hafta olabilir
    demiş
  • Arkadaslar herkeze iyi aksamlar.
    Bende birbucuk aydır sizleri sessiz sedasız takip ediyorum. Bendede şuan 5 adet kilitli ip4 var, ilk başda aldığıma pişman olsamda sizlerin bu hoş sohbet ortamı bana yanlız olmadığımı hissettiriyor ve pişmanlıgım bi nebzede olsa hafifliyor. tesekkürler...
    Ben şunu belirtmek istiyorum; ip4 lerimi fransadan aldım bikaç tanesi sfr den digerleri orange dan kilitli,bugün yasal olarak nasıl actırabilecegimi arastırdım ve orange icin fatura tarihinden 3 ay sonra ücret ödemeden actırma talebinde bulunabiliyorsun henüz 3 ay dolmamışsa 76 euro talep ediyorlar.
    sfr icin fatura tarihinden 6 ay sonra ücret ödemeden actırma talebinde bulunabiliyorsun henüz 6 ay dolmamışsa 100 euro talep ediyorlar.
    Ben bunları Fransadan ögrendim ancak bildiginiz üzere sfr ve orange avrupanın diger ülkelerindede var diger avrupa ülkelerindede aynı sartlar gecerli olabilir .
    Belki cihazlarını avrupadan sfr ve orange dan alan ve uzun zamandır bekleyen arkadaslar varsa bu konuyu arastırabilirler.
    Umarım faydalı olur sizler için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sam0

Fiyat gerçekten çok iyiymiş...

zamanında 600tlye 3gs gelmişti beyaz kutulu 20 ay garantili çiziksiz jbsiz. 0 gibi cihazdı. unlock bekliyordu. kurban bayramına denk geldi bayramın ilk bir kaç gününü çıkarıp alacaktım. o arada çıkmış. kader. kaçmasına üzülmüştüm.
  • 6 aydır bekliyorum, blackberry ile yoluma devam ediyorum bazen iphone 4 ümün olduğunu unutuyorum..
  • 
Sayfa: önceki 311312313314315
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.