Şimdi Ara

iPhone 4 (02.10.04 - 3.10.01 Baseband) 4.1 ve 4.2.1 Unlock bekleyenler (312. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.354
Cevap
8
Favori
752.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 310311312313314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4.3 gm yayınlanmadan fınal beklemeyin bugece gm çıkması lazım bugece gm çıkmazsa 28 Şubat'a çok güvenmeyin Mart'ın 15 ne kadar unlock kesin çıkacak tlf satmayın kimsenin gazına gelmeyin azdaha sabır
  • quote:

Orijinalden alıntı: rosalinda90

2.5 aydır konuyu takip ediyorum. 5 aydır bekleyen insanların sabırlarına hayran kaldım. En kötüsü artık herkes yanımda iphone 5 muhabbeti yapıyor. "sen daha telefona elini süremeden iphone 5 çıkıcak" gibi sözler espri mahiyetinde de olsa insanın canını sıkıyor. Bulunduğum ortamlarda wifi de yok. Sadece ipod olarak kullanabiliyorum. 28 şubattan sonra iki hafta daha bekleyeceğiz anlaşılan. Çok uzadı çok.

Bu arada iphone 5 ile ilgili gerçekten gelişme var mı?

+1
  • iphone 5 bu yılın sonunu bulur rahatlıkla. bi yerde kapsamlı okumustum bu yılın sonunda lanse edilecek diye ve ayrıca 3G ve 3GS gibi olur belki tam bilgim yok. görsel olarak herhangi bi degisiklik olmazsa o zaman ha 4 ha 5 umrumda olmaz. o yuzden kim cıkıcak derse desin önemli degil :)
  • Sayfayı takip etmeye başladığımda 30 lardaydı. Simdi 125 oldu :) Bakalım kacıncı sayfada müjdeli haberi okuyucaz. Herkes gibi bende unlock bekliyorum. Nisanda askere gidicem 6 ay telefonu elime alamıcam. Ben askerden gelene kadar kesin cıkar(umarım) :) Beklemek benim icin sıkıntı degil. Tek sıkıntı etraftaki insanların dalga gecmesi :) herkese sabır dilerim.
  • unlock çıktı haberini ilk yazan arkadaşa bir kola ısmarlıyalım :D
  • telefonu satışa çıkardım gelen mesaja bakın dostlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: italy-network

telefonu satışa çıkardım gelen mesaja bakın dostlar

Satma dostum bu saatten sonra zaten, telefon olarak asla kullanamayacak olsan bile (ki yüzde 500 çıkacak unlock) bu cihaz böyle paralara satılmaz. Bir de sorsaydın arkadaşa bu değerli ve "kesin" bilgiye nereden ulaşmış. Allahım nefret ediyorum bu çakallardan ya, işte ölücünün sözlük tanımı.
  • bu iphone a lanet olsun, bilerel kilitli aldık, bundan evvelkilerde hemen çıkartırlardı, bende ona güvendim. daha iphone almakmı, allah korusun. bu ne be, lanetki lanet
  • quote:

javascript:void(opener.AddText('[sm\=sadomazo.gif]'));self.focus();

• quote:

Orijinalden alıntı: TeArSEmre

unlock çıktı haberini ilk yazan arkadaşa bir kola ısmarlıyalım :D

• quote:

Orijinalden alıntı: karmateque

quote:

Satma dostum bu saatten sonra zaten, telefon olarak asla kullanamayacak olsan bile (ki yüzde 500 çıkacak unlock) bu cihaz böyle paralara satılmaz. Bir de sorsaydın arkadaşa bu değerli ve "kesin" bilgiye nereden ulaşmış. Allahım nefret ediyorum bu çakallardan ya, işte ölücünün sözlük tanımı.

evet gerçekten şu mesajdan sonra midem bulandı ve satmıcam vazgeçtim
    dursun bi köşede belki lazım olur birgün
    ayrıca unlock bekleyen arkadaşlardan ricam; varsayımlarınız size kalsın lütfen. Çünkü 14 Şubatta kesin çıkıyor dediniz bende ona istinaden gidip aldım adamdan ama sonra baktım ki herkes birşeyler sallıyor kimsenin bir bildiği yok. Dolayısıyla şu gün kesin çıkar bugün öyle olur gibi yorumlara yaparak insanların kafasını lütfen karıştırmayın.
    Sevgiler.

• quote:

Dostum o luzumsuz adama sunu soylemek lazim:
    "madem unlock kesin cikmayacak ne diye 700 lira veriyosun mp olarak kullanmak icin enayi misin keriz misin nesin git ipod 4g al madem daha ucuza gelir"
    acaba boyle diyince cevabi ne olurdu bu kendini akilli zanneden herifin...
  • arkadaşlar bende 4.2.1 sipariş verdim gitti gidiyorda iptal etme imkanım varmı tam bilmiyom siteyi kullanmayı yardımcı olur musunuz acilllllllllllllllllllllllll
  • quote:

Orijinalden alıntı: androidfurkan
    arkadaşlar bende 4.2.1 sipariş verdim gitti gidiyorda iptal etme imkanım varmı tam bilmiyom siteyi kullanmayı yardımcı olur musunuz acilllllllllllllllllllllllll

Saticiyla irtibata gecerek vazgectiginizi soyleyin...
  • sherif hashim 25 dakika önce unlock konusunda kısada olsa cevap vermiş görmeyen arkadaşlar için;

el63h El Hafiane Hamza
    @
    @sherif_hashim u have to remove baseband hacker from ur profile because u did nothing for us in i4 bb 02.10.04

TR:etiketinden 'baseband hacker' ı sil çünkü 02.10.04 için hiç birşey yapmadın.

sherif hashim
    @sherif_hashim sherif hashim
    @el63h wait for 4.3, ok? :/

TR:4.3 ü bekle
  • abi kızmayında nası irtibata geebilirim kartımdan düştüğü para geri iade ediliyor mu ki
  • bu gittigidiyordan neden ürün alırlar anlamam. herseyin en pahalısı orda. adamlar kilitli cihazı 1400 liraya satıyorlar.
  • Bu haber iyi olduuzun süredir kendileri ülke meseleleriyle meşgül tweet de tık yoktu.Hadi garii 4.3 gel gari

quote:

Orijinalden alıntı: byalican

sherif hashim 25 dakika önce unlock konusunda kısada olsa cevap vermiş görmeyen arkadaşlar için;

el63h El Hafiane Hamza
    @
    @sherif_hashim u have to remove baseband hacker from ur profile because u did nothing for us in i4 bb 02.10.04

TR:etiketinden 'baseband hacker' ı sil çünkü 02.10.04 için hiç birşey yapmadın.

sherif hashim
    @sherif_hashim sherif hashim
    @el63h wait for 4.3, ok? :/

TR:4.3 ü bekle

• quote:

Orijinalden alıntı: serdargules

quote:

Orijinalden alıntı: Xtype34

Ucak Modu'na gecir. Sim Yok Yazısı Kaybolsun. Hatta Kücük Ucak resmi göze hoş bile geliyor :) tabi Skype da devre dısı kalır sanırım :)

Aynen öyle oluyor wifiyi kullanmıyorum :(:(:(

Cydia'da MIM isimli programı kullan oraya istersen Turkcell bile yazabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xtype34

bu gittigidiyordan neden ürün alırlar anlamam. herseyin en pahalısı orda. adamlar kilitli cihazı 1400 liraya satıyorlar.

valla bazen %10 indirim veriyor. Geçen gün 620 TL İPHONE 3G 16gb altı ay kvk garantisi kalan ikinci el tel aldım. İndirim düşünce 548 TL ye geldi bana forumdan imkansız alamazdım. Telefon tertemiz jelibrek bile yapılmamış garantisi ölmesin diye.
  • 
Sayfa: önceki 310311312313314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.