Şimdi Ara

iPhone 4 (02.10.04 - 3.10.01 Baseband) 4.1 ve 4.2.1 Unlock bekleyenler (314. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.354
Cevap
8
Favori
752.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 312313314315316
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bu yola bas koyduk 1 yilda beklesek mutlu sona ulascagimizDan eminim İpot olarak kullanirim ama yinede satmam bu telefonu o kadar bekledim bi bu kdar daha beklerim yurtdisinda yazilanlara gore cikti cikacak diyorlar sabirsizlanmiyoda degilim o kadar bekleyen var ki google'la 02.1 yaz direk unlock yaziyor butun forumlar full artik fazla bekletmezler
  • ben şuan kararsız kalıyorum her an elimdeki iphone'mu satıp blackberry torch alabilirim bu aralar çok kafama takılıyo sizce ne yapmalıyım?

cihazım iphone 4 4.1 jailbreakli simkilitli 32gb :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: azrail_gfb

ben şuan kararsız kalıyorum her an elimdeki iphone'mu satıp blackberry torch alabilirim bu aralar çok kafama takılıyo sizce ne yapmalıyım?

cihazım iphone 4 4.1 jailbreakli simkilitli 32gb :(

Subat olmus 24 bekleyecegin 5 gun daha sonra zaten kesin birseyler soylenecek bu kadar bekledin sonra kafani duvarlara vurma agustos 20 den beri bekliyorum. dert etmiyorum sorun yok beklemeye devam kim ne kadar dalga gecerse gecsin onlar cihazi satarlarken zarar ederlerken bizler en kotu 300 400 lira kar elde edecegiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypersomniac

olay budur...
  • Bu haber biraz icimi rahatlatti bende 5 aydir bekliyorum ins 10 gun icinde kullanabilcez iphone larimizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: meegi

Arkadaslar herkeze iyi aksamlar.
    Bende birbucuk aydır sizleri sessiz sedasız takip ediyorum. Bendede şuan 5 adet kilitli ip4 var, ilk başda aldığıma pişman olsamda sizlerin bu hoş sohbet ortamı bana yanlız olmadığımı hissettiriyor ve pişmanlıgım bi nebzede olsa hafifliyor. tesekkürler...
    Ben şunu belirtmek istiyorum; ip4 lerimi fransadan aldım bikaç tanesi sfr den digerleri orange dan kilitli,bugün yasal olarak nasıl actırabilecegimi arastırdım ve orange icin fatura tarihinden 3 ay sonra ücret ödemeden actırma talebinde bulunabiliyorsun henüz 3 ay dolmamışsa 76 euro talep ediyorlar.
    sfr icin fatura tarihinden 6 ay sonra ücret ödemeden actırma talebinde bulunabiliyorsun henüz 6 ay dolmamışsa 100 euro talep ediyorlar.
    Ben bunları Fransadan ögrendim ancak bildiginiz üzere sfr ve orange avrupanın diger ülkelerindede var diger avrupa ülkelerindede aynı sartlar gecerli olabilir .
    Belki cihazlarını avrupadan sfr ve orange dan alan ve uzun zamandır bekleyen arkadaslar varsa bu konuyu arastırabilirler.
    Umarım faydalı olur sizler için.

butun operatorler için yasal sure 6 aydir!

• Herkese günaydın. Bakalım bugün kimler gereksiz mesajlar atacak ve kimler onları azarlayacak merakla beklemekteyim :)
  • Boşuna merak etme kim gereksiz mesaj atacak diye gördüğün gibi ilk gereksiz mesajı sen atmışın... Dolayısıyla ilk fırçayıda sen yedinn... İnsanlar neden milletin canını sıkmayı yada böyle dalga geçmeyi seviyorlar anlamıyorum . Fırça yemek bile ihtiyaç ollmuş İNSANLARA.... Ekmek su gibi... YAZIKK...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gece68

Boşuna merak etme kim gereksiz mesaj atacak diye gördüğün gibi ilk gereksiz mesajı sen atmışın... Dolayısıyla ilk fırçayıda sen yedinn... İnsanlar neden milletin canını sıkmayı yada böyle dalga geçmeyi seviyorlar anlamıyorum . Fırça yemek bile ihtiyaç ollmuş İNSANLARA.... Ekmek su gibi... YAZIKK...

Senin şu mesajını tınlamam bile :)
    Günaydın mesajıydı o ama anlayana neyse hadi by.
    Edit:İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaVeR -- 24 Şubat 2011; 10:31:47 >
  • yeter artık. çıkacaksa çıksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cocainbar

quote:

Orijinalden alıntı: meegi

Arkadaslar herkeze iyi aksamlar.
    Bende birbucuk aydır sizleri sessiz sedasız takip ediyorum. Bendede şuan 5 adet kilitli ip4 var, ilk başda aldığıma pişman olsamda sizlerin bu hoş sohbet ortamı bana yanlız olmadığımı hissettiriyor ve pişmanlıgım bi nebzede olsa hafifliyor. tesekkürler...
    Ben şunu belirtmek istiyorum; ip4 lerimi fransadan aldım bikaç tanesi sfr den digerleri orange dan kilitli,bugün yasal olarak nasıl actırabilecegimi arastırdım ve orange icin fatura tarihinden 3 ay sonra ücret ödemeden actırma talebinde bulunabiliyorsun henüz 3 ay dolmamışsa 76 euro talep ediyorlar.
    sfr icin fatura tarihinden 6 ay sonra ücret ödemeden actırma talebinde bulunabiliyorsun henüz 6 ay dolmamışsa 100 euro talep ediyorlar.
    Ben bunları Fransadan ögrendim ancak bildiginiz üzere sfr ve orange avrupanın diger ülkelerindede var diger avrupa ülkelerindede aynı sartlar gecerli olabilir .
    Belki cihazlarını avrupadan sfr ve orange dan alan ve uzun zamandır bekleyen arkadaslar varsa bu konuyu arastırabilirler.
    Umarım faydalı olur sizler için.

butun operatorler için yasal sure 6 aydir!

Valla benimki 7-8 ay olmuştur ama fransızcam olmadıgı icin birsey yapamiyorum

• Once GM surumunu bekliycez
    Sonra 4.3 yayinlanmasini
    Sonra dev team'in tam bir muamma olan meshur 4.2.1 Unlock u yayinlamasini
    Sonra Forumdan Unlock yapilisinin yayinlanmasini bekliycez
    Sonra millet in unlock yapip guvenirliginden emin olmayi bekliycez..
    Emin olduktan sonra unlock edebilcez nihayet.
    Sonra da 4.3 e update etmeyi bekliycez...

Gordugunuz gibi bekleyis hic bitmiyor. O yuzden en iyisi hicbisey beklemeyin, rahat olun. O sizi beklesin.
  • fransızca bilen birisine 40-50 lira verip arattırsanız olayı cözümletseniz daha fazla beklemeseniz bizim gibi
  • Adamın Biri musallat oldu. 4.1 sim kilit kırıyoruz diyo. Benim servisimde bi cok arkadas var bu işi yapıyorlar. turkcell ile calısıyorum diyo. dükkanına davet ediyo. 200 lira istiyo. 4.2.1 baseband kıramıyolarmıs. 4.1 kırıyolarmıs. kırılmasa gelip size böyle bi teklifte bulunurmuyum diyo.
  • bilgi eksikliği var arkadaşım sizde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemdogan

bilgi eksikliği var arkadaşım sizde.

Mesela ?
  • 4.1 de iki baseband var, başlıktaki baseband'ı olanlar kırılamıyor henüz. eskileri kırılıyor.
  • Servis yok yazisindan bikanlar,
    Arkadaslarinin dalga gecmesinden nefret edenler
    Ve telefonu birisi eline aldiginda "ama bu cekmiyo" denmesinden tiksinenler... Bu uygulama tam size gore... Yukleyin makeitmine isimli programi cydia dan, yazin oraya Turkcell Avea yada herneyse, kurtulun tüm bu sorunlardan :)

Hatta götürün gözlerine sokun sizle ta..ak gecenlerin :)
  • :)) cok sagol eksiklerimi tamamladıgın icin. adam kendincen cook emin mesajlar atmıs. bende burdaki arkadaslar icin ufak bi arastırıyorum. adamdan numarasını felan istedim. baseband ları yazdım. cevap bekliyorum simdi. normalde ilgilenmem şu paraya acıyoruz yapıyoruz olaylarıyla ama adam kendincen cok emin. bilgilendirdigin icin saol ginede. :)
  • 975 liraya kilitli sıfır cihaz vardı dün gg de indirimle beraber bu fiyata geliyordu ancak güvenemiyorum bu unlock mevzusuna o yuzden vazgectim
  • 
Sayfa: önceki 312313314315316
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.