Şimdi Ara

iPhone 4 (02.10.04 - 3.10.01 Baseband) 4.1 ve 4.2.1 Unlock bekleyenler (279. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.354
Cevap
8
Favori
754.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 277278279280281
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar 14 subatta unlock cikacak deniliyor. dogru mudur?
  • Yine millet bir yerlerden bişeyler uydurmaya başlamış :)
    Bekliyoruz bakalım ne zaman çıkacak.
    nasılsa daha parasını ödemediğim için koymuyo bana.10 taksitle aldım ayda 100 tl :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaedHrOS

quote:

Orijinalden alıntı: gencmuslim

24.00 dan sonra çıkmaz demi

/>

çok iyi ya :D
  • bu hafta içi akıbetimiz belli olacak gençler... hadi hayırlısı baseband kardeşliği...
  • güncelleme geldiğinde itunes telefonu otomatik güncellemez dmi pcye taktıgımızda mal olmayalım
  • dokunmayın güncellemez...
  • peki su anda 4.2.1 surumu war 4.3 cıkdıgında unlock olan telefonumuzu guncellememız gerekmı yoksa 4.2.1de bırakalım mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erjan1

peki su anda 4.2.1 surumu war 4.3 cıkdıgında unlock olan telefonumuzu guncellememız gerekmı yoksa 4.2.1de bırakalım mı ?

Telefon sim free ise güncellemenizde zarar yok.
    Ama Locked ise, güncellemeyin.
  • herkese iyi geceler konuyu uzun zamndır takip edenlerdenim lakin dün gece yanlışlıkla telefonumu itunesten restore ettim telefon elma ekranında kaldı acil arama var sadece 1 günümü verdim forumlarda çözüm bulamdım itunes üzerinden restore etmek istediğimde sift+restore dediğimde indirdiğim Firmware iPhone3,1_4.2.1_8C148_Restore.ipsw). dosyasını tanıtamadım bi türlü lütfen bilen arkdaşlar yardımlarınızı rica ediyorum konu yeri bura dill herkesten özür diliyorum ama son çare burdaki ustatlardan yardım istemek telefon ingilterden gelme 4.2.1 di shsh kaydımda var yapamadım yardımlarınız için şimdiden herkese tşkler
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonardo21

herkese iyi geceler konuyu uzun zamndır takip edenlerdenim lakin dün gece yanlışlıkla telefonumu itunesten restore ettim telefon elma ekranında kaldı acil arama var sadece 1 günümü verdim forumlarda çözüm bulamdım itunes üzerinden restore etmek istediğimde sift+restore dediğimde indirdiğim Firmware iPhone3,1_4.2.1_8C148_Restore.ipsw). dosyasını tanıtamadım bi türlü lütfen bilen arkdaşlar yardımlarınızı rica ediyorum konu yeri bura dill herkesten özür diliyorum ama son çare burdaki ustatlardan yardım istemek telefon ingilterden gelme 4.2.1 di shsh kaydımda var yapamadım yardımlarınız için şimdiden herkese tşkler

konuyla alakalı deil pm atarsan tam anlamıyla sorunlarını yazarsan sana yardımcı olabilirim hatamı alıyorsun update ederken ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerinde -- 14 Şubat 2011; 2:16:24 >

• evet hata bu şekilde:the iphone could not be restored an unknown error occurred 1013
    onuda çözümünü buldum restore ediyor ama yaptıktan sonra telefon itines ekranında kalıyor acil arama ekranı çıkıyor sadece.. türkcell kartımı taktığımda aktif çalışan sim card takın yazıyor manuel yapmak istediğmde sift +restore tıkladığımda itineste açılan pencereden dosyayı göstermek istiyorum bu sefrde klasör boş gösteriyor çıldırdım gerçekten:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonardo21

evet hata bu şekilde:the iphone could not be restored an unknown error occurred 1013
    onuda çözümünü buldum restore ediyor ama yaptıktan sonra telefon itines ekranında kalıyor acil arama ekranı çıkıyor sadece.. türkcell kartımı taktığımda aktif çalışan sim card takın yazıyor manuel yapmak istediğmde sift +restore tıkladığımda itineste açılan pencereden dosyayı göstermek istiyorum bu sefrde klasör boş gösteriyor çıldırdım gerçekten:)

bak shift + restore yi secmeye çalışmanıda :) çozemedim sen acil arama ekranında kalıyorsan zaten restore etmişsin cihazı sadece hangi simkartla aktivasyon gerekliyse o işlemi yapmalısın eger sim kartın turkcell ise cihazda ing. gelen bir cihazsa sen tekrar tekrar restore etmene gerek yok cihazın sadece tanımlı sim kart istiyor yani anlaşmalı olan ing. hangi sebeke ise onun sim kartı ile aktif ediceksin eger sim kart elinde yoksa formda paylaşırsan yardımcı olur arkadaşlarda bulabilirsin.

• Konu saptirmayalim lutfen
  • herkese günaydın...eveeett büyük gün bu günmüdür?:):)hadi bakalım inşallah bugun yayınlarlar 4.3 saygılar..
  • Herkesin kandili mubarek olsun. Bu hafta muthis gelismeler olacak oyle hissediyorum. :)
  • saat kaçta cıkar acep?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfman_1

Herkesin kandili mubarek olsun. Bu hafta muthis gelismeler olacak oyle hissediyorum. :)

iyi kandiller herkese ,
    umarım öyle olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: DIABOLIQUE

saat kaçta cıkar acep?

Mesai saati baslangıcı ile cıkması lazım :)
  • 02.10'cuların çilesi de hakkaten uzun sürdü.
    en fazla ne zamandan beri bekleyen var?
  • İyi kandiller.
    En fazla bekleyen benim. 44 gün
    Buradan tüm bekleyenlere syglr.
  • 
Sayfa: önceki 277278279280281
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.