Şimdi Ara

iPhone 4 (02.10.04 - 3.10.01 Baseband) 4.1 ve 4.2.1 Unlock bekleyenler (278. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.354
Cevap
8
Favori
754.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 276277278279280
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: derdo008

yarın 4.3 çıkarsa bende saçımı 3 numara kestiricem...

caps isteriz çıkmazsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖzkanMert

quote:

caps isteriz çıkmazsa

• S.a cemaat keyifler nasıl...

Ben forumu aylardır sesiz sakin takip edenlerdenim,ama benim durumum size nazaran biraz daha iyi sanırım çünkü benim i phone um 23 şubatta elime geçicek henüz amerikada inşaallah telefonum gelmeden unlock gelirde direkt kullanırım yoksa sizin bu psikolojik savaşınıza bende bir kaç gün sonra dahil olurum...

ALLAHA emanet olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuist

quote:

Orijinalden alıntı: ÖzkanMert

quote:

caps isteriz çıkmazsa

• Arkadaslar öğrendiğime göre Arabistan'da 4g 16gb 2700 riyalmis ben ordan almaya karar verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dellatronic1

denemedim dememin sebebinide yuksek ucret oldugunu soyledim ama benim denememis olmam bu servisi verenlerin bunu yapamayacagi anlamina gelmez 1 dedigim gibi hodri meydan kendi cebimden verecegim! daha otesi varmi ya! herkesin imrenecek bir seviyede oldugunu konumda oldugunu soyluyorsun ama bana yaptigin itham malesef seni farkli degerlendirmeme sebep oldu! Ortada fol yok yumurta yok bir kac kisi beni dolandirici ilan ettiniz! bu kadarmi kolay ya yaziklar olsun!!!!

şunu uzaklaştırın forumdan, ya da gitsin 2.elde ne satıyorsa satsın..
    senin saçma mesajlarını okumak zorunda değiliz burası unlock forumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetyuce

millet UL diye inlio, adamlar neyle meşgul..

buyrun meşhur geohot dün UL yerine bunu yayınlamış :D

http://www.youtube.com/watch?v=9iUvuaChDEg

Adam unlock yerine rap yapmış http://twitter.com/#!/GeoHot hesabıda onunsa twitter'ını geri açmış

• Yarın ios 4.3 yayınlanırsa, bizim unlock tünelinde ışık görünür. Hadi hayırlısı
  • arkadaşlar herkese iyi akşamlar bugün itunes den şarkı atarken yeni güncellemenin 18 inde yapılacağına dair bi uyarı okudum..bu acaba 4.3 ün çıkış tarihini mi ifade etmek istiyo:S
  • En merak ettigim unlock ciktiktan son 4.3 e update eden bb yuselmis kisiler buraya grip unlock bnde neden ise yarimio die soranlarin sayisi ( tabi unlock son surumude kapsayabilir)
  • Hadi hayirlisi yarin aksam neler olcak bakalim
  • quote:

Orijinalden alıntı: quinn86

quote:

Orijinalden alıntı: dellatronic1

denemedim dememin sebebinide yuksek ucret oldugunu soyledim ama benim denememis olmam bu servisi verenlerin bunu yapamayacagi anlamina gelmez 1 dedigim gibi hodri meydan kendi cebimden verecegim! daha otesi varmi ya! herkesin imrenecek bir seviyede oldugunu konumda oldugunu soyluyorsun ama bana yaptigin itham malesef seni farkli degerlendirmeme sebep oldu! Ortada fol yok yumurta yok bir kac kisi beni dolandirici ilan ettiniz! bu kadarmi kolay ya yaziklar olsun!!!!

şunu uzaklaştırın forumdan, ya da gitsin 2.elde ne satıyorsa satsın..
    senin saçma mesajlarını okumak zorunda değiliz burası unlock forumu

• Arkadaşlar geçen hafta new jersey deydim.. orda vergi 3,5 mu neydi. 2 saat yola gittim dalaware e orda vergi sıfır.. 2 tane iphone 4 32 gb aldım, apple storeden.
    tanesi 699,90 usd.. vergi sıfır.. şimdi bende kullanamıyorum dolayısıyla UL çıkmadığı için.

nacak hani vergisiz aldımya, onun vermiş olduğu hazla rahatım, bide 2 tane alıp yaklaşık 100 USD tasarruf ettim. ..

kısaca size tavsiyem, UL çıkana kadar farklı artılarınızı düşünüp (mesela her hal ve şartta ucuza aldınız) birazcık olsun moral ve motovasyon kazanmak.
  • nefesler tutuldu yarın eğer 4.3 çıkarsa 1 haftaya sanırım UL çıkar diye tahmin ediyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: kutsi-27

nefesler tutuldu yarın eğer 4.3 çıkarsa 1 haftaya sanırım UL çıkar diye tahmin ediyorum..

İnşallah kardeş
  • Arkadaşlar GM sürümü yayınlandı mı? Son zamanlarda takip etmediğimden bilmiyorum. Bilgilendirirseniz sevinirim. Eğer yayınlanmadıysa kesinlikle umutlanmayın.
  • 24.00 dan sonra çıkmaz demi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz
    Arkadaşlar GM sürümü yayınlandı mı? Son zamanlarda takip etmediğimden bilmiyorum. Bilgilendirirseniz sevinirim. Eğer yayınlanmadıysa kesinlikle umutlanmayın.

Yayinlanmadi. Ama direk final cikma ihtimali var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitboy

quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz
    Arkadaşlar GM sürümü yayınlandı mı? Son zamanlarda takip etmediğimden bilmiyorum. Bilgilendirirseniz sevinirim. Eğer yayınlanmadıysa kesinlikle umutlanmayın.

Yayinlanmadi. Ama direk final cikma ihtimali var.

Ben pek ihtimal vermiyorum. En az 1 gm sürümü yayınlanmadan bence %1 şans bile yok. Ama inşallah çıkar. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gencmuslim

24.00 dan sonra çıkmaz demi

/>
  • 
Sayfa: önceki 276277278279280
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.