Şimdi Ara

iPhone 4 (02.10.04 - 3.10.01 Baseband) 4.1 ve 4.2.1 Unlock bekleyenler (195. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.354
Cevap
8
Favori
752.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: burcink

yapsınlar yapmasınlar demiyorum ama demek istediğim forumda "yaptık olacak" gibisinden mesajlar iletmişler o neden le belki sinirden güldüm ama komik geldi bana ortada hiç bir şey olmadan "yaptık olacak" demeleri....

saygılar

Jailbreak yapılır o sorun değil. Arkadaş zaten Sn0wbreeze 'in kodlarını kullanmış. Sorun yine unlock...
  • ewt jailbreak yapılır ama video yu izledi iseniz downgrade bb 1.59 war sonra atasnow cikaracaklarmis oda heralde asil unlock cikinca oraya eklicekler... yani yine disardan alinan unlock ile entegre olacak sanirim

saygılar
  • downgrade yapsalar bu iş ebediyyen çözülür
    dev-team de bunu bildiği için her seferinde baseband unlock ediyorlar heralde donate için :)
  • Arkadasa sorun bakalım kırılmıs bır makınanın firmware i nasıl alınıyormus yahuu bu adam da ıyı geyık gecmıs oyle bırsey olsa adamlar jb ve unlock ıcın nıye ugrassınlar yahuu ordan alır oraya monte ederler hadı bırak onu downgrade yaparlar baba iyi sallamıs dogrusu eleman
  • Ben pek samimi bulmadım o videoyu. Progress Bar 'ın ilerleyişi kusursuz. Hiçbir işlem yapılmadığı belli.
  • quote:

Ne güldüm ya... Forumun birinde bi arkadaş Sn0wTürk diye bir program yazmış sözde ve program 2.10 3.10 unlock edecekmiş sonra 2.10 dan 1.59 bb ye düşürecekmiş jailbreak yapacakmış çok başarılı bi program olacak :p yapılırsa tabii

http://www.youtube.com/watch?v=eCp6XpJ8EZg burda video'su

ne dersiniz yapar mi sizce ?

saygılar

bu videoyla uğraşan arkadaş da diğer konuda yazıyordu görmesin bu yorumu
    http://forum.donanimhaber.com/m_45979552/mpage_3/f_/key_//tm.htm#46050697

• artık o kadar çok şey duyuyoruz ki inanın insanların sadece yapacaz olacak demelerinden se bence yaptıktan sonra yayınlasalar daha çok ses getirir bu şekilde polemik olmaz inşallah ben yanılıyorumda bittikten sonra forum üzerinden yapan kişilerden de özür dilemesini bilirim... ama MuscleNerd GeoHot yada Sherif den sonra çıkarca o program hiç bir inandiriciligi kalmaz bence(naçizane fikrim)

saygılar
  • çocukmusunz arkadaşlar ya ? , yapan upload eder yükler , yapiyorum demekle olmaz bu işler ,, i4 üzerinde binbir operasyon yaptım ama Baseband olmuyor yani bu yazılımın yanısıra donanım bilgisi gerektiren bir şey ,,
    Bitiren yapan varsa yayınlar alkışlarız , gerisi palavra ,, ha destek istemek ayrı o olur destekleriz ..
    Şu anda twitter e takip ediyorum şu unlocksalvationı , cevap yazacak , adam resmen bitti dedi , 22 sinde yayınlayacağım ,, eğer bu da yalan çıkarsa artık 2-3 ay daha beklicez demek.. maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: ELVANA

ARKADAŞLAR MERHABA,

AMERİKADAN BİR ARKADASIM AT&T BİR IP4 GETİRTTİ. VE BU CIHAZI KENDISI BANA BIRKAC GUNE KADAR HALLEDEBILECEGINI SÖYLEDİ.TEKNIK BIRSEYLER SOYLEDI. SONRA BUGUN ISYERIMIZE GELDI CIHAZI GOSTERDI BANA CIHAZ 4.2.1. 3.10.01 VE UNLOCKED OLMUS KULLANIYOR. GOZLERIMLE GÖRDÜM.
    NASIL YAPTIGINI SORDUM . ROMDAKI KURULUM DOSYASINI DEGISTIRDIM DEDI SADECE . BILGILERINIZE . ( CALISAN BIR IP4 DEN ALDIGINI SOYLEDI)

hadi bakalım, nasıl olacaksa anlatılsın..bekliyoruz...yoksa bu kadar kişinin aklını almak hoş değil,.... sizden yanıt bekliyoruz ve bir de açıklama...buyrun lütfenn
  • quote:

Orijinalden alıntı: get_up

çocukmusunz arkadaşlar ya ? , yapan upload eder yükler , yapiyorum demekle olmaz bu işler ,, i4 üzerinde binbir operasyon yaptım ama Baseband olmuyor yani bu yazılımın yanısıra donanım bilgisi gerektiren bir şey ,,
    Bitiren yapan varsa yayınlar alkışlarız , gerisi palavra ,, ha destek istemek ayrı o olur destekleriz ..
    Şu anda twitter e takip ediyorum şu unlocksalvationı , cevap yazacak , adam resmen bitti dedi , 22 sinde yayınlayacağım ,, eğer bu da yalan çıkarsa artık 2-3 ay daha beklicez demek.. maalesef

dostum bu unlocksalvation ne iştir ciddi birşeymi yoksa kolpamı
  • quote:

Orijinalden alıntı: justify34

quote:

Orijinalden alıntı: get_up

çocukmusunz arkadaşlar ya ? , yapan upload eder yükler , yapiyorum demekle olmaz bu işler ,, i4 üzerinde binbir operasyon yaptım ama Baseband olmuyor yani bu yazılımın yanısıra donanım bilgisi gerektiren bir şey ,,

dostum bu unlocksalvation ne iştir ciddi birşeymi yoksa kolpamı

hocam adamla dün gece baya yazıştım adam tuesday yani salı günü video yu ve Beta;Testi piyasaya sürcem dedim , herşey yarın belli olcak ,, ama eğer gerçekse bizim jailbreakle bildimiz redsnow bilmem ne yöntemlerle alakası olmicak dedi , kodu buldum ve paylaşcam iphonelardan anlayanlar daha kolay hale getirebilir demesi beni biraz ikna etti gibi ,,, ama tabiiki hepsi reklam de olabilir , göreceğiz ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi get_up -- 17 Ocak 2011; 21:52:24 >

• arkadaşlar herkesin psikolojisi bozulmuş resmen.
    nacizane bir sorum olacak. pek yazılım bilgimde yok hatta hiç ama şöyle bir düşündüğümde aklıma bir kaç şey takılıyor saçma olabilir ya da olmayabilir?

hadi abd den aldık at&t kartlı onda unlock var.
    Türkiye ye gelenlerde yani turkcell e vodafone a içlerinde ciddi farklılıklar mı var yazılımsal.
    ya da ingiltere cihazlarının kimi unlock lu kimi değil. unlock lu olanların mesela içine ingiltere kartı takıp ingilterede 24 saat açık tutunca ve arama yapılınca unlock u kalkıyormuş? bu doğru mu ? eğer doğruysa hiç bir şekilde bilgisayara bağlanmadan nasıl unlock işlemi gerçekleşiyor.
    ve son sorum.. factory unlock olan cihazla unlock lu cihazın bütün yazılımlarını karşılaştıran bir arkadaş var mı aramızda?

bunlar aklıma takıldı.. ne kadar doğru sorular ama kafamı kurcalıyor.
    saygılar
  • @ get up

twitter dan takip ettiğin kişinin kişinin profilini paylaşabilir misin acaba? ben birini takip ediyorum ama adam brezilya lı doğru kişi mi o :s
  • quote:

Orijinalden alıntı: sendelse
    ya Phantom bi kapa çeneni ya.. çok sinir bozucusun

Çıkmamış unlock, hala yüksek Türk mühendisi yapmış da gizli tutuyor masalına inanıyorsunuz.
    Doğru söyleneye de kapa çeneni diyorsunuz eh doğru söyleyen 9 kövden kovulurmuş.

Alis Harikalar Diyarında, Yüksek Bilgisayar Mühendisleri Türkler, Snowtürk ile 4.3'ü bile unlock eder 3.1.3'e indirirler hatta Hatta 5.0'ın kodlarını ele geçirip 3.0 a downgrade + jb + unlock yaparlar bir de untethered.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhantomX -- 18 Ocak 2011; 0:02:10 >

• 4.1 için unlock çıktı da haberimiz mi yok? fotoğraf yüklemeyi bilmediğim için direk link vereyim bi bakın bu nasıl bir ilandır.

http://urun.gittigidiyor.com/iPhone-4-32-GB-Kayitli-Unlock_W0QQidZZ34983401
  • haberin yok dostum adam baseband versionunu gostermi 1.59 yaziyor KOCAMAN

saygılar
  • 1.59 için zaten var
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawyerdem

4.1 için unlock çıktı da haberimiz mi yok? fotoğraf yüklemeyi bilmediğim için direk link vereyim bi bakın bu nasıl bir ilandır.

http://urun.gittigidiyor.com/iPhone-4-32-GB-Kayitli-Unlock_W0QQidZZ34983401

usta sen bu konularda acemisin herhalde..
    basebandını farketmedinmi 1.59.00 yazıyor.....

• quote:

haberin yok dostum adam baseband versionunu gostermi 1.59 yaziyor KOCAMAN

saygılar

cahilliğime verin bizdeki cihazlarda baseband neden 1.59 değil de 02.10.04 bunu anlayamadım.yani unlock denen şey basebandın 1.59 a çekilmesimidir? yoksa bu cihazların bir kısmı 1.59 bir kısmı da 02.10.04 basebandlı olarak mı üretilmiş.
  • offf çıksada kurtulsak
  • 
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.