Şimdi Ara

iPhone 4 (02.10.04 - 3.10.01 Baseband) 4.1 ve 4.2.1 Unlock bekleyenler (197. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.354
Cevap
8
Favori
754.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ssanol

Kendi şahsi fikrim olay tamamıyle duygusal. Operatörler ne kadar anlaşmalı iPhone 4 satarsa Apple okadar memnun. Bu anlamda dew team unlocku nekadar geciktirirse okadar kar.. Söyle bir soru geliyor aklıma. Acaba Apple dew-teamin unlocku geciktirmesini istemismidir..

Kesinlikle.......
  • Sabır kalmadı bende of ya ):
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tansydmr

Sabır kalmadı bende of ya ):
    yapıcak bişi yok ya sabredip beklicez yada düşük fiyata elden çıkarcaz cihazları

saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcink

yapıcak bişi yok ya sabredip beklicez yada düşük fiyata elden çıkarcaz cihazları

saygılar

Alıntıları Göster
    Beyler merhaba,

Daha once IPhone 4 4.2.1 Baseband 03.10.01 icin jailbreak ve unlock yapilabildigine dair youtube`dan bazi videolar gondermistim ben pek anlamadigim icin sizlerin onayina almak adina, ama kimse cevap vermedi, simdide dev-team in yetkili forum sitelerinden biri olan hackint0sh.org sitesinde jailbreak ve unlock yapildigini belirtmis. Link yandadir,http://www.hackint0sh.org/f266/208657.htm

Daha once gonderdigim youtube videolarida asagida lutfen isten anlayan yetkin biri bir cevap verebilirmi. Sonucta adamlar ip4 un 4.2.1 inde baseband 03.10.01 de gostere gostere jailbreak ve unlock yapiyorlar yoksa adamlarin yaptigi farkli birseymi.

http://www.youtube.com/watch?v=dJYPEr8ASf4
    http://www.youtube.com/watch?v=42DC36NicHk
    http://www.youtube.com/watch?v=w70FbD3TMf8&feature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=hXs02CYYQXg&feature=related

Cevap ve yardimlariniz icin tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ertugrulsener
    Beyler merhaba,

Daha once IPhone 4 4.2.1 Baseband 03.10.01 icin jailbreak ve unlock yapilabildigine dair youtube`dan bazi videolar gondermistim ben pek anlamadigim icin sizlerin onayina almak adina, ama kimse cevap vermedi, simdide dev-team in yetkili forum sitelerinden biri olan hackint0sh.org sitesinde jailbreak ve unlock yapildigini belirtmis. Link yandadir,http://www.hackint0sh.org/f266/208657.htm

Daha once gonderdigim youtube videolarida asagida lutfen isten anlayan yetkin biri bir cevap verebilirmi. Sonucta adamlar ip4 un 4.2.1 inde baseband 03.10.01 de gostere gostere jailbreak ve unlock yapiyorlar yoksa adamlarin yaptigi farkli birseymi.

http://www.youtube.com/watch?v=dJYPEr8ASf4
    http://www.youtube.com/watch?v=42DC36NicHk
    http://www.youtube.com/watch?v=w70FbD3TMf8&feature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=hXs02CYYQXg&feature=related

Cevap ve yardimlariniz icin tesekkurler.

Verdigin link 4.2.1 tethered jailbreak icin ordada 4.2.5/4.3 cikana kadar unlock yok demis

• Arkadaslar Gunaydin
    Unlocksalvatition du sanırım neyse video yayınladı turksn0w diye? AcikcAsi portekizce bilmediğimden pek anlamadım ama anlayan bir arkadas varsa su ise bir bakabilir mi? Youtube ta da var turksn0w yazında cikiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: barantr90

Arkadaslar Gunaydin
    Unlocksalvatition du sanırım neyse video yayınladı turksn0w diye? AcikcAsi portekizce bilmediğimden pek anlamadım ama anlayan bir arkadas varsa su ise bir bakabilir mi? Youtube ta da var turksn0w yazında cikiyor..
    Arkadaşlar, unlock muhakkak hazırdır emin olun.Ancak ne zaman apple isterse o zaman yayınlanır. kafalarına göre yayınlayamazlar. Apple ın planını beklemekten başka çare yok.
  • quote:

Arkadaslar Gunaydin

Portekizlerin degil Turkish Dev Team in videosu o.. Foruma iyi bak istersen ;)
  • hAyir tamam biliyorum da bu twitter da ki kisi o video yü paylaşmış haİr diye? Acaba ben mi Yanlıs anladım diye sordum.
  • quote:

Arkadaslar Gunaydin
    Apple'ın efsanevi patronu Jobs, 1.5 yıl aradan sonra yine uzun bir 'hastalık izni'ne ayrılacağını duyurdu.

Apple'ın kurucusu ve patronu Steve Jobs, 'sağlığına odaklanmak üzere' bir süre izne ayrılacağını açıkladı. CEO'luk görevini sürdürecek olan Jobs'ın gündelik işleriniyse Tim Cook üstlenecek.

Steve Jobs, çalışanlarına bir mesaj göndererek, sağlık sorunları nedeniyle işlerin başında bulunamayacağından, kendisi ve ailesinin özel hayatına saygı duyulmasını istedi.

Mesajında, Apple'ın alacağı önemli şirket kararlarında üst yöneticiliğe (CEO) devam edeceğini açıklayan Jobs, şirketin rutin operasyonlarından sorumlu olması için Tim Cook'a öneride bulunduğunu söyledi.

Jobs, çalışanlarına gönderdiği mesajda, Apple'ı çok sevdiğini dile getirerek, en kısa sürede görevinin başına geri dönmeyi umut ettiğini söyledi.

2004 yılında kanser teşhisi konulan Jobs'ın, aynı yıl geçirdiği ameliyatla pankreasından bir tümör alınmıştı. Jobs 2008 sonundan 2009 yılı ortasına kadar izne ayrılarak karaciğer nakli ameliyatı geçirmişti.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25172328/

Bence unlock bekleyenler Steve abiye şöyle mesaj atsın :

Steve emmi çok büyük geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.Hastalanmana inan çok üzüldük.Görüyorsun dünya işleri boş ne yaparsan yap ne kadar uğraşırsan uğraş sağlıktan daha önemli bişey yok.Teknoloji dünyasına çok büyük katkıların olduğunu Allah var hepimiz kabul ediyoruz.Hele üretmiş olduğunuz iphone 4 varya, yaw dünyada eşi benzeri olmayan bir cihaz. Amma gel gör ki bu cihazı herkes kullansın istemiyorsun, bu yüzden cihaza simkilidi koymuşsun.Yaw madem bir cihaz üretiyorsun bunu neden bütün insanoğlu kullansın istemiyorsun? İnan şimdi bu cihazı kullanamayanlar sana beddua ediyordur.Amma emin ol bu zımbırtının simkilidini kaldırırsan kendin için küçük ama insanlık için büyük bir iş yapmış olursun.Hem de hepimizin hayır duasını alırsın.Unlock bekleyen o kadar çok kişi var ki bu kadar insanın hayır dualarıyla sağlığına yeniden kavuşursun.Kendine iyi bak, yengenin ellerinden bebelerin gözlerinden öperim.

Not: İyi düşün bi tarafta herşeyden önemli sağlığın diğer tarafta küçücük bir unlock duruyor, tercih senin koçum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZeneX

Bu tarz haberlerin çıkması ''gerçek olmasa bile'' Dev-Team 'in canını sıkacaktır ve onları ''Acaba?'' sorusuna yönlendirecektir. Eğer gerçekten bir fikirleri olmazsa, ün kaybetmemek için erken yayınlayabilirler unlocku. Bence biz de haber yaymalıyız. Turkish DevTeam kuruldu bu forumda. Her ne kadar şu andaki çalışmaya inanmasam da, çıkıyormuş, sanki elimizde unlock varmış gibi söylenti çıkartırsak bir darbe de biz vururuz. Adamlar ''gerçekten yapılabiliyormuş galiba, bir ülkeden daha çıktı'' gibi bir düşünceye varırlarsa tamamen rahatsız olacaklardır.

Ben kesinlikle inanmiyorum elinde bişey olan adam böyle yaygara koparmaz çıkartır der alın size unlock ozaman ortada ne dev team kalır nede sherıf

• quote:

Orijinalden alıntı: lawyerdem

Apple'ın efsanevi patronu Jobs, 1.5 yıl aradan sonra yine uzun bir 'hastalık izni'ne ayrılacağını duyurdu.

Apple'ın kurucusu ve patronu Steve Jobs, 'sağlığına odaklanmak üzere' bir süre izne ayrılacağını açıkladı. CEO'luk görevini sürdürecek olan Jobs'ın gündelik işleriniyse Tim Cook üstlenecek.

Steve Jobs, çalışanlarına bir mesaj göndererek, sağlık sorunları nedeniyle işlerin başında bulunamayacağından, kendisi ve ailesinin özel hayatına saygı duyulmasını istedi.

Mesajında, Apple'ın alacağı önemli şirket kararlarında üst yöneticiliğe (CEO) devam edeceğini açıklayan Jobs, şirketin rutin operasyonlarından sorumlu olması için Tim Cook'a öneride bulunduğunu söyledi.

Jobs, çalışanlarına gönderdiği mesajda, Apple'ı çok sevdiğini dile getirerek, en kısa sürede görevinin başına geri dönmeyi umut ettiğini söyledi.

2004 yılında kanser teşhisi konulan Jobs'ın, aynı yıl geçirdiği ameliyatla pankreasından bir tümör alınmıştı. Jobs 2008 sonundan 2009 yılı ortasına kadar izne ayrılarak karaciğer nakli ameliyatı geçirmişti.

Steve emmi çok büyük geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.Hastalanmana inan çok üzüldük.Görüyorsun dünya işleri boş ne yaparsan yap ne kadar uğraşırsan uğraş sağlıktan daha önemli bişey yok.Teknoloji dünyasına çok büyük katkıların olduğunu Allah var hepimiz kabul ediyoruz.Hele üretmiş olduğunuz iphone 4 varya, yaw dünyada eşi benzeri olmayan bir cihaz. Amma gel gör ki bu cihazı herkes kullansın istemiyorsun, bu yüzden cihaza simkilidi koymuşsun.Yaw madem bir cihaz üretiyorsun bunu neden bütün insanoğlu kullansın istemiyorsun? İnan şimdi bu cihazı kullanamayanlar sana beddua ediyordur.Amma emin ol bu zımbırtının simkilidini kaldırırsan kendin için küçük ama insanlık için büyük bir iş yapmış olursun.Hem de hepimizin hayır duasını alırsın.Unlock bekleyen o kadar çok kişi var ki bu kadar insanın hayır dualarıyla sağlığına yeniden kavuşursun.Kendine iyi bak, yengenin ellerinden bebelerin gözlerinden öperim.

Not: İyi düşün bi tarafta herşeyden önemli sağlığın diğer tarafta küçücük bir unlock duruyor, tercih senin koçum.

Alıntıları Göster
    Vay be bu forma katıldığımda herkes sherifi yere göğe sıgdıramıyordu ters bişey söylesen hemen bazı arkadaşlar sherif abimize laf yok diyolardı

• quote:

Orijinalden alıntı: lawyerdem

Alıntıları Göster

daha burdamısınız yahu

• Oktay
    Oca 18, 2011 at 10:39:38 #13
    Arkadaslar bu işi yapanlar uzaydanmı geldi olmaz diye birsey yok Atatürk icinde yapamaz olmaz diyorlardı istedikten sonra hersey olur dunyanın eniyi Prof ları bizde en iyi pilotlar bizde aselsandaki mühendislerimiz intahar süsü verilerek öldurulmedimi kimse köstek olmasın destek olsun birbirimizi sahiplenelim disardakiler yeterince köstek oluyor birde icimizdekilerle uğraşmayalım Allah zihin açıklığı versin turkdevteam
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih.kz

quote:

Bu tarz haberlerin çıkması ''gerçek olmasa bile'' Dev-Team 'in canını sıkacaktır ve onları ''Acaba?'' sorusuna yönlendirecektir. Eğer gerçekten bir fikirleri olmazsa, ün kaybetmemek için erken yayınlayabilirler unlocku. Bence biz de haber yaymalıyız. Turkish DevTeam kuruldu bu forumda. Her ne kadar şu andaki çalışmaya inanmasam da, çıkıyormuş, sanki elimizde unlock varmış gibi söylenti çıkartırsak bir darbe de biz vururuz. Adamlar ''gerçekten yapılabiliyormuş galiba, bir ülkeden daha çıktı'' gibi bir düşünceye varırlarsa tamamen rahatsız olacaklardır.

Ben kesinlikle inanmiyorum elinde bişey olan adam böyle yaygara koparmaz çıkartır der alın size unlock ozaman ortada ne dev team kalır nede sherıf

Unlock salvation da tırt...

• evet ben "şerefsiz şeref" diyerek komiklik yapmaya çalıştığımda bile tersleyen ayıplayanlar oldu :))

ilk günden beri söylüyorum, bunlardan adam olmaz... 4.0.2 için bile milleti şaklaban ettiler, yok gizemli yazışmalar, sunday funday diye ağlattılar milleti, geohottan tokatı yiyince de çocuk gibi dağıldılar, emin olun hashim bağışlardan doktorluktan aldığına oranla daha fazla para kazanıyordur.

Benim teorim de bunlar apple'ın kuklası, ne zaman ağabeyleri ok verirse o zaman yayınlarlar, kcimin hackerları

quote:

Vay be bu forma katıldığımda herkes sherifi yere göğe sıgdıramıyordu ters bişey söylesen hemen bazı arkadaşlar sherif abimize laf yok diyolardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cebusta

quote:

quote:

Unlock salvation da tırt...

Alıntıları Göster
    musclenerd ile kapışmışlar sanırım 2*3 saat önce "atarlı" ünlem işaretleri var !!! :D

• MuscleNerd böyle sahtecilere inanmayın vsvs... Tarzi bisi demiş anlamadım *unlocksalvation da sadece tek kelime "KORKMUYORUM" yazmış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cturna

musclenerd ile kapışmışlar sanırım 2*3 saat önce "atarlı" ünlem işaretleri var !!! :D

Alıntıları Göster
    arkadaşlar herkese selamlar,sakin bekleyişler..geçenlerde sizinle telefonumun bb ve surumunu hangi ulkeden geldiğini paylaşmıştım..bir kaç arkadaşımın verdiği zehirle harekete geçtim:)telefon almanya vodafone dan alınma almanya vodafone ile sim kilidi kaldırması için irtibata geçtik gelen cevap aynen şu oldu ülkenizdeki operator tarafından cihazın kilidi kaldırılabilir yazmışlar..turkcell i aradım dedim boyle boyle oldu,telekominikasyon kurumunu aramam gerektiğini durumu bildirmem gerektiğini anlattı görevli..aradım telefonun imei nosunu istedi cihazınızın üstünde hiçbir kilit yoktur dedi:)))ee madem yok niye kullanamıyorum gibi inanılmaz cahilce bi geyik çevirdik mecburen:))))yetkili şöyle dedi pasaport kaydını yaptırdıgınız belge ile operatorunuze gidin ve kilidi kaldırın..sonuç reel olarak bu arkadaşlar..bana saçma ötesi geldiama kurtlanmadımda değil bugun bi turkcell e gidip görüşeceğim bakalım nolcak,durumu burada paylaşırım..saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: Sheriff_hashim

MuscleNerd böyle sahtecilere inanmayın vsvs... Tarzi bisi demiş anlamadım *unlocksalvation da sadece tek kelime "KORKMUYORUM" yazmış...
    işler kızışıyor mu noluyor eger bu arkads 22 sinde çıkartmazsa yatacak yeri yok haa
  • 
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.