Orijinalden alıntı: ELVANA GOZUMLE GÖRDÜM DIYORUM YASIMDA 40 . BIR SORUNUN MU VAR SENIN. YARDIMCI OLMAYA CALISIYORUM.
Arkadasim o zaman cihazlarimizi verelim sana parasi neysede bizede yapsin o arkadasin?
Alıntıları Göster
PARASIYLA DEGIL, BEN NASIL YAPTIGINI ÖĞRENMEYE ÇALIŞIYORUM, AMA BAZI ARKADAŞLAR ÖĞRENMEK YERİNE DİREK YAZDIKLARIMA FAKE DİYE YAZDI ONA ÜZÜLÜYORUM. BUNU YAPAN ARKADAŞIM BİLGİSAYAR YÜKSEK MÜHENDISI. VE AYRICA LINUX BILGISI VAR
quote:
Orijinalden alıntı: ELVANA
PARASIYLA DEGIL, BEN NASIL YAPTIGINI ÖĞRENMEYE ÇALIŞIYORUM, AMA BAZI ARKADAŞLAR ÖĞRENMEK YERİNE DİREK YAZDIKLARIMA FAKE DİYE YAZDI ONA ÜZÜLÜYORUM. BUNU YAPAN ARKADAŞIM BİLGİSAYAR YÜKSEK MÜHENDISI. VE AYRICA LINUX BILGISI VAR
Fake
quote:
Alıntıları Göster
PHANTOM 5000 TL HAZIRLA
quote:
vallah kusura bakma ama yırtınmanın anlamı yok kanıt lazım kanıt bendede var hatta 4.4 fw elimde kırdım nasılmı ?bir kutuya 4.4 yazdım cekicle kırdım
quote:
Orijinalden alıntı: ARTAKA
quote:
vallah kusura bakma ama yırtınmanın anlamı yok kanıt lazım kanıt bendede var hatta 4.4 fw elimde kırdım nasılmı ?bir kutuya 4.4 yazdım cekicle kırdım
Alıntıları Göster
NE YIRTINICAM YA . SİZ EN İYİSİNİ BİLİRSİNİZ .. BİRİNİZ OLMUŞ YARBAY BİRİNİZ OLMUŞ TEĞMEN BİR HALT ZANNEDİYORSUNUZ. ADAM OLUN ADAM
quote:
Orijinalden alıntı: get_up
Siteyke alakası yok söyleyenlerle alakalı , en popüller siteler de haberi yayınlıyorlar ama YANLIŞ de olabilir diyor , adamla twitterda konuştum , elimde diyor yarın BETA testi veya VIDEO yayınlayacam , cumartesi günü cihazlarınız açık olacak .. yalan söylüyorsa onun alla belasını versin demekte başka bişey yapamayız :D
Jailbreak istiyor mu die sor sordum onn cevabını bekliyorm şimdi
şimdi bi umutta cumartesiyemi bağladık
quote:
Arkadaşım gerçekse sende öğren yada ona yaptırt. Sonra gerekirse bizde yaptırtırız. Yada kendi nasıl yaptığını anlatsın. Bizde yapalım. O kadar insan bekliyor.
quote:
PHANTOM 5000 TL HAZIRLA
Bekliyorum, PM filan gelmedi hala. Is adresini vericem, gelin bakalim Turkcell kartimi takinca nolacak.
Fake
quote:
Orijinalden alıntı: baycak
arkadaşlar merhaba. cahilliğimi bağışlayın ama i phone 4 almıştım hafta sonu elime geçecek. ancak öncelikle basebaband ve firmvire sürümünü görmek istiyorum. telefona sim kart koymadan görebiliyor muyum bunları ve eğer görebiliyorsam pasaporta işletmem için tanınan 1-2 aylık süreç açar açmaz mı yoksa sim kartı takar takmaz mı işlemeye başlıyor. yardımcı olursanız çok sevinirim. teşekkürler.
ARKADAŞLAR BU KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VAR MI
quote:
quote:
arkadaşlar merhaba. cahilliğimi bağışlayın ama i phone 4 almıştım hafta sonu elime geçecek. ancak öncelikle basebaband ve firmvire sürümünü görmek istiyorum. telefona sim kart koymadan görebiliyor muyum bunları ve eğer görebiliyorsam pasaporta işletmem için tanınan 1-2 aylık süreç açar açmaz mı yoksa sim kartı takar takmaz mı işlemeye başlıyor. yardımcı olursanız çok sevinirim. teşekkürler.
Simkart takmadanda baseband ve frimware bilgilerini görürsün. Ayarlar/Genel/Hakkında Buradan o bilgilere ulaşabilirsin. Pasaport için olan süre simkartı takıp şebeke geldiğinde başlayan bir süreçtir. Yani telefon özelliğini kullanmaya başladınmı o süreç başlar. Zaten belli bir süre sonra sana oparatöründen uyarı mesajı gelir kayıt için.
quote:
Orijinalden alıntı: hitboy
quote:
quote:
Simkart takmadanda baseband ve frimware bilgilerini görürsün. Ayarlar/Genel/Hakkında Buradan o bilgilere ulaşabilirsin. Pasaport için olan süre simkartı takıp şebeke geldiğinde başlayan bir süreçtir. Yani telefon özelliğini kullanmaya başladınmı o süreç başlar. Zaten belli bir süre sonra sana oparatöründen uyarı mesajı gelir kayıt için.
Alıntıları Göster
teşekkürler dostum
quote:
teşekkürler dostum
Alıntıları Göster
iphonu açtım sadece acil arama yapabiliyorum. anladığım kadarıyla nrmal kullanmicas, şansımıza küs... peki i4 ü enn azından menüsünü kullanma şansım yok mu version 4.2.1.
quote:
Orijinalden alıntı: fredarnite
iphonu açtım sadece acil arama yapabiliyorum. anladığım kadarıyla nrmal kullanmicas, şansımıza küs... peki i4 ü enn azından menüsünü kullanma şansım yok mu version 4.2.1.
Alıntıları Göster
@ELVANA
dostum burdaki insanların sinirleri gergin olduğu için insan ister istemez sert tepkiler verebiliyor... mümkünse eğer elinizde bir video kayit cihazı varsa yada telefon onunla sadece ayarlardaki hakkinda kismini ve birde turkcell sebekesini cekip burda yayinlar iseniz kimsenin size birsey soylemeye hakki kalmaz ve arkadasinizi tebrik etmekden baska birsey yapamayiz... umarim dogrudur dediginiz de arkadasiniz sayesinde herkez kurtulur
saygılar
ya Phantom bi kapa çeneni ya.. çok sinir bozucusun
quote:
Orijinalden alıntı: PhantomX
quote:
GOZUMLE GÖRDÜM DIYORUM YASIMDA 40 . BIR SORUNUN MU VAR SENIN. YARDIMCI OLMAYA CALISIYORUM.
Unlock olan bir cihaz kullanip about ekranin fotografini cekersiniz.
Versiyonu ve basebandi mspaint ile degistirirsiniz. Turkcell logosu da arkaplanda olacak sekilde fotografi iphone4 de acarsiniz, aha bakin calisiyor diye yedirirsiniz karsidakine.
Fake diyorum fake oglu fake. Telefonu bana getirin 5000 TL vericem kendi Turkcell hattimi takip, yanliz 3.10.01 ve 4.2.1 surum degilse 5000 TL ben alirim Ilgileniyorsaniz soyleyin adres veriyim, yoksa konusmayin bir daha
quote:
Orijinalden alıntı: fredarnite iphonu açtım sadece acil arama yapabiliyorum. anladığım kadarıyla nrmal kullanmicas, şansımıza küs... peki i4 ü enn azından menüsünü kullanma şansım yok mu version 4.2.1.
cihazinizi bilgisayara baglayip itunes ile aktive ederseniz telefon ozelligi disinda tum fonksiyonlarini kullanabilirsiniz, ipod gibi. aktive etmek icin kontrati olan sim kartin telefonda takili olmasi gerekmekte tabi.. veya direk jailbreak yaparak da bu sorunun ustesinden gelebilirsiniz ama su anki 4.2.1 jailbreak cok da saglikli degil, benm tavsiyem aktive etmeniz.
quote:
Orijinalden alıntı: kadir2602
quote:
Orijinalden alıntı: fredarnite iphonu açtım sadece acil arama yapabiliyorum. anladığım kadarıyla nrmal kullanmicas, şansımıza küs... peki i4 ü enn azından menüsünü kullanma şansım yok mu version 4.2.1.
cihazinizi bilgisayara baglayip itunes ile aktive ederseniz telefon ozelligi disinda tum fonksiyonlarini kullanabilirsiniz, ipod gibi. aktive etmek icin kontrati olan sim kartin telefonda takili olmasi gerekmekte tabi.. veya direk jailbreak yaparak da bu sorunun ustesinden gelebilirsiniz ama su anki 4.2.1 jailbreak cok da saglikli degil, benm tavsiyem aktive etmeniz.
hocam ilgin ve yardımın için çok teş ederim:)
quote:
Orijinalden alıntı: fredarnite
quote:
Orijinalden alıntı: kadir2602
quote:
hocam ilgin ve yardımın için çok teş ederim:)
Alıntıları Göster
Ne güldüm ya... Forumun birinde bi arkadaş Sn0wTürk diye bir program yazmış sözde ve program 2.10 3.10 unlock edecekmiş sonra 2.10 dan 1.59 bb ye düşürecekmiş jailbreak yapacakmış çok başarılı bi program olacak :p yapılırsa tabii
Ne güldüm ya... Forumun birinde bi arkadaş Sn0wTürk diye bir program yazmış sözde ve program 2.10 3.10 unlock edecekmiş sonra 2.10 dan 1.59 bb ye düşürecekmiş jailbreak yapacakmış çok başarılı bi program olacak :p yapılırsa tabii
ortada birşey olmadan videolar yayınlamaları biraz yanlış olmuş ama bu işle uğraşmalarını takdir ediyorum ve destekliyorum en azından 2 tane amerikalı itin ağzının içine bakmayız.
quote:
Orijinalden alıntı: justify34
ortada birşey olmadan videolar yayınlamaları biraz yanlış olmuş ama bu işle uğraşmalarını takdir ediyorum ve destekliyorum en azından 2 tane amerikalı itin ağzının içine bakmayız.
Alıntıları Göster
keşke türkler yapsa böle bu köpeklerin eline bakmayız hiç olmazsa ide sadece türkiyenin cihazları açılssa diğer ülkeler açamasa ohh :D ne kadan bencilim
quote:
Orijinalden alıntı: iphnee4
keşke türkler yapsa böle bu köpeklerin eline bakmayız hiç olmazsa ide sadece türkiyenin cihazları açılssa diğer ülkeler açamasa ohh :D ne kadan bencilim
Alıntıları Göster
yapsınlar yapmasınlar demiyorum ama demek istediğim forumda "yaptık olacak" gibisinden mesajlar iletmişler o neden le belki sinirden güldüm ama komik geldi bana ortada hiç bir şey olmadan "yaptık olacak" demeleri....