Arkadaşlar forum hazır durgunken iki soru sormak istiyorum. ben telefonu 4.1den 4.2.1e yükselttim acaba jailbreak var mı 4.2.1e ve 4.1 ile 4.2.1 aynı zamanda mı çıkacak ?
4.2.1 e şuan düzgün bi jb sunulmadı henüz tavsiyem shsh ınız varsa 4.1 dönün
saygılar
Arkadaşlar arkadaşımın 3gs si vardı türkiye den alınma versiyon 4.1 di cydia yüklemek istedim ama itunes ekranında kaldı ne yapabiliriz helpp ??
o zaman buraya beklerim. Ayrıca bilgi paylaşma platformundayız sorduğum sorunun da konu çok fazla ters düşmediğine inanıyorum. Anlayışınız için tşk eder konuya cevap için beklerim..
Hic bi gelisme yokmu arkadaslar ??
gelişme denir mi bilmiyorum ama tek bildiğimiz yeni version 4.2.5 yada 4.3 çıkmadan yayınlamıcaklar
saygılar
@ burcink
Hocam Allahü Teala razı olsun ya hızır acil gibisiniz
est. ne demek elimden geldiince dilim döndüünce
saygılar
quote:
Orijinalden alıntı: burcink est. ne demek elimden geldiince dilim döndüünce
saygılar
Hızır gibi olduğu kadar aynı zamanda saygılı çünkü her mesajının arkasndan saygılar diyor ! :)
Arkadaslar bende unlock bekliyorum 2 aydır. Son açıklamalara göre 4.2.5 ve ya 4.3 çıkmadan unlock beklemeyin dediler. Benim düşüncem daha bir sonuca ulaşamadılar ve ondan sürekli zaman kazanma cabasindalar. Bir yerde okumuştum burası da olabilir beyaz iPhone lar çıkmadan unlock çıkacağını sanmıyorum yazmış bir arkadas. AcikcAsi gayet mantıklı geldi? Apple piyasayı istediği gibi kontrol ediyor. Eğer beyaz iPhone lar piyasaya çıktıktan bir mac gun sonra unlock çıkarsa kimse şaşırmasın? Ve o saatten sonra muscle nerd ve sherif hashim in bireysel hacker olduklarına inanmasın! Şahsen ben su an da bile inanmıyorum.
Ruslar da unlock çıkarmış ama sizdirmiyorlarmis bir de bu söylenti var. Buna hic bulasmiyorum bile :) bir de onlardan medet umamam:)
Ve bir sorum olacak arkadaslar yeni iOS ne zaman gelecek? 4.2.5 beta çıktı diye duydum ama official ne zaman çıkacak?
Eğer yanlış bir sözüm,eksik bir bilgi bilemediysem affola
Hepinize iyi pazarlar.
barantr90 merhaba
4.2.5 apple in verizon iphone ile çıkardığı bir yazılım ve verizon iphone 10 şubat'da satışa çıkacak o nedele şubat başı gibi o yazılım çıkabilir benim tahminim.. 4.3 ise şuan developerslar için deneme sürümü yayınlandı umarım sorun yaşanmaz de kısa sürede final sürümü çıkar
saygılar
İlgine alakana cok tesekkur ederim burcink
4.2.5 haberi geldikten sonra bıçak gibi kesti forumu.... Artık pek bakan da kalmadı dermanı olan da kalmadı...
Hayırlısı
Daha önce bukadar uzun süre unlock beklenildimi hatırlamıyorum ama bu biraz abartı oldu gibi geliyor bir gariplik var sanki
beklemeye devam
sonuna kadar...
Bekliyoruz Piskolojik Durum :İntihar...
quote:
Orijinalden alıntı: Ministry of Darkness
Bekliyoruz Piskolojik Durum :İntihar...
Arkadaslar hayirli pazarlar abim kasimin 14 kisa donem askerlik icin amerikadan geldi o sirada iki tane ip4 getirdi biri unloklu biri degil unlock lu olani kedisi kullaniyordu bana dediki sana vereyim pasaport bul kayit yaptir kullanmaya basla bende bilmislik yapip yok abi ben kullanilmis istemiyorum kendi telimi. kayit yaptiricam zaten ozamana kadar cikar pasaport buldum o sirada abimdedik sen benim teli.kayityaptir kullan ben yine yok abi ben kendiminkini kayit yaptirdim ve sonuc hala bekliyorum firsatim varken unlockluyu almadim ah salak kafam hala bekliyorum 2 ay oldi nerdeyse ve uzuldugum nokta ip5 cikacak ve hala 3gs daha cok tutuluyor abim ayriyeten unlock lu ip3gs de getirdi 3 tane adamlar ip4 le takas dusunurmusun ve en ilginci turkiyeden alinmis ve vodafondan ikiyil garantili saskinlik duydum bende boyle yazdigi icin supe duymaya basladim takas yapmadim elimde bir tane ikitanesini sattim pasaport kayitsiz kapis kapis gitti elimde bir tane kaldi onada durmadan mesaj yagiyor arkadaslar diyecegim boylesine sabirla bekledigimiz tel piyasada tutmamaya baslamis arkadaslaimda ayni seyi soyluyor bende kedi uzamnamadigi cigere mudar dermis diyip kendimi avutuyorum gecstiriyorum dalga geciyorla abim dalga geciyor ip4 ipodun nerde daha cikarmiyorsun diye falan moralim bozuluyor kullanamadan cop oldu gitti piyasadan ve kotusu unlock cikacak su tarih su versiyondan sonar bu dediklerine bende inanamaya basladim