Şimdi Ara

iPhone 4 (02.10.04 - 3.10.01 Baseband) 4.1 ve 4.2.1 Unlock bekleyenler (191. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.354
Cevap
8
Favori
754.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: quake9465
    Komedi dukkani izliyorum sahmnede kucuk cocugun ustunde baseball yazio ben baseband okuyorum:) gecen gun hastanede ultrason yaziyo ben ultrasnow okuyorum. Halim kotu demi gercekten dogru soyleyin:):)

Arkadasım çok yasa emi.vlla çok güldüm.hatun da garip garip bana bakıyor bu adam neye gülüyor diye ;);););););););););););)
  • arkadaşlar unloclu iphone 4 4.2.1 aldım nekadara alsam iyi fiyatları ne
  • ufuk_muhammet

aldın mı alacakmışın açılmamışsa 1350 ye kadar yolu var bence fazla verme

saygılar
  • 1250 ye aldım burcin :)
  • Arkadaşlar 4.1 kullanıyorum. Shsh kaydı alıp sürümümü 4.3 ya da 4.2 yapsam da yeni sürümleri de denemiş olsam, sonrasında sorun yaşar mıyım? Sonuçta shsh kaydım olacak 4.1 için.
  • -arkadaşlar aşağıdaki linkten hangi telefonların unlocku var ve kim kırmış görebilirsiniz, site rusça google translate den çevirmeniz gerek

http://appstudio.org/tables/unlock.php
  • -arkadaşlar aşağıdaki linkten hangi telefonların unlocku var ve kim kırmış görebilirsiniz, site rusça google translate den çevirmeniz gerek

-----

Rusca olmasına gerek yok hangi basebandler kırılmış-kırılmamış onun tablosunu yapmış...:)
  • Arkadaşlar 4.1 kullanıyorum. Shsh kaydı alıp sürümümü 4.3 ya da 4.2 yapsam da yeni sürümleri de denemiş olsam, sonrasında sorun yaşar mıyım? Sonuçta shsh kaydım olacak 4.1 için. Ayrıca hala çıkmadı mı bu 4.1 jailbreak ya? Unlock tan ümidimiz kalmadı. Herhalde beraber çıkar artık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afesacarsoy

Arkadaşlar 4.1 kullanıyorum. Shsh kaydı alıp sürümümü 4.3 ya da 4.2 yapsam da yeni sürümleri de denemiş olsam, sonrasında sorun yaşar mıyım? Sonuçta shsh kaydım olacak 4.1 için.

heyecan yaşamaya ne gerek var ki hocam ya bekle güncel 4.3 çıkşın o zaman denersin deneme sürümü şuan 4.3 ün bekle derim

saygılar
  • bende unlock bekliyorum, haftalardır konuyu takip ediyorum, dayanamadım bende üye oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcink

quote:

Orijinalden alıntı: Afesacarsoy

Arkadaşlar 4.1 kullanıyorum. Shsh kaydı alıp sürümümü 4.3 ya da 4.2 yapsam da yeni sürümleri de denemiş olsam, sonrasında sorun yaşar mıyım? Sonuçta shsh kaydım olacak 4.1 için.

heyecan yaşamaya ne gerek var ki hocam ya bekle güncel 4.3 çıkşın o zaman denersin deneme sürümü şuan 4.3 ün bekle derim

saygılar

Bendeki Iphone 4, İngiltere o2 pay&go alımlı. Yani özünde simfree ama o2 unlocku var. Kaldırıyorlar şuanda. Ama kaldırmaları için İngiltere içinde o2 simkart ile bir arama yapıp veritabanlarına kaydolmam gerek. Baktım unlock işi marta uzadı. Yeter ulan dedim. bu hafta tel.imi İng.'ye ark.ıma gönderiyorum. Ya kargo ile ya da 3 hafta sonra kendi gelirken de geri alacağım. Başlarım böyle işe :D Kaldı jailbreak. Daha önce hiç yapmadım jb. Hala çıkmadı mı bu zıkkım? :D

• yanlış bilgi vermek gibi olmasın ama daha önce başka bi forumda görmüstüm ingiltereden bir o2 hat alp 20 kredi mi ne yükleniyormus sonra cihazin imeisini verip aciorlarmis.... bulabilirsem eger paylasirim linkini

saygılar
  • http://www.iphoneyardim.net/iphone_genel/2428-ingiltereden_o2_hattiyla_alinan_iphonelar_icin_unlock.html

buyrun link burda faydası olurmu bilmiyorum.. bu arada benim 2. cihaz ingiltere'den gelme fakat benimkinde sim kilit yok farkı ne ki ikisinin

saygılar

arkadaşlar kardeşim ingiltereden gelirken O2 den almıştı ve simkilitliydi burda yazanlardan yola çıkarak ona mail atmasını söyledim ve neticede herşey çok güzel
    açılmıştır diye cevap geldi iphone 4 02.10.04 !

bir örnek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burcink -- 17 Ocak 2011; 1:03:43 >

• iyi geceler arkadaşlar yarın güzel haberlerle görüşmek üzere
  • walla benim dev teame guvenim azaldi bence ellerınde bırsey yok cunki gehot gıttı bunlaro stive amca finanse ediyor yahuu gibi adamların iphone satısı azalmadıkca bunlar unlock cıkarmazlar babam bence gehot bır supriz yapabilir dusuncesındeyım
  • quote:

yanlış bilgi vermek gibi olmasın ama daha önce başka bi forumda görmüstüm ingiltereden bir o2 hat alp 20 kredi mi ne yükleniyormus sonra cihazin imeisini verip aciorlarmis.... bulabilirsem eger paylasirim linkini

saygılar

İşte ben de mail attım. Diyor ki herhangi bir o2 hat ile İngiltere içinde bir arama yapın, kaydolsun telefonunuz. İngiltere dışından yapsam olmaz mı dedim, olmaz dedi. Arama yapın, bana mail atın, açayım. 15 pound a mal olur dedi. Tamam dedim :D

quote:

http://www.iphoneyardim.net/iphone_genel/2428-ingiltereden_o2_hattiyla_alinan_iphonelar_icin_unlock.html

buyrun link burda faydası olurmu bilmiyorum.. bu arada benim 2. cihaz ingiltere'den gelme fakat benimkinde sim kilit yok farkı ne ki ikisinin

saygılar

arkadaşlar kardeşim ingiltereden gelirken O2 den almıştı ve simkilitliydi burda yazanlardan yola çıkarak ona mail atmasını söyledim ve neticede herşey çok güzel
    açılmıştır diye cevap geldi iphone 4 02.10.04 !

bir örnek

Dostum İngiltere'de cihaz kalmayınca o2 satmaya başladı. Kontratsız olarak da sattı pay&go yani öde ve git sistemi ile ama simfree olan cihaz bir süreliğine simlock oluyordu. O2 birçok telefon satıyor böyle. Sitesinde var zaten (www.ktunnel.com ile girebilirsin, Türkiye'den giriş yaptırtmıyor). Sattıktan bir süre sonra da isteyen müşterilerinin sim kilidini kaldırıyor. Ama bir süre simkilitli kullandırıp para kazanıyor. Iphone 3g/s de de yaptı aynısını, birçok tel.de de yaptı. 1 aydır falan (belki daha uzun zamandır) sim kilidini kaldırıyor. Fakat İngiltere'de arama yapmak gerekiyor dediğim gibi. Benim tel.de 02.10.04. İşte ark.a göndereceğim, o yapacak sağ olsun... İşte o2 müşteri hizmetlerine unlock başvurum karşılığında aldığım yanıt:

quote:

Hi Sefa

Thanks for replying to Josvel's emai. As your iPhone with the IMIE number ************* isn't registered on our network with your Pay & Go mobile number so, we can't unlock it.

You'll need to insert your Pay & Go in the iPhone and make a call when you're in UK. You'll then need to keep your SIM card in iPhone for 24 hours. Your iPhone will get registered with our network.

If you don't have an O2 SIM card, you'll have to buy it or you can ask your friend residing in the UK to buy it. Then insert the SIM card in your iPhone and make a chargeable call from the UK.

Alternatively, you can send your iPhone to your family or friend in UK and ask them to make a call to register your iPhone on our network.

You'll also need to maintain a credit of £15. This is needed to take off the cost to unlock your iPhone.

When you've registered your iPhone and have a credit of £15, reply to my email, I'll unlock your iPhone.

If there's anything else I can help you with, let me know or check our online help centre athttp://www.o2.co.uk/help

Best regards JaspreetO2 Customer Service Telefónica O2 UK Limited, Registered in England No 1743099. Registered Office: 260 Bath Road, Slough, Berkshire SL1 4DX.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Afesacarsoy -- 17 Ocak 2011; 3:28:49 >

• quote:

İşte ben de mail attım. Diyor ki herhangi bir o2 hat ile İngiltere içinde bir arama yapın, kaydolsun telefonunuz. İngiltere dışından yapsam olmaz mı dedim, olmaz dedi. Arama yapın, bana mail atın, açayım. 15 pound a mal olur dedi. Tamam dedim :D

quote:

Dostum İngiltere'de cihaz kalmayınca o2 satmaya başladı. Kontratsız olarak da sattı pay&go yani öde ve git sistemi ile ama simfree olan cihaz bir süreliğine simlock oluyordu. O2 birçok telefon satıyor böyle. Sitesinde var zaten (www.ktunnel.com ile girebilirsin, Türkiye'den giriş yaptırtmıyor). Sattıktan bir süre sonra da isteyen müşterilerinin sim kilidini kaldırıyor. Ama bir süre simkilitli kullandırıp para kazanıyor. Iphone 3g/s de de yaptı aynısını, birçok tel.de de yaptı. 1 aydır falan (belki daha uzun zamandır) sim kilidini kaldırıyor. Fakat İngiltere'de arama yapmak gerekiyor dediğim gibi. Benim tel.de 02.10.04. İşte ark.a göndereceğim, o yapacak sağ olsun... İşte o2 müşteri hizmetlerine unlock başvurum karşılığında aldığım yanıt:

doğrudur detaylarını bilmedigim icin linki gonderdim umarim halllolur da sizde kurtulursunuz

saygılar

• quote:

quote:

quote:

doğrudur detaylarını bilmedigim icin linki gonderdim umarim halllolur da sizde kurtulursunuz

saygılar

Sizin linkinizden yola çıkarak adamlara tekrar mail attım dedim Türkiye'denim. Eğer o2 hattım ve onda da 20 pound varsa, unlock yapılabilir mi UK'den bir arama yapmadan diye. Bakalım sonuç ne olacak? Eğer olursa ark.a hat göndertirim olur biter.

• twitter de unlocksalvation baseband hacker'i var 22 ocakta baseband ın kırılacağını söylüyor
    bunun doğruluk oranı nedir ?

Kaynak
  • quote:

Orijinalden alıntı: batsfer

-arkadaşlar aşağıdaki linkten hangi telefonların unlocku var ve kim kırmış görebilirsiniz, site rusça google translate den çevirmeniz gerek

Ben rusçayı ana dilim gibi biliyorum ve malesef burda 02.10 bb kırılabilen bir bb değil diyor zaten kasım ayında yazılmış bu yazı
  • 
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.