Doğruluğunu tam bilmem ama su sıra yalanda olsa dogruda olsa bu gibi haberlere ihtiyacım vardı
malesef dostum geohot benim twitter hesabım yok olanlarda fake dedi limerain in sitesinde... ayrıca bu haberleri sadece
blog.dev-team.com dan bekliycez diğer hepsi palavra yalan dolan,,, twitter da bu dev team üyelerini tek tek takip ediyorum sizde onları takip edebilirsiniz.
TOP HİKAYE: Unlock iPhone 4 Baseband 02.10.04 görünüyor Imminent [Pazartesi]http://bit.ly/dQaROS # Unlock # iphone4 # 4 gün Baseband [ReTweet] TweetDeck önce gelen geohot kendi twetterinde yazmış bu cocuk boş konuşmaz
Yahu bende dayandim laf etmedim, ucuza aldik bunu biz istedik ama bu kadar da olmazki hani deselerki aralik 20, ocak ilk haftasi takmayacagim ama olmuyor boyle. Baslatacaklar sarap canaklarindan ya.
quote:
Orijinalden alıntı: Oki1980
TOP HİKAYE: Unlock iPhone 4 Baseband 02.10.04 görünüyor Imminent [Pazartesi]http://bit.ly/dQaROS # Unlock # iphone4 # 4 gün Baseband [ReTweet] TweetDeck önce gelen geohot kendi twetterinde yazmış bu cocuk boş konuşmaz
arkadaşım geohot'un twitter hesabı yok, farkında olmadan da insanları yanlış yönlendiriyorsun.
Arkadaşlar geohot twitter ve facebook hesabının fake olduğunu söylemişti, gelişmeleri dev-team bloğundan ve hacklerların twitter hesaplarından takip edin
hey gidi hackerlar heeeeeeyy
------ 10 ARALIK -------
quote:
Orijinalden alıntı: isoslx0
------ 10 ARALIK -------
yahu 10 aralık 10 aralık diyip duruyosun, kahin misin sen?
10 aralikda cikacagina dair ruya falan mi gordunuz. 2 dir 10 aralik deyip bir kaynap vermiyorsunuz
kaynağı yok zaten olsa duyardık adrenalin yapıyor aklı sıra
10 20 yilbasina kadar yolu var
bu appleınki iş hani insan parasıyla rezil oluyor.. sanane kardeşim parasını ödedikten sonra istediğim kartı kullanırım sanane.. onca para veriyorsun sonra bekleki birisi yazılımı kırsında kullanalım.. sanki böyle yapınca eline ne geçiyor.. maksat operatörleri zengin etmek... yok birinden alsan bile diğerine geçemiyorsun nasıl bir anlayıştır bu.. tamam herşey çok güzel telefon harika da böyle acı çektirilmez insana
"To answer those demanding information on iPhone 4 unlock for 2.10.xx baseband. The situation is this: Yes, the DevTeam has made the iPhone 4 unlock for 2.10.xx a priority. They are exploring some baseband crashes to see if they are exploitable It is a very long path from a baseband crash to a functioning unlock tool. There is absolutely no way to give an ETA since it is a work in progress. Those of you who think finding an unlock is like baking a cake (20 minutes in the oven and it is done) are sadly niave. Hint: If it was that easy, you could do it yourself. When they make some significant progress, they will perhaps issue some tweets. Those of you who bought a phone which you could not unlock and want to place the blame on the DevTeam are foolish, spending money on something you cannot use is a huge risk and that decision is your responsibility, not the responsibility of anyone else"
beyler green poison twiter de böyle bir mesaj geç miş lakin ben anlamadım var mı çatır çatır ingilizce tercüme yapan google translate demeyin ben bi şeyt anlamıyom onun teleffuzundan
quote:
Orijinalden alıntı: Batuist bu appleınki iş hani insan parasıyla rezil oluyor.. sanane kardeşim parasını ödedikten sonra istediğim kartı kullanırım sanane.. onca para veriyorsun sonra bekleki birisi yazılımı kırsında kullanalım.. sanki böyle yapınca eline ne geçiyor.. maksat operatörleri zengin etmek... yok birinden alsan bile diğerine geçemiyorsun nasıl bir anlayıştır bu.. tamam herşey çok güzel telefon harika da böyle acı çektirilmez insana
Hehe.. Doğru ama apple yine parasını alıyor... ;)
quote:
Orijinalden alıntı: banyman
"To answer those demanding information on iPhone 4 unlock for 2.10.xx baseband. The situation is this: Yes, the DevTeam has made the iPhone 4 unlock for 2.10.xx a priority. They are exploring some baseband crashes to see if they are exploitable It is a very long path from a baseband crash to a functioning unlock tool. There is absolutely no way to give an ETA since it is a work in progress. Those of you who think finding an unlock is like baking a cake (20 minutes in the oven and it is done) are sadly niave. Hint: If it was that easy, you could do it yourself. When they make some significant progress, they will perhaps issue some tweets. Those of you who bought a phone which you could not unlock and want to place the blame on the DevTeam are foolish, spending money on something you cannot use is a huge risk and that decision is your responsibility, not the responsibility of anyone else"
beyler green poison twiter de böyle bir mesaj geç miş lakin ben anlamadım var mı çatır çatır ingilizce tercüme yapan google translate demeyin ben bi şeyt anlamıyom onun teleffuzundan
DevTeam üzerinde çalışıyormuş, unlock çıkartmak uzun süreli bir işlemmiş kek yapmaya benzemiyormuş. Gelişme kaydettiklerinde twitterdan duyuracaklarmış. Telefonu alanlar risklerini bilerek almış. vs. vs. vs.
quote:
Orijinalden alıntı: banyman
" Baseband'ı 2.10.xx olan ve unlock bekleyen iPhone4 sahiplerinin ısrarına cevaben: Durum şudur ki; DevTeam iPhone4 Baseband 2.10.xx üzerindeki çalışmalarını ilk öncelikli sırasına almıştır. Baseband çökmesine/hatalarına yol açan bir kaç yöntem bulunmuş ve bu açıklıkların patch'e müsait olup olmadığına bakılmaktadır. Ama küçük bir açıklığın, işler durumda bir Unlock aracına dönüşmesi oldukça uzun bir zaman almaktadır. Kesinlikle tahmini bir çıkış zamanı verilebilmesi söz konusu değildir, çünkü halen üzerinde çalışmalar devam etmektedir. İçinizde bu işin 20dk'da fırında kek yapmaya benzediğini düşünen varsa (malzemeleri koy, 20dk bekle, tamam!) maalesef saflar... Zaten o kadar kolay olsaydı siz kendiniz yapardınız... Eğer ciddi şekilde bir ilerleme kaydedilirse, bu konuda tweet'ler görürsünüz. Unlock'u olmayan bir telefon satın alıp, DevTeam'i bu konuda suçlayanlar kesinlikle ahmakça davranmaktadır. Kullanamayacağınızı bilerek bir cihaza bu kadar para verip almak sizin kendinize ait bir risktir, yalnızca sizin sorumluluğunuzdadır, başka kimsenin değil... " demiş dostumuz....
adam haklı!! ucuz diye simkilitli telefon alırsan olacağı bu..bira erken bir zamanda çıkarsalar da artık TELEFON olarak da kullanabilsek mereti.
Unlock ile ugrasmaktan jb de gecikiyordur simdi :)