Şimdi Ara

iPhone 4 (02.10.04 - 3.10.01 Baseband) 4.1 ve 4.2.1 Unlock bekleyenler (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.354
Cevap
8
Favori
753.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ihsanburakcam

quote:

Orijinalden alıntı: banyman

"To answer those demanding information on iPhone 4 unlock for 2.10.xx baseband.
    The situation is this:
    Yes, the DevTeam has made the iPhone 4 unlock for 2.10.xx a priority.
    They are exploring some baseband crashes to see if they are exploitable
    It is a very long path from a baseband crash to a functioning unlock tool.
    There is absolutely no way to give an ETA since it is a work in progress.
    Those of you who think finding an unlock is like baking a cake (20 minutes in the oven and it is done) are sadly niave. Hint: If it was that easy, you could do it yourself.
    When they make some significant progress, they will perhaps issue some tweets.
    Those of you who bought a phone which you could not unlock and want to place the blame on the DevTeam are foolish, spending money on something you cannot use is a huge risk and that decision is your responsibility, not the responsibility of anyone else"

beyler green poison twiter de böyle bir mesaj geç miş lakin ben anlamadım var mı çatır çatır ingilizce tercüme yapan
    google translate demeyin ben bi şeyt anlamıyom onun teleffuzundan

"
    Baseband'ı 2.10.xx olan ve unlock bekleyen iPhone4 sahiplerinin ısrarına cevaben:
    Durum şudur ki;
    DevTeam iPhone4 Baseband 2.10.xx üzerindeki çalışmalarını ilk öncelikli sırasına almıştır.
    Baseband çökmesine/hatalarına yol açan bir kaç yöntem bulunmuş ve bu açıklıkların patch'e müsait olup olmadığına bakılmaktadır.
    Ama küçük bir açıklığın, işler durumda bir Unlock aracına dönüşmesi oldukça uzun bir zaman almaktadır.
    Kesinlikle tahmini bir çıkış zamanı verilebilmesi söz konusu değildir, çünkü halen üzerinde çalışmalar devam etmektedir.
    İçinizde bu işin 20dk'da fırında kek yapmaya benzediğini düşünen varsa (malzemeleri koy, 20dk bekle, tamam!) maalesef saflar... Zaten o kadar kolay olsaydı siz kendiniz yapardınız...
    Eğer ciddi şekilde bir ilerleme kaydedilirse, bu konuda tweet'ler görürsünüz.
    Unlock'u olmayan bir telefon satın alıp, DevTeam'i bu konuda suçlayanlar kesinlikle ahmakça davranmaktadır. Kullanamayacağınızı bilerek bir cihaza bu kadar para verip almak sizin kendinize ait bir risktir, yalnızca sizin sorumluluğunuzdadır, başka kimsenin değil...
    "
    demiş dostumuz....

doru demis elin gavuru bile bile aldik birde havamizdan gecilmiyor (benim icinde ayni) dusunsenize kilitsiz almis olsak bir oyun yuklesek apple stordan ve calismasa .......... mahkemeye mi merecegiz adamlari

• quote:

Orijinalden alıntı: UyGaR___

Unlock ile ugrasmaktan jb de gecikiyordur simdi :)
    çeviri yapıp bilgi veren arkadaşların parmaklarına sağlık
    adamlara hem hak verip hem kızıyorum
    onlarsız olmuyor lakin onlarla da olmuyor

BU ARADA O 10 ARALIK-10 ARALIK diyen arkadaş bişeyi kırk defa dersen olur u mu deniyo))
  • quote:

Orijinalden alıntı: corova

adam haklı!! ucuz diye simkilitli telefon alırsan olacağı bu..bira erken bir zamanda çıkarsalar da artık TELEFON olarak da kullanabilsek mereti.

Alıntıları Göster
    Dünyanın gündemi hergün değişiyor bizim gündem hep aynı takıldık kaldık unlock ta,
    Şu wikileaks unlock'ı da açıklasa bari :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: larry2008

quote:

Orijinalden alıntı: anubis2005

arkadaşlar benim iphone 4 versiyon 4.1 2.10.04 baseband lı telim var unlock çıkmadı bekliyoruz ama şuan jb yapsam sonra çıktığında unlock yapabilirmiyim yoksa bekleyimmi 2 sni birdenmi yapayım yardımcı olursanız sevinirim hepinize saygılar sevgiler...

yap gitsin unlock ne zaman cikacagi belli degil en azindan ipad olarak oyun kurar oynarsin gps calistirirsin birde kurcalarsin iste

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar belki cevabı vardır ama göremedim.Ben yurt dışından iphone 4 alıcam.Buraya getirip Türkiyedeki Turkcell hattımla kullanabilirmiyim.Yani simlock denen olay çözüldümü.Evet yada hayır yazarsanız kafi olur :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ecetin271

Dünyanın gündemi hergün değişiyor bizim gündem hep aynı takıldık kaldık unlock ta,
    Şu wikileaks unlock'ı da açıklasa bari :))

Alıntıları Göster
    bencede haklılar,beklemekten başka çare yok.insanların farklı işleri,güçleri var.ama bir an önce çıksa şu unlock sıkıldım artık.yaklaşık 2.5 yıldır apple 3g kullanıyorum vadofone dan almıştım.ne güzeldi herşey şimdi.amerikadan getirttim milyon kere pişmanım.hala 3g kullanıyorum.olsun beklemekte bir sabır işi.inşallah 1-2 hafta içinde çıkar tek temennim bu..

• teknik kismi bilmedigimden soruyorum,niye baska insan yok,sadece 3-4 grup mu ugrasior ios la?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ewci

teknik kismi bilmedigimden soruyorum,niye baska insan yok,sadece 3-4 grup mu ugrasior ios la?
    10 Aralık dogrudur beyler 10.11.2011 de cıkmıs olucak unlock
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Gamemaster_

1 yıl sonra heee

• quote:

Orijinalden alıntı: uA_Y_C_A

quote:

1 yıl sonra heee

Alıntıları Göster
    Evet;
    Sonunda binlerce iPhone 4 kullanıcısını rahatlatan bir gelişme Pazartesi günü büyük olasılıkla iPhone 4 Baseband 02.10.04 Unlock yayınlanacak.

Kaynak:http://www.iphoneturkish.com/jailbreak-unlock/2192.html

• Allah korusun
    quote:

Orijinalden alıntı: uA_Y_C_A

quote:

1 yıl sonra heee

• Hadı hayırlısı ipod lardan kurtuluruz ınsallah
    Dogruluk payı nedır ne degıldır bılmıyorum insallah dogrudur konuyu net olarak sherif hasmin in sıtesınden aktarabilicek arkadas varsa memnun olurum

quote:

Orijinalden alıntı: scounix
    Evet;
    Sonunda binlerce iPhone 4 kullanıcısını rahatlatan bir gelişme Pazartesi günü büyük olasılıkla iPhone 4 Baseband 02.10.04 Unlock yayınlanacak.

Kaynak:http://www.****.com/jailbreak-unlock/2192.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Gamemaster_ -- 3 Aralık 2010; 3:18:47 >
  • quote:

http://www.iphone4jailbreak.org/limesn0w-unlock-iphone-4-02-10-04-05-15-01.html beyler burayada bı bakın hooww şşş t bitek benmı bu saatte ayaktayım Kendim yazıp kendım cevaplıyom zaten bu başlıkta Ben yatıyorm

Sabah ısı sınavım var ben de ona rağmen hala dolanıyorum unlock'tan haber var mı diye ama verdiğin linkteki eski bir haber dostum maalesef... Gerçek değil yani... geohot öyle bir şey olmayacağını açıklamıştı...

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    dostum ben baktımda pek birşey yok orda nerden çıkardın sen pazartesi çıkacağını
  • Tamamdır o zaman sılıyorum mesajı
    quote:

Orijinalden alıntı: brsayhan

quote:

http://www.iphone4jailbreak.org/limesn0w-unlock-iphone-4-02-10-04-05-15-01.html beyler burayada bı bakın hooww şşş t bitek benmı bu saatte ayaktayım Kendim yazıp kendım cevaplıyom zaten bu başlıkta Ben yatıyorm

Sabah ısı sınavım var ben de ona rağmen hala dolanıyorum unlock'tan haber var mı diye ama verdiğin linkteki eski bir haber dostum maalesef... Gerçek değil yani... geohot öyle bir şey olmayacağını açıklamıştı...

• quote:

Tamamdır o zaman sılıyorum mesajı
    quote:

Orijinalden alıntı: brsayhan

quote:

Alıntıları Göster
    ben kitlendim beni kim açıcak... :))) baseband im bile belli degil :) Iphone 4 eziyet oldu :))) unlock olunca arama yapmaya elimiz gider mi yoksa hayır daha kırılmadı mı deriz :)

ayrıca ben SKYPE de konuştup iphone la...az da olsa konuşma zevkini yaşadım.O an unlock olmuş gibi hissettim :)))

bence bu ay çıkacak....

• quote:

Orijinalden alıntı: serif61

quote:

Orijinalden alıntı: mercury82

arkadaşlar acaba şu an apple store da satılan iphone 4 lerin versiyonu 4.2 mi ? Bilgisi olan ??

evet 4.2.1 apple store lardakılerın versıyonları 4.1 bıle kalmadı

gecen hafta aldim 4.1 di..
  • İşyerinde bile mobil mamuştu olduk unlocktan haber var midiye. Bu Apple in yaptıgı da is değil yani. Paramizla rezil oluyoruz
  • Mamuştu ne yaw manyagi diyecektim sabah sabah ne yazdırıyorsunuz bana ip4
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okan30
    İşyerinde bile mobil mamuştu olduk unlocktan haber var midiye. Bu Apple in yaptıgı da is değil yani. Paramizla rezil oluyoruz

Tamam unlock bekliyorsunuz da, Apple'in ne sucu var;) Sizi paranizla rezil eden o mu? ingilterede sim free mesela, o apple da aynı apple ;) Burda sunu da düşünmek lazım bence, bu adamlar Londra'da iPhone 4 çıktığından beri catir catir satıyorlar. Hala 50-60 kişilik kuyruklar var sehir merkezindeki store'larda... Bunu görmesine rağmen Amerikada sadece AT&T ye sattiriyorsa, duşunun AT&T nasıl bir para oduyordur apple'a..
  • quote:

Orijinalden alıntı: amantessunt

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar dev-team in sitesine şuan giriş yapılamıyor "we'll be back shortly" yazıyor yani "kısaca döneceğim diyor" http://blog.iphone-dev.org/

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.