Merhaba amerikadan iphone 4 4.1 sürümü alan ve ipod olarak kullananlar kulübüne bende katıldım. 1 aydır bekliyoruz bişey çıkmadı. Sabırla bekliyoruz unlock çıkmasını umarım yılbaşından önce çıkar. Bu arada bu teli alırken bu tür sıkıntılar yaşayacağımdan haberim yoktu bilsem kesin almazdım ömür törpülüyor bu iş
quote:
Orijinalden alıntı: brsayhan
quote:
Orijinalden alıntı: yasinaka
Ben 16gb'lik iphone 4'ümü 950 tl.ye Amerika'dan almıştım.Neredeyse 3 ay olacak.1aydırda ipod olarak kullanıyorum.Şu an telefonuma nakit 1100 tl.veren var. Acaba millet Türkiye'de istesede bulamıyor mu??
To answer those demanding information on iPhone 4 unlock for 2.10.xx baseband. The situation is this: Yes, the DevTeam has made the iPhone 4 unlock for 2.10.xx a priority. They are exploring some baseband crashes to see if they are exploitable It is a very long path from a baseband crash to a functioning unlock tool. There is absolutely no way to give an ETA since it is a work in progress. Those of you who think finding an unlock is like baking a cake (20 minutes in the oven and it is done) are sadly niave. Hint: If it was that easy, you could do it yourself. When they make some significant progress, they will perhaps issue some tweets. Those of you who bought a phone which you could not unlock and want to place the blame on the DevTeam are foolish, spending money on something you cannot use is a huge risk and that decision is your responsibility, not the responsibility of anyone else
şeklinde bir comment atıldı moderatorden.adamlar haklı kek yapmak kadar kolay degil bu işler dio eğer bir gelişme olursa tweet edecekler dio.dev-team'e de suç atanlara fırçayı kaymış sonunda.beklemekten başka yapacak birşeyimiz yok arkadaşlar.
vallah bende bunu cevaben yazdım
thx alot for your supp, i think it would have been enough when your written the first 4 rows :) or make that for a update 6
bende 1 haftadır ipod gibi kullanıyorum ve sabırsızlıkla bekliyorum inşallah 6-7 aralıkta çıkacak diyen arkadaş haklı çıkar daha fazla beklemeyiz...
heyt be Çavuş olduk :) ne iphone muş be
Arkadaşlar bu geohot sayfası bugün hiç açılmadı çıkartırsa bu adamlar çıkartır unlocku varbiseyler haram bir supriz olabilir
Arkadaslar geohot twetter sayfasında unlock hakkında birsey yayınlamış ama sayfaya giremiyorum google geohot yazın bir bakın muhakkak birseyler var yoksa kitlenmezdi
Aloo 2 saat önce birsey yayınlamış baseband 0.2.10 hakkında limeria bizi izlemeye devam edin diyor
quote:
Orijinalden alıntı: Oki1980
Arkadaşlar bu geohot sayfası bugün hiç açılmadı çıkartırsa bu adamlar çıkartır unlocku varbiseyler haram bir supriz olabilir
dunden berı geohot adlı tum sıteler acılmıyor nedense face de ben gordum baseband le ılgılı bırsey ondan berı sıtelerı acılmıyor geohot yazan ve geohot bu ısle ugrasmıyor su an ıcın ugrasıcak olsa sımdıye cıkardı zaten gehot bu kadar bekletmezdı yaparsa devteam yapıcak geohot ıstese sımdıye cıkarmıstı emın olun ama ugrasmıycak baseband olayı ıle
Ucuz etin yahnisi pek olur demişler. Bu telefonları unlocklu olduğunu bile bile aldık. Hemde bütün arkadaşlarım, ver parasını Türkiyeden al, yoksa çok başın ağırı demelerine rağmen. Bu Jailbreakçilerede bişey diyemiyorum, sonuçta herifler keyfi olarak yapıyorlar bu işi. İstemezlerse kıllarını bile kıpırdatmazlar. Bu da bana ders oldu, birdaha, garantisi olmayan, Türkiyede tam anlamıyla desteği verilmeyen aletleri yurtdışından almayacağım. Iphone 4 her türlü alınır ama yaşadığın ülkeden...
Geohot yapmaz diye birsey yok onlar süprizi sever adamlar bir şey yaptimi reklam yapmadan hemen yayınlıyor muhakkak var bisey bosuna kitlenmez
GeohotUS iPhone 4 Unlock bb 2.10.04 Progress, yaklaşık 2 saat önce @ limera1nJB izleyin twetter dan orjinal alıntı
ulan hani adamlara baskı yapıyoruz kızıyoruz sövüyoruz ve buna rağmen hergün mutlaka foruma bakıp dört gözle unlock bekliyoruz ya... Adamlar çıkıpta biz bu işi yapmıyoruz gidin kendinize yapacak birini bulun diye çıkışsalar o ruh halini çok merak ediyorum :) :)
geohot.us fake diye biliyorum geohot'un ne twitter ne de sitesi varmış diye söylemişti geçenlerde bir arkadaş
quote:
Geohot yapmaz diye birsey yok onlar süprizi sever adamlar bir şey yaptimi reklam yapmadan hemen yayınlıyor muhakkak var bisey bosuna kitlenmez
2 gundur www.limera1in.ccwww.geohot.uswww.geohot.ca bunaların hıc bırı calısmıyor dunden berı desemkı yukleme yapıyorlar hepsıne bırdenmı ustelık 2 gundurmu acaba geohot adının sagda solda kullanılmasından sıkıldıda omu bır guzellık yaptı bu adreslere ne dersınız
Bende anlamadım okadar çok unlock bekleyen varki sadece bizdegil bütün ülkelerde bekliyorlar hiç böyle olmazdı hepsi kitlenmiş
quote:
Orijinalden alıntı: yasinaka
ulan hani adamlara baskı yapıyoruz kızıyoruz sövüyoruz ve buna rağmen hergün mutlaka foruma bakıp dört gözle unlock bekliyoruz ya... Adamlar çıkıpta biz bu işi yapmıyoruz gidin kendinize yapacak birini bulun diye çıkışsalar o ruh halini çok merak ediyorum :) :)
Bunu O adamlar degıl Kımse yapamaz eger APPLE ızın vermesse ..Apple bellı bır zaman sora AT&T ıle yapılan anlasmaya ıstınaden ızın vermıyor sorna gızlı gızlı bu gıbı adamlara acıkalrı soyluyor onlarad yapıyor herhalukarda Apple kazanıyor ..
quote:
GeohotUS iPhone 4 Unlock bb 2.10.04 Progress, yaklaşık 2 saat önce @ limera1nJB izleyin twetter dan orjinal alıntı
nerde dostum ben twitterde bulamadın
quote:
Orijinalden alıntı: ARTAKA
quote: