Şimdi Ara

iPhone 3gs Update Desteği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. iphone 3gs şu an çok uygun bir fiyata satılıyor. ben de bu cihazı almak istiyorum. size sorum şu: apple gelecek senelerde 3gs desteğini kesecek mi? yani 3gs için yayımladığı updatelerin sonu gelecek mi? er yada geç böyle bir şey olacak ama sizce bu ne kadar süre içinde gerçekleşir? şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: GameMonster1

merhaba arkadaşlar. iphone 3gs şu an çok uygun bir fiyata satılıyor. ben de bu cihazı almak istiyorum. size sorum şu: apple gelecek senelerde 3gs desteğini kesecek mi? yani 3gs için yayımladığı updatelerin sonu gelecek mi? er yada geç böyle bir şey olacak ama sizce bu ne kadar süre içinde gerçekleşir? şimdiden teşekkürler.

seneye bu zamanlarda iPhone 3GS yazılım desteği almıyor olabilir.. şu an 3G lerin yazılım desteği almadığı gibi.
  • 6. nesil iPhone çıktıktan sonra diye düşünüyorum. 10 ay sonra falan belki
  • En az bir sene kesmez ama bu fiyatanalincak en iyi telefon tartismasiz bnce al forumda kac tane yeni 0 3Gs almis adam var hepside gayet memnun bende dahil
  • iPhone 4 Alcılar Gelir Şimdi.
  • su an sattigina gore 2 yıl daha destek verecek diye düşünüyorum. . .

3g yi satmayı bıraktıklarından 1 yıl sonra kestiler.hala satıp yazın ürün destegini keseceklerini zannetmiyorum.
  • apple destek vermese bile jailbreak vs tarzı yöntemlerle restore vs yapılıp 2-3 sene daha gitmez mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone SE Demo cihaz
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alitech Electronic

iPhone 4 Alcılar Gelir Şimdi.

• Chip'te bir haber okudum bugün. Apple yanlış hatırlamıyorsam 2012 içerisinde 3 milyon adet 3GS satmayı planlıyormuş. 8GB'ın çıkmasının fiyatları düşürüp daha cazip hale getimesine bağlıyorlar bunu. Buna bakılırsa diğerlerine nazaran daha uzun sürebilir aslında 3GS desteği
  • Haberin linkini verirseniz memnun olurum.
  • Ve bir sorum daha olacak: 8 gb sizce iPhone için yeterli mi?
  • http://forum.donanimhaber.com.tr/m_55453008/tm.htm

Haber forumda da vardı...

8gb'ın yetip yetmeyeceği kişiye göre değişir. Bana yetiyor...
  • Bu gerçekten güzel bir haber. Peki aklıma takılan bir soru daha var. iPhone 3gs yerine galaxy s2'de alabilirim. Sizce böyle bir durumda 3GS almak hâlâ matıklı mı? Yoksa galaxy s2'yi mi tercih etmeliyim?
  • Ben 8GB kullanıyorum. Müzik yok hafızamda hiç. Ama uygulamalar için bugüne kadar yeterli geldi hep. Biraz daha erken girebilseydim haber linkini de verirdim ama arkadaş vermiş sağolsun. Kusuruma bakmayın
  • Önemli değil. Peki cihazınızda şu anda kaç gb hafıza kullanılıyor ve ne kadar uygulama var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GameMonster1 -- 12 Aralık 2011; 20:00:54 >
  • 1 video, 197 fotoğraf, 172 uygulama var. Halihazırda 1.7GB boş alan var. 5.0.1 ile sorunsuz kullanıyorum
  • Peki 3gs ile sgs2 arasında bir tercih yapmam gerekse hangisini tercih etmeliyim?
  • Hocam şöyle söyleyeyim. 3GS kesinlikle çöpe atılacak bir telefon değil şu anda ama SGS II'den donanım olarak geri olduğu ortada. Mesela benim telefonum GarageBand gibi bazı uygulamalarda zorlanmaya başladı artık. Yeni yapılan uygulamaların da-özellikle oyunların- 4 ve 4S in gücüne göre iyice geliştiğini hesaba alırsak, hele de SGS II ye ayıracak bütçeniz var ise bu saatten sonra 3GS almanızı tavsiye etmem. Yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanda kasmaların başlayacığını tahmin edebiliriz. Bu durumda SGS II almak daha mantıklı bence.
  • Peki 3gs'de overclock yapma gibi bir durum söz konusu mu?
  • Bunu duymadım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.