Şimdi Ara

IPHONE 3GS RESTORE SORUNU(LÜÜTFEN YARDIMM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese Selamlar.. Ekranı kırılan iphone umun ekranını değiştirtikten sonra ekranda herkesin sıklıkla karşılaştığı usb resmi ve itunes çıktı..İnternetden yerli yabancı bütün önerileri denedim fakat hiç bir şekilde restore işlemi yapamıyorum.Sürekli olarak restore işleminin bitmesine yakın 1013 hatası veriyor.hosts dosyası dfu mode,yeni itunes sürümü firewall ayarları....ne varsa yaptım arkadaşlar yalnız bir çözüm bulamıyorum..Yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum..Herkese şimdiden çok teşekkür ederim.

• ben hosts dosyası yüzünden alıyordum o hatayı, etc klasöründe hosts.blabla gibi dosyalar oluyordu onları da sildiniz mi? ayrıca hosts dosyasını orijinal haline getirdikten/apple'la ilgili ip'leri sildikten sonra bilgisayarı baştan başlatmak gerekiyor illa. hani jailbreak'li felan olsa tinyumbrella ile çıkartılıyor..
  • Evet onları da sildim bilgisayarı yeniden de başlattım ama yine aynı hatayı veriyor:(

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.