Şimdi Ara

Iphone 3gs mi Iphone 4g mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni telefon alacağım. Iphone 3gs ile Iphone 4g arasında kararsız kaldım. Turkcell'de 8 gb iphone 3gs ve 16-32 gb iphone 4g var. Teknosada ise sadece siyah iphone 4 16 gb var. Ben iphone 4g almak istiyorum ama sorunları varmış. Sizce hangisini almalıyım?

• Öncelikle 4G değil iPhone 4, sorunlarının var olduğunu kim söylüyorsa yalan söylemiş, eğer kesin alacaksanız 4 alın çünkü iOs 5 çıktığında 3GS sahipleri sadece iOs5'in ilk sürümlerini kullanabilecek, yeni nesil iPhonelar çıktığında yazılım desteğini bırakacaktır 3GS için.

Bu arada taahhütle alacaksanız, bir süre daha beklemekte fayda var, zira yeni nesil iPhonelar çıktığında aylık aynı ücreti ödeyip eski nesil bir cihaz kullanma üzüntüsünü yaşarsınız.

iCihazlar için satınalma tavsiyeleri ( hangisini alayım soruları buraya)
    http://resim.donanimhaber.com/m_48707874/mpage_1/f_/key_//tm.htm#48707874
    Türklük, Atatürk ve Cumhuriyet vazgeçilmezim. Küfür edene küfür etmekten çekinmem. Dini bütün gruplar tehlikelidir ve düşmanımdır. Din eğitimini sadece Devlet verir, gerisi çıkarcıdır. Fesli köpek, Armağan gibi Türk düşmanlarını örnek verenlerle çarpışırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Htc One mı iPhone 5S mi?
    13 yıl önce açıldı
    Nexustan İphone 4S'e geçsem mi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.