Şimdi Ara

iPhone 6s 64GB İPhone 6s Plus 16 GB takas olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde 5 aylık temiz iPhone 6s 64GB var acaba sıfır İPhone 6s Plus 16GB ile takas ederler mi telefoncular?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sıfırıyla etmeyebilirler ama telefoncu değilde dışarıda, belki sıfır değil fakat sizinki gibi çok az kullanılmış temiz cihazlarla olumlu ve makul bir teklif olur. Ben şahsen 16 gb ların piyasasının öldürüldüğü bir ortamda 16 plus bir cihaza geçmenizi önermem, elden 64 6s i çıkartıp, üzerine ekleyip 7plus 32 veya 6s plus 32 almanız daha mantıklı. Diyeceksiniz daha piyasada bile yok. Doğu yok ama piyasaya girdiğinde zaten 6s 64 ünüzü çok makıl fiyatlara satamayacaksınız, çünkü fiyatları aşağıya çekti apple ve hafızaları katlayarak yaptı bunu. Gerçi fantezi yapmayın bence kullanın onu bi 2 sene, 2 sene sonra güncel cihazın plus ını alın. Karar size kalmış ama zor ve aksiyonlu bir macera istiyosunuz bence 😄

Orijinalden alıntı: Dexter15

Sıfırıyla etmeyebilirler ama telefoncu değilde dışarıda, belki sıfır değil fakat sizinki gibi çok az kullanılmış temiz cihazlarla olumlu ve makul bir teklif olur. Ben şahsen 16 gb ların piyasasının öldürüldüğü bir ortamda 16 plus bir cihaza geçmenizi önermem, elden 64 6s i çıkartıp, üzerine ekleyip 7plus 32 veya 6s plus 32 almanız daha mantıklı. Diyeceksiniz daha piyasada bile yok. Doğu yok ama piyasaya girdiğinde zaten 6s 64 ünüzü çok makıl fiyatlara satamayacaksınız, çünkü fiyatları aşağıya çekti apple ve hafızaları katlayarak yaptı bunu. Gerçi fantezi yapmayın bence kullanın onu bi 2 sene, 2 sene sonra güncel cihazın plus ını alın. Karar size kalmış ama zor ve aksiyonlu bir macera istiyosunuz bence 😄

Valla ikna oldum hocam sağol zaten takas etseler bile plus elimde kalıcak

• Yardımcı olduğuma sevimdim hocam, iyi forumlar 😄

10 yıl önce açıldı
    iPhone 3GS 32 GB hakkında...
    15 yıl önce açıldı
    [SATILDI] İphone 6S Plus 64 Gb
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.