Şimdi Ara

iPhone 3GS Beyaza Dönen Ekran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler, olay az önce başıma geldi , telefon çaldı yanına gittim birde baktınki ekran bembeyaz.Ardından açıp kapattım normal bir şekilde açıldı her fonksiyonu çalışıyor ancak ekranı klitleyip açınca yine beyaz bir şekilde geri geliyor, bütün fonksiyonları çalışıyor ancak ekranı kilitlemeden kullanınca sizce ne tür bir sorun olabilir?
    Not: araştırma yaptım diğer beyaz ekran hataları gibi değil diğerlerinde komple ekran ölmüş bende çalışıyor ancak tuş kilidi yapıp açınca yada konuşurken telefonu kulağıma götürnce ekran otomatik kapanıyor ya ondan sonra beyaz olarak geri geliyor

Bu yazıyı 3GS den yazıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redand -- 2 Eylül 2013; 13:59:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mu başına gelen?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Restore denemek lazım. Ya da telefonu salladıkça oluşan bir flex kablo sorunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok büyük ihtimal ekranınız gitti yada soketi gevşedi veya en düşük ihtimal anakartın üstündeki soketlerde sorun var
  • quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

Restore denemek lazım. Ya da telefonu salladıkça oluşan bir flex kablo sorunu.

Restore denedim düzelmedi, dediğiniz benimde aklıma geldi ama sürekli beyaz ekran değil ekran herhangi bir nedenden ötürü kapatıp açılınca olması aklımı karıştırıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 5s İlginç Şarj sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.