Şimdi Ara

Iphone 3GS Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. Dokunmatik telefona android ile başladım ve hala android sistemli telefon kullanıyorum. Telefonum Samsung Galaxy Ace S5830.Ip 3GS ile takas düşünüyorum ama kafamı kurcalayan sorular var. Iphone'nin kısıtlamalarından bazılarını biliyorum. Yanlışım varsa düzeltin:

-Müzik, fotograf alamıyorsun Iphone haricinde.
    -Radyo yok. Ara sırada olsa kullanıyorum.
    -Bilgisayara bağlayıp dosya atamıyorsun. Aynı şekilde herhangi bir uygulama oyun dosyası atamıyorsun.
    -Flash player yüklenmiyor.

Başka var mı bilmiyorum. Galaxy Ace güzel bir telefon ama sistem bileşenleri düşük seviyede olduğu için hangi sistemi flashlarsam flashlayayım yağ gibi olmuyor. Iphone 3GS arkadaşta var ace asphalt 6 yı açamazken ip 3gs açıyor vs vs. Evimde wifi internet yok. Dolayısıyla 3G hizmetlerinden yararlanıyorum. Buda her ay olmuyor bazen 3g internet almıyorum. İşin özeti Galazy Ace'den Iphone 3GS'e geçersem iyi mi yapmış olurum? Birde bu zamanda Ip 3GS alınır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkamacar -- 24 Nisan 2013; 17:57:08 >

• Galaxy Ace ile kafa kafaya takas olacaksa tabi ki alınır. Ama parayla alınacaksa en az 4 alınması taraftarıyım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bencede takassa olabilir ama parayla en az 4 çünkü 3gs bitti resmen yazılım desteğide bitti sayılır
  • ace ye karşılık veriyorlarsa düşünmeden al.
  • 3gs de ekran cozunurlukden dolayi cok kotu en az 4 alma taraftariyim.

• alabiliyorsanız ip4 ama 3gs bile ace'den iyidir.
  • Radyo hariç dediklerinin hepsini yapıyoruz.JB diye birşey var.iPhone kullanmayanların bilmediği
    şeyler bunlar.Zaten sadece telefon olarak kullanıcak adam iPhone almasın.Hiç zevk alamaz.Parayla alırsan satıyorum ben.
    İlgilenirsen pm'den görüşürüz.GET ilan açarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 12 Pro alınır mı?
    2 ay önce açıldı
    SIFIR İPHONE 13 ALINIR MI
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meissner

Radyo hariç dediklerinin hepsini yapıyoruz.JB diye birşey var.iPhone kullanmayanların bilmediği
    şeyler bunlar.Zaten sadece telefon olarak kullanıcak adam iPhone almasın.Hiç zevk alamaz.Parayla alırsan satıyorum ben.
    İlgilenirsen pm'den görüşürüz.GET ilan açarım

İnternet radyosu var hocam çok cüzi bir data ile kusursuz çalışan bir program

• 3GS çok kasıyor ya mesaj yazarken bana yetişemiyor valla 6.1.2 yüklü subway surfers , temple run filan da kasıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

3GS çok kasıyor ya mesaj yazarken bana yetişemiyor valla 6.1.2 yüklü subway surfers , temple run filan da kasıyor

bende sorunsuz çalışıyor
  • -Müzik, fotograf alamıyorsun Iphone haricinde.
    (bluetooth ile dosya paylaşımı diğer cihazlar ile olmuyor,jb ile aşılabiliniyor,ancak durum nedir bilmiyorum,hayatımda 1-2 kere hariç hiçbirzaman bluetooth ile dosya paylaşmadım)

(radyo için tek çözüm yolun,gerekli app yükleyip internet paketinden kullanabiliyorsun,haliyle paketinden veriler gidiyor)

-Bilgisayara bağlayıp dosya atamıyorsun. Aynı şekilde herhangi bir uygulama oyun dosyası atamıyorsun.
    (jb olsun olmasın,itunes'a bağlı değilsin,itools var alternatifi,resim kitap video müzik programa sürükleyerek bilgisayardan cihaza atabiliyorsun,jb yapmadan da 25pp ile 3gs için uyumlu ios oyunlarını programlarını kendi bünyesinden indirip atabilirsin,jb yaparsanda itools ile .ipa uzantılı dosyayı direkt atıp kurabiliyorsun)

(ios cihazlar çıktıkları günden bu güne kadar,hiçbirzaman flash içerikleri desteklemedi,bunu aşmanın yolu puffin web browser ile internetteki flash videoları izleyebilirsin,android tarafında ise android 4 den sonra flash desteği kesildi,adobe ise mobil platformlar için desteğini çoktan çekti,senin cihazın 2.3.x sürüm olduğundan dolayı bu sorunu flash player apk. yükleyerek aşabiliyorsun ancak oda güncel değil,internet ise devamlı güncellenen bir alem,ayrıca en az 2 çekirdekli bir işlemcin 1 gb sistem belleğin yoksa android de flash player hiçbir anlamı yok,kasıyor çünkü,mobil platform artık html5'e kaydı)

3gs'e gelirsek çıktıgı dönem 2009 yılıydı,haliyle artık hernekadar ios'da olsa destek anlamında pek birşey vaad edilemiyor,yeni oyunlar uygulamalar ise 3gs destek vermeden en az iphone 4 arıyorlar,büyük bir ihtimal ios 7 gelmeyecek,3gs şuan itibariyle günü kurtarabilir,ancak destek kesildikten sonra uygulama olarakta hiçbir işe yaramayacak duruma gelebilir,apple desteği kestimi tam kesiyor,cihazın sadece telefon olarak kalabiliyor basit uygulamaları bile açmayacak hale gelecek,misal whatsapp ios 4.3 sürümleri altı çalışmıyor,iphone 3g destek kesildi kesilicede butür uygulamaları bile çalıştıramayacak duruma geldi,jb ile aşılıyordu ancak son durum nedir bilmiyorum,sıkıntılı yani alacaksan en az 1 sene gitsin diyorsan,iphone 4'e yönelmen daha mantıklı olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Delphi Diesel

-Müzik, fotograf alamıyorsun Iphone haricinde.
    (bluetooth ile dosya paylaşımı diğer cihazlar ile olmuyor,jb ile aşılabiliniyor,ancak durum nedir bilmiyorum,hayatımda 1-2 kere hariç hiçbirzaman bluetooth ile dosya paylaşmadım)

(radyo için tek çözüm yolun,gerekli app yükleyip internet paketinden kullanabiliyorsun,haliyle paketinden veriler gidiyor)

(jb olsun olmasın,itunes'a bağlı değilsin,itools var alternatifi,resim kitap video müzik programa sürükleyerek bilgisayardan cihaza atabiliyorsun,jb yapmadan da 25pp ile 3gs için uyumlu ios oyunlarını programlarını kendi bünyesinden indirip atabilirsin,jb yaparsanda itools ile .ipa uzantılı dosyayı direkt atıp kurabiliyorsun)

(ios cihazlar çıktıkları günden bu güne kadar,hiçbirzaman flash içerikleri desteklemedi,bunu aşmanın yolu puffin web browser ile internetteki flash videoları izleyebilirsin,android tarafında ise android 4 den sonra flash desteği kesildi,adobe ise mobil platformlar için desteğini çoktan çekti,senin cihazın 2.3.x sürüm olduğundan dolayı bu sorunu flash player apk. yükleyerek aşabiliyorsun ancak oda güncel değil,internet ise devamlı güncellenen bir alem,ayrıca en az 2 çekirdekli bir işlemcin 1 gb sistem belleğin yoksa android de flash player hiçbir anlamı yok,kasıyor çünkü,mobil platform artık html5'e kaydı)

3gs'e gelirsek çıktıgı dönem 2009 yılıydı,haliyle artık hernekadar ios'da olsa destek anlamında pek birşey vaad edilemiyor,yeni oyunlar uygulamalar ise 3gs destek vermeden en az iphone 4 arıyorlar,büyük bir ihtimal ios 7 gelmeyecek,3gs şuan itibariyle günü kurtarabilir,ancak destek kesildikten sonra uygulama olarakta hiçbir işe yaramayacak duruma gelebilir,apple desteği kestimi tam kesiyor,cihazın sadece telefon olarak kalabiliyor basit uygulamaları bile açmayacak hale gelecek,misal whatsapp ios 4.3 sürümleri altı çalışmıyor,iphone 3g destek kesildi kesilicede butür uygulamaları bile çalıştıramayacak duruma geldi,jb ile aşılıyordu ancak son durum nedir bilmiyorum,sıkıntılı yani alacaksan en az 1 sene gitsin diyorsan,iphone 4'e yönelmen daha mantıklı olacaktır.

Hocam üni ye kadar üst model telefon almayacağım. Lise 3'üm. Teşekkür ederim yorumunuz açıklayıcı olmuş. Diğer arkadaşlarada ayrı ayrı teşekkür ederim. Peki başka bir kısıtlaması var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: regaibyigit.

quote:

3GS çok kasıyor ya mesaj yazarken bana yetişemiyor valla 6.1.2 yüklü subway surfers , temple run filan da kasıyor

bende sorunsuz çalışıyor

Kabul edelim 5.1.1 sürümündeki rahatlık 6 sürümünde yok.Temple Run 2 açılışta kasıyor,ios 5'te çalışan oyunlardan Real Racing 2 açmıyor.
    Ram seviyesi bile ios 6 ile düştü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Meissner

quote:

Orijinalden alıntı: regaibyigit.

quote:

bende sorunsuz çalışıyor

Kabul edelim 5.1.1 sürümündeki rahatlık 6 sürümünde yok.Temple Run 2 açılışta kasıyor,ios 5'te çalışan oyunlardan Real Racing 2 açmıyor.
    Ram seviyesi bile ios 6 ile düştü.

6.1.2den 5.1.1e düşürdüm zaten 5.1.1de kasmıyor

• 3S bitti artık. Kullanması tam bir çile. Bence Ace ile devam et. Ama illa ki iPhone kullanıcam diyiyorsan En az 4 Ten başlamanı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elmanders

3S bitti artık. Kullanması tam bir çile. Bence Ace ile devam et. Ama illa ki iPhone kullanıcam diyiyorsan En az 4 Ten başlamanı öneririm.

Neye göre hocam. Yani daha önce Iphone kullanmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkamacar

quote:

3S bitti artık. Kullanması tam bir çile. Bence Ace ile devam et. Ama illa ki iPhone kullanıcam diyiyorsan En az 4 Ten başlamanı öneririm.

Donma yapıyor, kasma yapıyor. Oyunlar ve uygulamalar adam gibi çalışmıyor. Zaten 3Gnin sürüm güncellemesi yok şuan. 3GSnin var. Oda bir sonraki modelin çıkmasıyla ölür
  • quote:

quote:

quote:

Donma yapıyor, kasma yapıyor. Oyunlar ve uygulamalar adam gibi çalışmıyor. Zaten 3Gnin sürüm güncellemesi yok şuan. 3GSnin var. Oda bir sonraki modelin çıkmasıyla ölür

Hocam zaten 3GS'i soruyorum ben :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bende onu diyiyorum işte. 3GS de 3G modelinin peşinden gidiyor anlamında demiştim 3G zaten öldü

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bende onu diyiyorum işte. 3GS de 3G modelinin peşinden gidiyor anlamında demiştim 3G zaten öldü

Yanlış anladım o zaman hocam. Kusura bakmayın. Cevabınız için teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.