Bildirim
iphone 3gs alınır mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Şu an hâlâ Apple'ın destek verdiği cihazlar arasında. Ama benim görüşüme göre 6.1 veya 6.2, 3GS için son güncelleme olacak. Güncelleme kesilince ikinci elde değer kaybedecektir, özellikle şu günlerde 450-500 liraya satılan temiz cihazlar 350-400 liraya iner. _____________________________ Nikon D5100 18-55mm VR Kit , 50mm F1.8G , 55-300mm VR // iPhone X 64GB // Sennheiser CX-300-II
Kendi yıldızını takip et. -
kesinlikle önermem en az 4 alın _____________________________ -
Bende 3Gs Kullanıyorum Ve Çok Memnunum Almanı Tavsiye Ederim _____________________________ -
350 ye buldum 3 tane 1 rini almayı düşünüyordum fakat ne yapsam bilemedim o paraya alacağım androitten cöp zaten kararsız kaldım cok _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: c3nq
350 ye buldum 3 tane 1 rini almayı düşünüyordum fakat ne yapsam bilemedim o paraya alacağım androitten cöp zaten kararsız kaldım cok
O fiyata daha iyi bir telefon kullanamazsın. Neredeyse IOS'un bütün nimetlerinden faydalanır ve zevk alırsın. En fazla 50 lira eksiğine de herzaman satarsın._____________________________ Türklük, Atatürk ve Cumhuriyet vazgeçilmezim. Küfür edene küfür etmekten çekinmem. Dini bütün gruplar tehlikelidir ve düşmanımdır. Din eğitimini sadece Devlet verir, gerisi çıkarcıdır. Fesli köpek, Armağan gibi Türk düşmanlarını örnek verenlerle çarpışırım. -
hocam ben kullanıyorum şuan ve gayet memnunum _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: QRONİCEXPLORER
hocam ben kullanıyorum şuan ve gayet memnunum
hocam io6 sitabil mi_____________________________ -
Benimde 3GS'im var. iPhone alacaksan 4 tavsiye ederim ama o paraya 3gs bulmuşken al derim memnun kalırsın _____________________________ -
Para varsa tabiki 4 ama yok dersen hiç kaçırma temizse hocam şahsen cok memnunum
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Kullan korkma 😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Alacaksan en az 4 alman lazim ama maddi durum 3gs e yetiyorsa fiyat performans olarak memnun eder seni.
En az 4 Alman lazım değil.
Bütçen belli, android o paralara REZİL telefonlar alırsın, nefes alma 3gs al. -
alayım o zaman ios takılak birazda beyler _____________________________ -
Hiç düşünme direk al.Bende 3gs kullanıyorum çok memnunum
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Nefes alma 3Gs al
quote:
Orijinalden alıntı: c3nq
quote:
Orijinalden alıntı: QRONİCEXPLORER
hocam ben kullanıyorum şuan ve gayet memnunum
hocam io6 sitabil mi
benim için oldukça stabil hocam_____________________________ -
-
Eğer biraz daha maddi bütçeniz varsa kesinlikle 4 alın birkere görünüşü yeter _____________________________
Bir insanın neye güldüğü akıl seviyesini, nasıl güldüğü ahlak seviyesini gösterir.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ithalatçı garantili iphone
- telefon sessizde iken istediğiniz kişiler aradığında ses açılsın android
- apple zam
- kilitli sim ne demek
- safari geçmiş görme
- iphone 15 pro batarya kaç mah
- ios 26 hangi modellere gelecek
- ekran kilidini unuttum telefonu sıfırlamadan kurtarmak
- iphone 20
- iphone 11 ios 19 alacak mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X