Şimdi Ara

İphone 3gs 16gb almak üzereyim ama ..?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gün içerisinde 3gs telefon alıcam fakat ilk iphone olduğu için aklımda sorular var.
    Telefon 3gs 16gb Genpa garantili 1 sene daha garantisi var.Alırken nelerine bakmalıyım. Forumda baseband,sürümü filan gidiyo ama pek anlamadım.Yardımcı olursanız sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snsnc -- 19 Ekim 2010; 19:22:57 >

• slm kaça alıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: snsnc

2 gün içerisinde 3gs telefon alıcam fakat ilk iphone olduğu için aklımda sorular var.
    Telefon 3gs 16gb Genpa garantili 1 sene daha garantisi var.Alırken nelerine bakmalıyım. Forumda baseband,sürümü filan gidiyo ama pek anlamadım.Yardımcı olursanız sevinirim..

Genpa garantili ise cihazn wifi normal şebeke ekran dokunmatigi ses gidişi gelişi hoparlör sesine bakmanız yeterli.baseband a gelince telefon her hatla çalıştığı için sizin için baseband önemli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: N-HakaN

quote:

2 gün içerisinde 3gs telefon alıcam fakat ilk iphone olduğu için aklımda sorular var.

Genpa garantili ise cihazn wifi normal şebeke ekran dokunmatigi ses gidişi gelişi hoparlör sesine bakmanız yeterli.baseband a gelince telefon her hatla çalıştığı için sizin için baseband önemli değil.

jailbrake li yada olmaması fark eder mi ?
  • quote:

Bence eğer iphone3 alacaksanız kesinlikle iphone4 ile yanyana getirip kıyaslamayın yoksa iphone3 aldığınıza pişman olmanız kuvvetle muhtemeldir. Ben iki telefonu yan yana kıyasladım ve kesinlikle iphone4 diyorum. Görüntü kalitesi olarak süper ötesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k@r@bey -- 19 Ekim 2010; 20:59:20 >
  • bende n97 mini telefonumu trden alınmıs genpa garantısı devam eden 3gs 32 gb byaz olanıyla üzerine 350 tl vererek takasa giricem? sizce değermi arkadaşlar ilk iphone deneyıyım olucak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronikyorgun

bende n97 mini telefonumu trden alınmıs genpa garantısı devam eden 3gs 32 gb byaz olanıyla üzerine 350 tl vererek takasa giricem? sizce değermi arkadaşlar ilk iphone deneyıyım olucak...

bana kalırsa değer ama tabi cihazı şöyle inceleyip karar vermek size kalmış.almadan önce 1 gün falan kullanabilme şansınız olsa harika olur aslında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: evomania

quote:

Orijinalden alıntı: kronikyorgun

bende n97 mini telefonumu trden alınmıs genpa garantısı devam eden 3gs 32 gb byaz olanıyla üzerine 350 tl vererek takasa giricem? sizce değermi arkadaşlar ilk iphone deneyıyım olucak...

bana kalırsa değer ama tabi cihazı şöyle inceleyip karar vermek size kalmış.almadan önce 1 gün falan kullanabilme şansınız olsa harika olur aslında

Katılıyorum.
  • hocam ilk defa iphone kullanıcam alacağım kişi dürüst bırıne benzıyor aynı sehırdeyız sizce nelere dıkkat etmem lazım wifi ses dokunmatik bunların dısında onerebılcegınızpufnoktaları varmı dıkkat etememız gereken.. birde unlock jaılbreak olaylarını acıklayabılırmısınız kısa da olsa..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.