Şimdi Ara

İphone 3G Sorunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba sorunlar gerçekten canımı sıktı 2saattir aralıksız uğraşıyorum ama bir çözüm bulamadım. Bilen varsa lütfen yardımcı olsun yoksa camdan fırlatıcam birazdan ikisinide bıktım vallahi!!

2 cihazda sağlamken yedek yan sanayi kabloyla şarja taktıktan sonra böyle oldu. Home tuşları basmıyor - hoparlörden ses çıkmıyor. Anakart falanmı yandı sorun nedir? Nasıl düzelir?

İphone 3G yurtiçi çıkışlı cihazlar. Sorunları benzer. Home tuşları basmıyor şarj olmuyor ve Pc görmüyor cihazları ama şarjı bitip kapanınca usb bağlayınca %10 kadar şarj olup açılıyor ama açılınca şarj olmuyor ve pc görmüyor. Home tuşu basmadığı için Dfu moda alamadım. Birini ayarlardan tümden sil ve sıfırla yaptım cihaz usb kablosu modunda kaldı.

İlk cihazı arkadaşım vermişti şarj sorunu var bakarmısın diye ama şimdi home tuşu basmıyor ses çıkmıyor şarjda olmuyor.

Bu cihazlara ne oldu? Nasıl düzelir acil yardımm??

Admin: Konu başlığınız forum kuralları dahilinde revize edilmiştir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• hocam telefon iphone 3g, olmuş artık o cihaza teknik müdahale şart olduğunu düşünüyorum

İlk cihazı arkadaşım vermişti şarj sorunu var bakarmısın diye ama şimdi home tuşu basmıyor ses çıkmıyor şarjda olmuyor.

işaretlediğim yerler zaten tek bir parça üzerinde duruyor o bozulmuş yada soketi çıkmış olabilir diye düşünüyorum, iphone 3g sıkıntılı artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 1 Ocak 2013; 18:39:11 >
  • hocam taş gibi çalışan cihazlar bir anda başka usb ile şarj edeyim dedim diye gitti. elim kırılaydı takmasaydım o usb ye nerden bileyim böyle olucağını!

iki cihazdada aynı sorunlar var. cihazların yarı özelliği gitti bi anda. Bi sigortası atmış yarısı karanlık ev misali

şu nedemek nasıl bir parça acaba?
    zaten tek bir parça üzerinde duruyor o bozulmuş yada soketi çıkmış olabilir
  • yarın 1-2güvendiğim yerden tamir için fiyat alıcam. soket bozuk olsa hiç çalışmaz dimi. ama çok ilginç sadece şarj tamamen bitince cihazı açana kadar şarj ediyor bidaha etmiyor!

acaba bu parçaları alıp kendim denesem mi tamir etmeyi ne dersiniz? tümden elimde kalmasın cihazlar?
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/iphone-3g-sarj-soketi-mikrofonlu-buzer-anten-orj-71408825
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/iphone-3gs-home-tus-bordu-home-tus-orjinal-66554743

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IPhone 6s batarya sorunu
    6 yıl önce açıldı
    iphone'da wifi sorunu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.