Şimdi Ara

Iphone 3g İOS 5 nasıl YÜKLENİR (cloud) yükleme çabası/sorunu-Whited00r NEDİR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
2
Favori
19.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Whited00r bu yazılım sayesinde mi IPHONE 3 İOS 5 olacak acaba ? Forumda bu konuya benzer başlıklara baktım fakat bir türlü toparlayamadım.Aradığımı/istediğimi bulamadım.İOS 5 cloud vb.yüklemek istiyorum hem daha düzgün bir tema olması açısından hemde uygulama indirirken İOS 4.3 yada İOS 5.0 sahip olmalısınız yazısından bıktım..jailbreak ios 5 aynı şey sanırım her neyse ne varsa artık itools ile REHBERİ yedekledim sanırım masaüstüne bir kaç dosya ve uygulamaları da aynı şekilde İTUNES programıyla aynı şekilde yedekledim.. sanırım uygulama rehber ayrı yedeklenmiyor.Toplu yedek almış ben yinede bunlara güvenmeyip gerekirse numaraları tek tek kendim kayıt ederim..
    öncelikle ben "Whited00r_521N_iPhone3G.ipsw" adında bir dosya indirdim onumu çalıştıracağım telefon bağlıyken o arada sanırım restore yapılıyor.. format gibi ? yardımcı olursanız sevinirim İTUNES lazım olacak büyük ihtimal üzgünüm ki itunes programıyla başka sorunum var (32 bit için indirdim) ama eş zamanlarken donuyor onu artık bir şekilde kendim çözeceğim yada İTOOLS işini yapar diye düşünüyorum.Bu arada ios 5 yükledikten sonra tekrardan telefona format atsam eski haline döner değil mi İOS 4.3
    -Aşama aşama anlatırsanız iyi olacak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgmeteor -- 30 Mart 2013; 10:32:16 >

• Sanırım bu konuyu gece saatlerinde açtıgımdan dolayı gereken cevap gelmemiş konum çok geride kalmış yoksa görüntülenme saysı kadar cevap gelirdi diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgmeteor -- 30 Mart 2013; 10:41:11 >
  • http://www.elmadoktoru.com/ios5-ipuclari/whited00r-521-2g-3g-ios5.html

bu adreste kısa anlatılmış . otomatik eş zamanlamayı kapatmak için resimdeki yeri işaretleyin.

cihaz sim kilit mi yoksa sim free mi dikkat edin. yaptığınız işlemlerden sonra cihazınıza şebeke gelmeyebilir sorun değil onu da hallederiz ayrıca ios 4.2.1 versiyon üstü uygulamaları kurmak için de bir kaç yöntem var onları da tarif ederim yaparsınız. şimdilik takıldığınız bir yer olursa yardımcı olmaya çalışırım. kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: hacker_127

http://www.elmadoktoru.com/ios5-ipuclari/whited00r-521-2g-3g-ios5.html

bu adreste kısa anlatılmış . otomatik eş zamanlamayı kapatmak için resimdeki yeri işaretleyin.

cihaz sim kilit mi yoksa sim free mi dikkat edin. yaptığınız işlemlerden sonra cihazınıza şebeke gelmeyebilir sorun değil onu da hallederiz ayrıca ios 4.2.1 versiyon üstü uygulamaları kurmak için de bir kaç yöntem var onları da tarif ederim yaparsınız. şimdilik takıldığınız bir yer olursa yardımcı olmaya çalışırım. kolay gelsin.

çok teşekkür ederim az önce eş zamanladım ve bir sorun çıkmadı cihaz da bir sim kilit/şifre yok(yinede sorgulatırım akşamda yüklerim) :) bu başlıktan durumu yazarım

• quote:

Orijinalden alıntı: mgmeteor

quote:

çok teşekkür ederim az önce eş zamanladım ve bir sorun çıkmadı cihaz da bir sim kilit/şifre yok(yinede sorgulatırım akşamda yüklerim) :) bu başlıktan durumu yazarım

Selamın aleyküm arkadaşlar. bende aynı dertten muzdaribim. 3g kullanıcısıyım. 4.2.1 versiyon kurulu. verilen adreslerde hem unlock lu hem normal linki indirdim. fakat yazılım sırasında mutlaka bir hata veriyor. 3 faklı bilgisayarda ve 4 farklı orjinal kablonun bütün permutasyonlarını da denedim. hep aynı. yüklenemedi diyor. nerede yanlış yapıyor olabilirim acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: mgmeteor

quote:

Merhaba
    iphone 3gs cihazı 4.1 versiyon var iken update ettim ve 6.13 olarak güncelledi fakat su anda servisyok diyerek sim kartını görmüyor , bunun için birçözüm varmı ,yardımcı olursanız çok sevinirim .

• selam bende siyah iphone3g SİYAH var forumda olan dosyayı indirdim malesef olmadı yapan arkadaşlar varmı ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ARDKASŞLAR BNDE İPHONE 3 KULLANICISIYIM !!

WHİTED İPHONE 3G GİBİ İPHONE ARTIK GÖZDEN CIKARIP GÜCELLEME YOLLANAMYAN CİHAZLARIN ORJİNAL YAZILIMLARINA YENİ ARAYÜZLER YENİ YAZILIMLARIN İRKAÇ ÖZELLİKLERİNİ VS EKLEYEREK YAYINLAR !!!

WHİTED YAPMIŞ OLDUGU TÜM FİRMWARE LERİ YÜKLEYEBİLİYORUM ASLINDA HEPSİNİN MANTIGI AYNI !!
    ADIM ADIM ANLATAYIM SİZLER İÇİN
    1- USB TELEFON ACIKKEN TAK
    2-TELEFONU KAPAT
    3- BİLGİSAYARDAN ireb-r SERİSİNDEN BİR TANE İNDİR ( DFU MODU İÇİN)
    4- 3 SN BOYUNCA SADECE GÜÇ TUSUNA BASILI TUT BIRAKKMADAN
    5-HEMEN ARDINDAN ORTA TUŞ VE AÇMA TUSUNA BİRLİKTE 10 SN KADAR BEKLET
    SONRA GÜÇ (ÜSTTEKİ TUS) BIRAK ORTA TUS U BİLGİSAYAR( DFU REOVERY ) YAZANA DEK BIRAKMA
    6- DFU BİTTİKTEN SONRA İTUNES A GİT
    7-GERİ YÜKLEMEYE BAS SHİFT BASILI KALACAK ELİNİZ
    8-YÜKLEYECEGİNİZ FİRMWAREYİ İTUNES E GÖSTERİN
    VE YÜKLEDNMESİNİ BEKLEYİN ORTALAMA
    5-10 DK DA CİHAZINIZ HAZIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bejne30 -- 8 Şubat 2014; 20:35:26 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.