Şimdi Ara

iphone 3g ile AveA internet paylaşımı yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
6.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

iphone 3g cihazımızda ios 4.2.1 yüklü. AveA operatör kullanıyorum. Turkcell hattı takınca internet paylaşımı seçeneği aktif halde görünüyor. AveA'yı takınca görünmüyor.

AveA hattı takınca
    Ayarlar / hakkında kısmında operatör olarak Carrier gibi bir isim yazıyor.

Turkcell hattı takınca aynı yerde Turkcell yazıyor ve internet paylaşım seçeneği görünüyor.

Ne önerirsiniz?

• Arkadaşlar ,

Bir öneriniz var mı?

Yoksa bir iphone 3g ziyan olacak
  • cihazın jailbreak lı ise pdanet programını öneririm ben avea internet paylaşımını onunla yapıyorum (cydia da mevcut)
  • cihaz jailbreakli değil.

jb yapmaya gerek yok dediler.

turkcell hat ile sorunsuz paylaşım yapılabiliyor.

AveA'yıtakınca internet paylaşımı görünmüyor

Hattın AveA'mı dostum? Sim kartın 64kb mi yoksa 128 liklerden mi?
  • evet avea yukarıda yazmıştım.64 kb benim ki.internet paylaşımı seçeneği bendede görünmüyor dediğim program üzerinden paylaşım yapabiliyorum
  • ralp88 dostum açıklaman için teşekkürler.

Sorunun kaynağını böylece tespit etmiş oldum. Sim kartı bile değiştirmeyi düşünüyordum. Bu gidişle ben bu operatörü değiştiririm
  • başka önerisi olan var mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • önerilerniz...
  • Oneri vodafone

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbs02

Oneri vodafone

+1907

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extreme Victory -- 9 Temmuz 2011; 10:31:04 >
  • Tethering, Apple tarafından opertörlerin tercihine bırakılmış. Bende Vodafone cep paketi var ve tethering kapalı. Cihazınız Jailbreakli değilse tek çözüm, operatörünüzü arayıp internet paketi almanız. O zaman açıyorlar.
  • yarbayım,

cihazımız jailbreakli değil. internet paketimiz de mevcut. avea müşteri hizmetine ulaşmak mümkün olmuyor 30 dk bekletmelerine rağmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: broodofqueen

Tethering, Apple tarafından opertörlerin tercihine bırakılmış. Bende Vodafone cep paketi var ve tethering kapalı. Cihazınız Jailbreakli değilse tek çözüm, operatörünüzü arayıp internet paketi almanız. O zaman açıyorlar.

3gs ile vodafone cep paketi wifi paylasim yapiliyormu
  • AveA ile yaptığım görüşmede tethring desteklerinin olduğunu söylediler.
  • Evet bende de avea hat var ve gayet rahat tethering yapıyorum. Acaba sürümünüzü 4.3.3'e yükseltebilir misiniz. Böylece Avea operatör ayarları yüklenecek ve hakkında kısmında Avea 10.1 yazacak. Ve tethering de aktif hale gelecek.
  • 3g model cihazımız maalesef 4.3.3 sürümünü desteklemiyor.

jb işlemi yapılırsa belki olur ancak bu yola en son çare olarak başvurmayı düşünüyorum.

cihazımızda 4.2.1 versiyon yüklü acaba tekrar 4.2.1 yüklesem operatör ayarlarını algılar mı
  • Telefonunuzda hakkında kısmına girince ya da iTunes'a bağlayıcna Carrier güncellemeleri mevcut diyor mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sherlockholmes_1980

3g model cihazımız maalesef 4.3.3 sürümünü desteklemiyor.

jb işlemi yapılırsa belki olur ancak bu yola en son çare olarak başvurmayı düşünüyorum.

cihazımızda 4.2.1 versiyon yüklü acaba tekrar 4.2.1 yüklesem operatör ayarlarını algılar mı

Arkadaşım merhaba ,

Benim bildiğim 3g modellerde hotspot özelliği desteklenmiyor. turkcell hat ile kendi telefonunuzda mı hotspot özelliği açıldı? yanlış olmasın ama sadece iphone4 lerde hotspot özelliği olduğunu biliyorum. yanlışım varsa lütfen düzeltin.
  • itunes a girince herhangi bir güncelleme göstermiyor.
    3g cihazlarda 4.3 sürüm desteklenmiyor maalesef. Bu nedenle güncelleme uyarısı vermiyor.
    4.2.1 son sürüm olarak gösteriyor.

---
    quote:

Orijinalden alıntı: CTU

quote:

Orijinalden alıntı: sherlockholmes_1980

3g model cihazımız maalesef 4.3.3 sürümünü desteklemiyor.

Arkadaşım merhaba ,

Benim bildiğim 3g modellerde hotspot özelliği desteklenmiyor. turkcell hat ile kendi telefonunuzda mı hotspot özelliği açıldı? yanlış olmasın ama sadece iphone4 lerde hotspot özelliği olduğunu biliyorum. yanlışım varsa lütfen düzeltin.

Merhaba Arkadaşım ,

3g cihazımızda 4.2.1 yazılım yüklü.
    Turkcell hat takınca hot spot seçeneği geliyor ve aktif olarak çalışıyor.
    AveA hattı takınca maalesef böyle bir seçenek gelmiyor.

Yanlış demeyelim de ufak bir düzeltme yapmış olalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sherlockholmes_1980 -- 13 Temmuz 2011; 12:43:19 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.