Şimdi Ara

iphone 3g ile AveA internet paylaşımı yapamıyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
6.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: -can--

İphone 3G 4.2,1 JB kaybolan intenet paylaşımı seçeneği çözümü;
    Cydia dan TetherMe uygulamasını kurun,kaybolan internet paylaşımı seçeneği geri gelecek.

bakın arkadaş çözümü en kolay en basit yoluyla yazmış, neden yapmıyor ve kafayı yiyorsunuz arkadaşlar... bunu yapmak çok basit
  • Arkadaşlar bende iPhone 3G kullanıyorum.JB yok,sürüm 4.2.1 şu anda.Fakat anlamadığım nokta şu;İnternet Paylaşımı işlemiyle biz bilgisayardan telefona mı internet alıyoruz yoksa telefondaki interneti mi bilgisayarla paylaşıyoruz?
  • telefondaki bilgisayara veriliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sherlockholmes_1980

Cevapalrınızı yeni gördüm arkadaşlar.

takip ettiğim çözüm için jb işlemi gerekiyor.

jb işlemini gerçekleştirdikten sonra cihazın sürüm numarasını ifile tarzı bir programla değiştirdikten sonra

itunes'a bağladığımızda operatör güncellmesi bulacak , güncelleme işlemi sonrasında internet tethring özelliği gelmiş olacak

Bir başka forumda bir üstadımızın bu konuya verdiği yanıt şu şekilde

quote:

Şu linkten i-FunBox programını indir öncelikle:http://dl.i-funbox.com/ifunbox_en.zip
    Daha sonra çalıştır ve cihazı bağla. Sonra şu yolları izle:
    Raw File System>System>Library>Core Services>SystemVersion.plist bu dosyayı Pc'ye at ve Worldpad ile çalıştır. System version kısmını(en aşağıda) 4.3.3 yap. (İstersen 4.3.4 de yapabilirsin artık çıktı)
    Daha sonra cihazı 1-2 kere kapat aç. Sonra iTunes açıkken Pc'ye tak. Version 4.3.3 olarak görünüyor ise zaten o Carrier Update diye karşına bildirim verir. Şimdiye kadar 5-6 iPhone'da denendi ve hiçbir hata alınmadan tıkır tıkır işliyor.(Bizzat kendi buluşum karıştırırken denkgelmişti)
    Kesinlikle o özellik çıkar diyemeyeceğim ama cihaz Avea'nın üzerine geçer. Carrier kısmında Avea 10.1 yazmaya başlar.
    Kolay Gelsin

avea dan aradılar sorun 3g lerin bu sürümünde anlaşmaları yokmuş applala ama üzerinde çalışıyorlarmış falan filan ıvır zıvır işte..

sonuçta arkadaşın dediğini yapmak zorunda kaldım dün gece ve oldu.
    4.3.3 yapmak gibi salakça bir şey ile uğraştıryorlar milleti.
    clyda o uygulamayı bulamadım başka paket baktım yoktu neyse.

kısaca JB yap
    ifun ile versiyonu değiştir.
    aç kapa iphonu
    itunesu aç versiyon yükselt de 1snde onay verecek o kadar.

sonra internet paylaşım geliyor

bilgilendiren arkadaşlara teşekkürler

• işe yaramasına sevindim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.